Aleks89 Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Zapomnij ,Jagna prawie wcale fot nie wrzuca:diabloti:ewentualnie swoje ,a potem wszyscy mamy wady wzroku:evil_lol: Quote
Rinuś Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 [quote name='Aleks89']Chwalisz się czy żalisz?[/QUOTE] chwalę :multi: a Ty co ? kij w dupie masz? :diabloti: Quote
Aleks89 Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Niestety :( a chciałbym:diabloti::lol:Pawełek był bardzo zadowolony z labowiska?:lol: Quote
asiak_kasia Posted June 10, 2013 Author Posted June 10, 2013 [quote name='Aleks89']Zapomnij ,Jagna prawie wcale fot nie wrzuca:diabloti:ewentualnie swoje ,a potem wszyscy mamy wady wzroku:evil_lol:[/QUOTE] spierrr...uciekaj :eviltong: I owszem beda fotki. Bo mam śłitaśną obrózkę i smyczkę nową. Wiec pokaże na piesku. o! :diabloti: [quote name='Aleks89']Niestety :( a chciałbym:diabloti::lol:Pawełek był bardzo zadowolony z labowiska?:lol:[/QUOTE] No, no chcieć to byś chciał, a od czego gardełko boli co? :diabloti: Quote
Rinuś Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 [quote name='Aleks89']Niestety :( a chciałbym:diabloti::lol:[B]Pawełek był bardzo zadowolony z labowiska?[/B]:lol:[/QUOTE] Wiesz co? sama się zdziwiłam, ponieważ ja go nie widziałam od czwartku wieczora, wtedy właśnie mnie wkurwił i postanowiłam, że pojade na labowanie bo nie będę siedzieć w domu całą sobotę (on miał inne plany) i mu tylko napisałam esa, że jadę i tyle. Fakt że był wkurzony przez piątek i sobotę, ale już w niedzielę pisał, że tęskni i że w sumie dobrze że pojechałam bo przynajmniej odpocznę ,on się zechlał z kumplami jak świnia i po prostu i jemu i mi się należało takie odchamienie.... ja wyjeżdżając wiedziałam, że albo się rozstaniemy albo będzie już tylko lepiej, wyszło że będzie lepiej i się z tego cieszę :loveu: Byłam grzeczna na zlocie, Brutus się zlabował i o to chodziło. Quote
Rinuś Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 [quote name='Aleks89']Widziałem tylko komenta "zajebiście":lol:[/QUOTE] hahaha nooo bo wydaje mi się, że nie wierzył, że pojadę i jak zobaczył wpis na fejsie to uwierzył :diabloti: Quote
Aleks89 Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Ale on musi być kurna maluczki i zakompleksiony:lol:Jest zazdrosny o psa ,pasje.Stawia się na ostatnim miejscu przez co jest wiecznie sfrustrowany itd. :diabloti: Quote
asiak_kasia Posted June 10, 2013 Author Posted June 10, 2013 Nie mam pojęcia skad u was to pzekonanie, że fotoblożki są od wstawianie fotek :shake: jak wróci TZ to może cuś będzie, bo nie mam pojęcia gdzie jest kabel od telefonu tudziez tostera, którym bede fotki robić :eviltong: Quote
zaba14 Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 [quote name='asiak_kasia']Nie mam pojęcia skad u was to pzekonanie, że [B]foto[/B]blożki są od wstawianie fotek :shake: jak wróci TZ to może cuś będzie, bo nie mam pojęcia gdzie jest kabel od telefonu tudziez tostera, którym bede fotki robić :eviltong:[/QUOTE] np od tego :D Quote
Okamia Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 [quote name='Aleks89']Ale on musi być kurna maluczki i zakompleksiony:lol:Jest zazdrosny o psa ,pasje.Stawia się na ostatnim miejscu przez co jest wiecznie sfrustrowany itd. :diabloti:[/QUOTE] Tak jest z osobami, które nie mają swojej pasji ;) Tak btw miały być foteczki pieskuff :( Quote
asiak_kasia Posted June 14, 2013 Author Posted June 14, 2013 [quote name='Okamia']Tak jest z osobami, które nie mają swojej pasji ;) Tak btw miały być foteczki pieskuff :([/QUOTE] Miały być, ale nie mam do tego głowy ostatnio, niestety jak jest pogoda to wiecznie jest robota na dworze, no i konisie w dupskach mają za dużo energii trzeba je wypompować. W efekcie padam na ryj :eviltong: Quote
natija Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 zaczekamy ,az beda,a narazie to poklikac mozna i tez dobrze :) Quote
Okamia Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 [quote name='asiak_kasia']Miały być, ale nie mam do tego głowy ostatnio, niestety jak jest pogoda to wiecznie jest robota na dworze, no i konisie w dupskach mają za dużo energii trzeba je wypompować. W efekcie padam na ryj :eviltong:[/QUOTE] Przywieź pieski jutro do Pniew :eviltong: Mamy tzw Wielką Pniewską czyli zawody konne :roll: natija u nas jest słonecznie :eviltong: Quote
natija Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 [quote name='Okamia'] natija u nas jest słonecznie :eviltong:[/QUOTE] u nas juz tez,ale za to wiatr strasznie wieje... Quote
asiak_kasia Posted June 16, 2013 Author Posted June 16, 2013 Nie dam rady :-( wczoraj się przy robocie tak zjarałam na słoneczku ze umieram z poparzenia słonecznego :placz: człowiek stary a guuuupi :shake: kurde u nas niedziela dzien pracujący konie trzeba ruszyć, bo owies je w dupsko żga i się zaczynają wojenki. Także jutro to nawet dupy czuć nie będę :eviltong: Quote
Okamia Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 tak już jest jak masz zwierzaczki inne niż domowe - piątek, świątecz czy niedziela trzeba bo trzeba ;) U nas kuni będzie co nie miara dziś i mam nadzieję, że posprzątają te wielkie, śmierdzące pozostałości po konikach jutro :roll: Mamusia Ci nie mówiła o kremach z filtrem? :mad::diabloti: Ja od jakiegoś już czasu unikam słońca jak ognia własnie przez poparzenia. A jak wiem, że będę musiała siedzieć na słońcu to filtr 50 :evil_lol: Quote
natija Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 do nas ida powoli upalne dni i ja juz sie nie moge ich doczekac:)ale krem chyba teraz zaczne urzywac,bo slonce z roku na rak coraz gorsze;) A koni to Ci zazdroszcze,chetnie bym do nich wpadla,a nawet bym im posprzatala z chcecia;):) Quote
Rinuś Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 Cześć Kasiunia :loveu: jak tam Twoja źrebna klaczka? Quote
asiak_kasia Posted June 17, 2013 Author Posted June 17, 2013 cześc Rinusiowa specjalisto od fiutków :loveu: klaczuchna w ciąży jest, póki co niewiele widać, humory za to ma jak przystało na matkę prawdziwą :shake: Zaczynają się baby tłuc, i boje się o jej zdrowie, nie wiem czy nie bede musiała jej na czas ciązy wstawić do pensjonatu, albo kombinować jakoś z oddzieleniem od reszty. Dopiero co stawialiśmy dodatkowy płot żeby jej zrobić osobny padok, ale menda przeskakuje :shake: Quote
Rinuś Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 [quote name='asiak_kasia']cześc Rinusiowa specjalisto od fiutków :loveu: klaczuchna w ciąży jest, póki co niewiele widać, humory za to ma jak przystało na matkę prawdziwą :shake: Zaczynają się baby tłuc, i boje się o jej zdrowie, nie wiem czy nie bede musiała jej na czas ciązy wstawić do pensjonatu, albo kombinować jakoś z oddzieleniem od reszty. Dopiero co stawialiśmy dodatkowy płot żeby jej zrobić osobny padok, [B]ale menda przeskakuje[/B] :shake:[/QUOTE] czyli bardzo chce być z resztą stada i dalej się tłuc :diabloti: ona jest przywódczynią stada? Quote
asiak_kasia Posted June 17, 2013 Author Posted June 17, 2013 [quote name='Rinuś']czyli bardzo chce być z resztą stada i dalej się tłuc :diabloti: ona jest przywódczynią stada?[/QUOTE] a gdzie tam, to jest ciapciak raczej bym ją uplasowała 3-4 miejsce, ale hormonki robią swoje, i się odzywa w niej bestyjka. Chce byz ze stadem i trudno się dziwić, ale jak są razem to ona prowokuje i wszczyna awantury, a jak jej któraś zasadzi kopa w brzuch to bedzie po źrebaku. Także rozglądam się za pensjonatem :roll: Quote
Recommended Posts