asiak_kasia Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 [quote name='Amber']Mój brat regularnie oddaje krew... [B]Żeby mieć zwolnienie z pracy[/B] :eviltong:[/QUOTE] oj tam oj tam, taki drobny szczególik, kto by sobie tym głowe zawracał :evil_lol: aaaa Oleczku to się koniecznie pochwal wynikiem, mam nadzieje nagatywnym ;) Quote
Aleks89 Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Jak będzie negatywny to nachleje się jak szmata :evil_lol: Quote
Mapi Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='Aleks89']Jak będzie negatywny to nachleje się jak szmata :evil_lol:[/QUOTE] Z rozpaczy? Jak się jest w ciąży to można być na zwolnieniu :eviltong: Quote
asiak_kasia Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 daj znać wypije Twoje-nomen omen-zdrowie :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Z radości:diabloti:I osiągnięcia niemożliwego:evil_lol: Ostatnio postanowiłem być grzeczny już :loveu: Quote
Aleks89 Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Ej!Tydzień już jestem grzeczny ,albo nawet i 10dni;) Quote
asiak_kasia Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 No ja od prawie 7lat jestem grzeczna :cool3: dasz radę? :diabloti: Quote
motyleqq Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 a ja nie mogę oddać krewki potrzebującym, a bardzo bym chciała :placz: Quote
Luzia Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='motyleqq']a ja nie mogę oddać krewki potrzebującym, a bardzo bym chciała :placz:[/QUOTE] uu, a można wiedzieć czemu? Quote
motyleqq Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='Luzia']uu, a można wiedzieć czemu?[/QUOTE] bo mam astmę ;) chyba pół roku albo rok, jak dobrze pamiętam, trzeba być wolnym od ataków, żeby móc oddać krew. niestety ja mam duszności po każdej zabawie z psem :evil_lol: Quote
Luzia Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='motyleqq']bo mam astmę ;) chyba pół roku albo rok, jak dobrze pamiętam, trzeba być wolnym od ataków, żeby móc oddać krew. niestety ja mam duszności po każdej zabawie z psem :evil_lol:[/QUOTE] wow nawet nie wiedziałam, że przy astmie nie wolno. Koleżanka też bardzo chciała ale okazało się że ma anemię :roll: Quote
motyleqq Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='Luzia']wow nawet nie wiedziałam, że przy astmie nie wolno. Koleżanka też bardzo chciała ale okazało się że ma anemię :roll:[/QUOTE] no gdzieś tam widziałam przy jakiejś akcji zachęcającej do oddania. ja bym chętnie oddała, może po wyprowadzce się uda, bo wiadomo że obecność kotów mi nie pomaga ;) tyle czekolady :loveu: :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 Ja tam niestety mam inny problem, na widok krwi mdleje, ale tylko swojej, komuś jak się leje, to pikuś. Jak mi się w zyłe wbijają, to sru, leże jak długa, serducho mi wali, i ogólnie jest nieciekawie. Raz byłam, skonczyło się na tym, że krew tryskała po całym pokoju i pielęgniarkach, a ja tam mdlałam i zieleniałam na przemian. Never ever never! :evil_lol: No i w sumie w paczuszce jest 8 czekolad, wiec jak idzie TZ -8, tesciu-8, tesciowa-8 i szwagierka-8, a ze moja rodzinka czekolady nie jada, to mam zawsze zapasik, i potem jest do placuszków, deserów i w prezencie bachorom, które do nas przyłazą :diabloti: Quote
asiak_kasia Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 [quote name='Aleks89']A dupa rośnie:lol:[/QUOTE] łe tam, mi juz i tak nic nie pomoże to co se mam żałować? :evil_lol: Quote
Amber Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Mi brat czasami łaskawie podaruje... gorzką :diabloti: Resztę zostawia na własny użytek :lol: Quote
asiak_kasia Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 [quote name='Amber']Mi brat czasami łaskawie podaruje... gorzką :diabloti: Resztę zostawia na własny użytek :lol:[/QUOTE] wredny brat, ale w sumie co się dziwić, moi to by mnie nawet jedną kostką nie poczęstowali... :diabloti: trudno się im w sumie dziwić, jeden 2,03 m wzrostu, drugi 18lat i 199cm :evil_lol: Bochenek chleba to jedzą na raz-na kolację :mdleje: Quote
Amber Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Mój brat ma z 180ileśtam ale waży z 90ileś tam :diabloti: Jak przychodzi do mnie to musowo muszę chować żarcie. Jak coś zostanie na wierzchu, nie daj Boże coś słodkiego... Mogę się pożegnać :p Quote
asiak_kasia Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 [quote name='Amber']Mój brat ma z 180ileśtam ale waży z 90ileś tam :diabloti: Jak przychodzi do mnie to musowo muszę chować żarcie. Jak coś zostanie na wierzchu, nie daj Boże coś słodkiego... Mogę się pożegnać :p[/QUOTE] skad ja to znam? :evil_lol: a to jeszcze wszystko smarkate wiec rośnie, wiec głodne wiecznie :roll: Lepiej ich ubierać niż karmić :eviltong: Quote
natija Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 ej ja widze ,ze tu tez ciekawie jest ;) musze tu zagladac :) Quote
Recommended Posts