Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']ło matko buska i giertycha ... Oluś , dziecko drogie .....I jak się tą zabawkę stosuje :diabloti::evil_lol:??[/QUOTE]

Wsadzasz ,świnka sie dusi więc walczy drapiąc łapkami:diabloti:sprawdź

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Banerek na dogo może mieć max 500px × 100px - tak jak ma np. Aleczek.

(pewnie się zastanawiałaś skąd ma taki ładny, nie mów, że nie :cool3: Ale wiesz... to tajemnyca :razz:)

Posted

[quote name='Aleks89']Wsadzasz ,świnka sie dusi więc walczy drapiąc łapkami:diabloti:sprawdź[/QUOTE]

to może już lepiej zainwestować w owsiki ...mniejsze i podobno delikatniejsze :grins:

Banerek zajebioza :evil_lol:XXL

Posted

[quote name='Amber']Banerek na dogo może mieć max 500px × 100px - tak jak ma np. Aleczek.

(pewnie się zastanawiałaś skąd ma taki ładny, nie mów, że nie :cool3: Ale wiesz... to tajemnyca :razz:)[/QUOTE]

Asiakasiacholerawiejakmasznaimie-jak chcesz mieć taki sam słitaśny banneruś jak mój to zgłoś się do takiej gupiej Amber jej chyba leci ona ma pinczerka i go nie chce sprzedać mimo ,że jest taki zdechlaty i powycierany jak stara kanapa:diabloti:

Posted

No właśnie przez to, że jest taki powycierany nikt go nie chce... Nawet jak dorzucam jamnika w komplecie. On znowuż krzywy i głupi... Nawet za 3000 zł nikt nie chciał :placz: A przecie za co mam kupić nowego? Ale mam już plan. Natrę go "czymś" brązowym coby nie było widać łysin, trochę PS i zgarnę okrągłą sumkę. Jamnika wtedy dorzucę gratis :grins: I kupię sobiem szitsu :multi:

A za banerki nie odpowiadam :evil_lol:

[quote name='Angi']Ja akurat potrzebuję banerka... [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/evil_lol.gif[/IMG][/QUOTE]
Nie kuś losu :diabloti:

Posted

Mogę zrobić jak chcesz, ale na własną odpowiedzialność :evil_lol:

Jakieś preferencje co do kolorku? (bo inaczej robie rószoffy!) :lol:

Posted

ja tam lubie wszystko co duże :diabloti:
Ale jakbyś Amber chciała i miała chwilę wolną to ja mogę miec różowiutki i błyszczący :evil_lol:

A imię mam pospolite ze jacieżpierdziele- Kaśka chcesz brudzia ze mną wypić?:cool3:

Posted