Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Amber']Mój brat regularnie oddaje krew... [B]Żeby mieć zwolnienie z pracy[/B] :eviltong:[/QUOTE]

oj tam oj tam, taki drobny szczególik, kto by sobie tym głowe zawracał :evil_lol:

aaaa Oleczku to się koniecznie pochwal wynikiem, mam nadzieje nagatywnym ;)

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aleks89']Jak będzie negatywny to nachleje się jak szmata :evil_lol:[/QUOTE]
Z rozpaczy? Jak się jest w ciąży to można być na zwolnieniu :eviltong:

Posted

[quote name='Luzia']uu, a można wiedzieć czemu?[/QUOTE]

bo mam astmę ;) chyba pół roku albo rok, jak dobrze pamiętam, trzeba być wolnym od ataków, żeby móc oddać krew. niestety ja mam duszności po każdej zabawie z psem :evil_lol:

Posted

[quote name='motyleqq']bo mam astmę ;) chyba pół roku albo rok, jak dobrze pamiętam, trzeba być wolnym od ataków, żeby móc oddać krew. niestety ja mam duszności po każdej zabawie z psem :evil_lol:[/QUOTE]

wow nawet nie wiedziałam, że przy astmie nie wolno. Koleżanka też bardzo chciała ale okazało się że ma anemię :roll:

Posted

[quote name='Luzia']wow nawet nie wiedziałam, że przy astmie nie wolno. Koleżanka też bardzo chciała ale okazało się że ma anemię :roll:[/QUOTE]

no gdzieś tam widziałam przy jakiejś akcji zachęcającej do oddania. ja bym chętnie oddała, może po wyprowadzce się uda, bo wiadomo że obecność kotów mi nie pomaga ;) tyle czekolady :loveu: :evil_lol:

Posted

Ja tam niestety mam inny problem, na widok krwi mdleje, ale tylko swojej, komuś jak się leje, to pikuś. Jak mi się w zyłe wbijają, to sru, leże jak długa, serducho mi wali, i ogólnie jest nieciekawie. Raz byłam, skonczyło się na tym, że krew tryskała po całym pokoju i pielęgniarkach, a ja tam mdlałam i zieleniałam na przemian. Never ever never! :evil_lol:

No i w sumie w paczuszce jest 8 czekolad, wiec jak idzie TZ -8, tesciu-8, tesciowa-8 i szwagierka-8, a ze moja rodzinka czekolady nie jada, to mam zawsze zapasik, i potem jest do placuszków, deserów i w prezencie bachorom, które do nas przyłazą :diabloti:

Posted

[quote name='Amber']Mi brat czasami łaskawie podaruje... gorzką :diabloti:

Resztę zostawia na własny użytek :lol:[/QUOTE]

wredny brat, ale w sumie co się dziwić, moi to by mnie nawet jedną kostką nie poczęstowali... :diabloti:
trudno się im w sumie dziwić, jeden 2,03 m wzrostu, drugi 18lat i 199cm :evil_lol:

Bochenek chleba to jedzą na raz-na kolację :mdleje:

Posted

Mój brat ma z 180ileśtam ale waży z 90ileś tam :diabloti:

Jak przychodzi do mnie to musowo muszę chować żarcie. Jak coś zostanie na wierzchu, nie daj Boże coś słodkiego... Mogę się pożegnać :p

Posted

[quote name='Amber']Mój brat ma z 180ileśtam ale waży z 90ileś tam :diabloti:

Jak przychodzi do mnie to musowo muszę chować żarcie. Jak coś zostanie na wierzchu, nie daj Boże coś słodkiego... Mogę się pożegnać :p[/QUOTE]

skad ja to znam? :evil_lol:

a to jeszcze wszystko smarkate wiec rośnie, wiec głodne wiecznie :roll: Lepiej ich ubierać niż karmić :eviltong: