Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mapi']Ale wicie co, jakoś mam wrażenie, że jakaś stara jestem. Nookoło sama gówniarzerja. Smutno mi:placz:[/QUOTE]

a pitolisz, masz alano i tak jestes lepsza :evil_lol:

a Rinusiowa znowu tylko o jednym :diabloti:

Posted

[quote name='motyleqq']jak dla mnie to przeszkadzają... zawsze mi przeszkadzały :evil_lol:[/QUOTE]

nie wiem kiedy Ci przeszkadzały :diabloti: chyba, że podczas o.r.a.l.u. no to ciutek tak :evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś']nie wiem kiedy Ci przeszkadzały :diabloti: chyba, że podczas o.r.a.l.u. no to ciutek tak :evil_lol:[/QUOTE]

no ale to pytanie jakie włosy :diabloti: bo ja toleruje tylko te na głowie :eviltong:

Posted

[quote name='asiak_kasia']no ale to pytanie jakie włosy :diabloti: bo ja toleruje tylko te na głowie :eviltong:[/QUOTE]

haha no ja cały czas mówię o tych na głowie :diabloti: chociaż przy oralu to i te na dole się liczą hahaha

Posted

[quote name='Rinuś']nie wiem kiedy Ci przeszkadzały :diabloti: chyba, że podczas o.r.a.l.u. no to ciutek tak :evil_lol:[/QUOTE]

o, to to właśnie :evil_lol: i oczywiście ja też mówię o tych na głowie... :lol:

Posted

[QUOTE]Ale wicie co, jakoś mam wrażenie, że jakaś stara jestem. Nookoło sama gówniarzerja. Smutno mi:placz: [/QUOTE]
Mam to samo :eviltong:
(w dowodzie mam 18, ale to nie do końca prawda :eviltong:)

Posted

Łe tam...myślałam, że moze jakas przepuklina albo inna prostata :evil_lol:

Krew to akurat moj TZ regularnie oddaje i w efekcie zawsze mam zapas w domu czekolady :loveu: A potem dupa rośnie :diabloti:

Posted

Ja tez krew oddawałam regularnie, to chu..je przenieśli oddział krwiodawstwa 20 km dalej :angryy: Bo lepiej piętro w szpitalu wynająć i mieć z tego kasę niż "tracić" na tym :roll: