asiak_kasia Posted June 20, 2013 Author Posted June 20, 2013 [quote name='Rinuś']Dzień doberek :multi:[/QUOTE] witaj wredna i zła kobieto, bijąca swojego psa :shake: :diabloti: Quote
Rinuś Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 [quote name='asiak_kasia']witaj wredna i zła kobieto, bijąca swojego psa :shake: :diabloti:[/QUOTE] upsik i teraz będzie się to nosiło za mną :-( oj ja zła i niedobra :-( czasem jeb w leb przywraca mojemu psu świadomość, że należy się inaczej zachowywać niż rozkapryszone dziecko :diabloti: Quote
asiak_kasia Posted June 20, 2013 Author Posted June 20, 2013 [quote name='Rinuś']upsik i teraz będzie się to nosiło za mną :-( oj ja zła i niedobra :-( czasem jeb w leb przywraca mojemu psu świadomość, że należy się inaczej zachowywać niż rozkapryszone dziecko :diabloti:[/QUOTE] no ale blabladorka? Gdzie Ty masz sumienie kobieto? :shake: do TOZu Cię zgłoszę, albo pozytywistów-aktywistów, ekologów naślę :evil_lol: Quote
Rinuś Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 [quote name='asiak_kasia']no ale blabladorka? Gdzie Ty masz sumienie kobieto? :shake: do TOZu Cię zgłoszę, albo pozytywistów-aktywistów, ekologów naślę :evil_lol:[/QUOTE] Ale aportowanie z waruj nauczyłam na smaczka :evil_lol: jakbyś regularnie odwiedzała moją galerię to byś wiedziała :diabloti: Quote
asiak_kasia Posted June 20, 2013 Author Posted June 20, 2013 [quote name='Rinuś']Ale aportowanie z waruj nauczyłam na smaczka :evil_lol: jakbyś regularnie odwiedzała moją galerię to byś wiedziała :diabloti:[/QUOTE] to się nie liczy :eviltong: skoro pieska bijesz, to jestes zła i koniec kropka. Nie wybielisz się jednym smaczkiem :diabloti: a galeryjke waszą odwiedzam reagularnie, tylko nie zawsze coś napisze :evil_lol: Quote
Rinuś Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 [quote name='asiak_kasia']to się nie liczy :eviltong: skoro pieska bijesz, to jestes zła i koniec kropka. Nie wybielisz się jednym smaczkiem :diabloti: a galeryjke waszą odwiedzam reagularnie, tylko nie zawsze coś napisze :evil_lol:[/QUOTE] Jakie jednym?????????????? wczoraj zjadł dużo smaków, którymi była jego karma :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted June 20, 2013 Author Posted June 20, 2013 [quote name='Rinuś']Jakie jednym?????????????? wczoraj zjadł dużo smaków, którymi była jego karma :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol: to nawet nie dasz mu czegoś innego niz karma...PanBuk Cię pokara za to dzieffczynko :shake: Quote
Buńka Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 O dżizas:crazyeye: Jakie pańciostwo niedobre!!!:diabloti: Nie dosyć że psa biją to jeszcze cały czas jednym żarciem karmią:shake: A przecież pieskuff się karmi urozmaiconym jedzonkiem....:evil_lol: Nie zapominajmy że tylko tym najlepszej jakości:diabloti: Quote
Rinuś Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Mam nadzieję,że najpóźniej do jutra wieczora zobaczymy te profeszjonal zdjęcia suki :diabloti: Quote
asiak_kasia Posted June 22, 2013 Author Posted June 22, 2013 [quote name='Rinuś']Mam nadzieję,że najpóźniej do jutra wieczora zobaczymy te profeszjonal zdjęcia suki :diabloti:[/QUOTE] Jak tylko Kochana Karolinka wróci to proszę ją ścigać o foteczki bo coś tam pstryknęła :cool3: Mam najzajebistrzego psa na świecie, jest idealny, mądry, kochany i super wyszkolony :diabloti: tylko raz jak poczuła wolność to olała mnie i piłkę i wybrała się z kolegą pobiegać :eviltong: ale to się nie liczy bo poza tym była grzeczniutka, kochana, nie nakręcała się na pieski ani ludzi. Pięknie się zachowywała w PKSie, w autobusie. Poza tym minęła gazyliard ludzi i była cudowna :loveu: jestę najlepszę behaworystę na caluśkim świecie :multi: [SIZE=1] pomińmy fakt, ze piesek był w kolcach [/SIZE]:diabloti: Quote
Okamia Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 [quote name='asiak_kasia']Jak tylko Kochana Karolinka wróci to proszę ją ścigać o foteczki bo coś tam pstryknęła :cool3: Mam najzajebistrzego psa na świecie, jest idealny, mądry, kochany i super wyszkolony :diabloti: tylko raz jak poczuła wolność to olała mnie i piłkę i wybrała się z kolegą pobiegać :eviltong: ale to się nie liczy bo poza tym była grzeczniutka, kochana, nie nakręcała się na pieski ani ludzi. Pięknie się zachowywała w PKSie, w autobusie. Poza tym minęła gazyliard ludzi i była cudowna :loveu: jestę najlepszę behaworystę na caluśkim świecie :multi: [SIZE=1] pomińmy fakt, ze piesek był w kolcach [/SIZE]:diabloti:[/QUOTE] titititititi :loveu: E tam piesek był grzeczniusi kochaniusi :evil_lol: Tej a teraz dopiero doszło do mnie, że ona za pieskiem ućkła bo jej kolce założyłaś i robiłaś auka :shake::diabloti: A foteczki bd później... (bo siem wyspałam :multi::evil_lol:) Quote
asiak_kasia Posted June 22, 2013 Author Posted June 22, 2013 [quote name='Okamia']titititititi :loveu: E tam piesek był grzeczniusi kochaniusi :evil_lol: Tej a teraz dopiero doszło do mnie, że ona za pieskiem ućkła bo jej kolce założyłaś i robiłaś auka :shake::diabloti: A foteczki bd później... (bo siem wyspałam :multi::evil_lol:)[/QUOTE] noo...:-( biedna była jedynym psem w kolcach na cytadeli. Chociaż tyle dobrego, że mnie nie pogryzła, w przeciwieństwie do niektórych pieseczków i ich właścicielek :evil_lol: Quote
Amber Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 [QUOTE][SIZE=1] pomińmy fakt, ze piesek był w kolcach [/SIZE]:diabloti: [/QUOTE] To jest sedno moja droga. Bez kolców zjadłaby wszystkich i ciebie na deser :eviltong: Mam nadzieję, że się naobgadywałyście za wszystkie czasy :lol: Quote
asiak_kasia Posted June 22, 2013 Author Posted June 22, 2013 [quote name='Amber']To jest sedno moja droga. Bez kolców zjadłaby wszystkich i ciebie na deser :eviltong: Mam nadzieję, że się naobgadywałyście za wszystkie czasy :lol:[/QUOTE] oj tam oj tam, jestem behawiorystę i koniec. :diabloti: Objechałysmy wszyyyyystkich :loveu: Karolina nawet przez moment stała się posiadaczką burdelka, ale zwątpliła w swoje możliwości i oddała :shake: Quote
Okamia Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 [quote name='Amber']To jest sedno moja droga. Bez kolców zjadłaby wszystkich i ciebie na deser :eviltong: Mam nadzieję, że się naobgadywałyście za wszystkie czasy :lol:[/QUOTE] Nie właśnie :shake: Musimy ten zlot zrobić :diabloti: Jak poszłaś znów miałam burdelka :loveu: ale potem foteczki, telefonik i do domciu :-( Quote
asiak_kasia Posted June 22, 2013 Author Posted June 22, 2013 Zrobimy mini zlocik dla kółka wzajemnej adoracji :loveu: i gupia oddałas burdelka...nie chcesz byc modna?:shake: Quote
Amber Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 [QUOTE] Zrobimy mini zlocik dla kółka wzajemnej adoracji :loveu:[/QUOTE] Jestem za :loveu: Quote
Okamia Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 [quote name='asiak_kasia']Zrobimy mini zlocik dla kółka wzajemnej adoracji :loveu: i gupia oddałas burdelka...nie chcesz byc modna?:shake:[/QUOTE] Jutro wezmę do domu :diabloti: Nawet dwa, o!:evil_lol: A luby już się zgodził? Czy poznając mnie taką wspaniałą sama postanowiłaś?:cool3::evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted June 22, 2013 Author Posted June 22, 2013 [quote name='Amber']Jestem za :loveu:[/QUOTE] urabiam TZ, jak się zgodzi to zapraszam :loveu: tylko trzeba należec do TWA, nie miec lamerskiego psa i obowiązkowo na wejsciu bede sprawdzac czy każdy pies ma kolce :evil_lol: Quote
Amber Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Obawiam się, że niektórzy będą się chcieli podszyć... Trzeba będzie jakieś hasło wymyślić, żeby nie było niedomówień kto jest kto :razz: Quote
Okamia Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 [quote name='asiak_kasia']urabiam TZ, jak się zgodzi to zapraszam :loveu: tylko trzeba należec do TWA, nie miec lamerskiego psa i [B]obowiązkowo na wejsciu bede sprawdzac czy każdy pies ma kolce :evil_lol:[/B][/QUOTE] Może mieć za duże? :cool3: Quote
asiak_kasia Posted June 22, 2013 Author Posted June 22, 2013 [quote name='Amber']Obawiam się, że niektórzy będą się chcieli podszyć... Trzeba będzie jakieś hasło wymyślić, żeby nie było niedomówień kto jest kto :razz:[/QUOTE] tu moje kreatywność wysiada... :shake: edit: kolce to kolca, im gorzej założone tym lepiej, znaczy się jestes prosfeszional trejner :cool3: Quote
Okamia Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 [quote name='asiak_kasia']tu moje kreatywność wysiada... :shake:[/QUOTE] Poprosimy Oleczka - sama dziś mówiłaś, że jest cholernie kreatywny :loveu::evil_lol: Quote
Amber Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 [quote name='Okamia']Może mieć za duże? :cool3:[/QUOTE] Nie, nie... Muszą być tak ściśnięte za uszami, żeby łoczy pieskowi wypływały :evil_lol: [quote name='asiak_kasia']tu moje kreatywność wysiada... :shake:[/QUOTE] Coś się wymyśli :evil_lol: Quote
Okamia Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 [quote name='Amber']Nie, nie... Muszą być tak ściśnięte za uszami, żeby łoczy pieskowi wypływały :evil_lol: [/QUOTE] Ale tak to ok tyle, że kolce są za długie :evil_lol: Quote
Recommended Posts