Rinuś Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 no długie włosy przydają się podczas dzikiego seksu :diabloti: Quote
asiak_kasia Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 [quote name='Mapi']Ale wicie co, jakoś mam wrażenie, że jakaś stara jestem. Nookoło sama gówniarzerja. Smutno mi:placz:[/QUOTE] a pitolisz, masz alano i tak jestes lepsza :evil_lol: a Rinusiowa znowu tylko o jednym :diabloti: Quote
motyleqq Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='Rinuś']no długie włosy przydają się podczas dzikiego seksu :diabloti:[/QUOTE] jak dla mnie to przeszkadzają... zawsze mi przeszkadzały :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 [quote name='motyleqq']jak dla mnie to przeszkadzają... zawsze mi przeszkadzały :evil_lol:[/QUOTE] się gumkę zakłada :diabloti: Quote
Mapi Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Jeszcze pamiętam co to dziki seks,pomimo wieku:evil_lol: i potwierdzam to o gumce, na włosy oczywiście! Quote
motyleqq Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='asiak_kasia']się gumkę zakłada :diabloti:[/QUOTE] nie lubię :diabloti: Quote
Rinuś Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='motyleqq']jak dla mnie to przeszkadzają... zawsze mi przeszkadzały :evil_lol:[/QUOTE] nie wiem kiedy Ci przeszkadzały :diabloti: chyba, że podczas o.r.a.l.u. no to ciutek tak :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 [quote name='Rinuś']nie wiem kiedy Ci przeszkadzały :diabloti: chyba, że podczas o.r.a.l.u. no to ciutek tak :evil_lol:[/QUOTE] no ale to pytanie jakie włosy :diabloti: bo ja toleruje tylko te na głowie :eviltong: Quote
Rinuś Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='asiak_kasia']no ale to pytanie jakie włosy :diabloti: bo ja toleruje tylko te na głowie :eviltong:[/QUOTE] haha no ja cały czas mówię o tych na głowie :diabloti: chociaż przy oralu to i te na dole się liczą hahaha Quote
motyleqq Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='Rinuś']nie wiem kiedy Ci przeszkadzały :diabloti: chyba, że podczas o.r.a.l.u. no to ciutek tak :evil_lol:[/QUOTE] o, to to właśnie :evil_lol: i oczywiście ja też mówię o tych na głowie... :lol: Quote
motyleqq Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='asiak_kasia']Twoja szkoła Oleczku :evil_lol:[/QUOTE] no właśnie... co się czepiasz :evil_lol: Quote
Amber Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [QUOTE]Ale wicie co, jakoś mam wrażenie, że jakaś stara jestem. Nookoło sama gówniarzerja. Smutno mi:placz: [/QUOTE] Mam to samo :eviltong: (w dowodzie mam 18, ale to nie do końca prawda :eviltong:) Quote
Luzia Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Co do gumek to one są nie wygodne, zgadzam się z Motylkową :grins: Quote
asiak_kasia Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 :diabloti: ja juz zapomniałam nawet jak się tego używa :evil_lol: boszz...jaka ja jestem nieodpowiedzialna :shake: Quote
Luzia Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 To tak cały czas w rozpuszczonych włosach chodzisz? :siara: :diabloti: Quote
asiak_kasia Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 Noooo :diabloti: Mój TZ to lubi wiec co bede chłopakowi bronić, niech ma coś z życia :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 Łe tam...myślałam, że moze jakas przepuklina albo inna prostata :evil_lol: Krew to akurat moj TZ regularnie oddaje i w efekcie zawsze mam zapas w domu czekolady :loveu: A potem dupa rośnie :diabloti: Quote
Luzia Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Ja tez krew oddawałam regularnie, to chu..je przenieśli oddział krwiodawstwa 20 km dalej :angryy: Bo lepiej piętro w szpitalu wynająć i mieć z tego kasę niż "tracić" na tym :roll: Quote
Amber Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Mój brat regularnie oddaje krew... Żeby mieć zwolnienie z pracy :eviltong: Quote
Aleks89 Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Krewki w kierunku sprawdzenia czy mam przyjaciela w środku czy też NIE:lol: Quote
Recommended Posts