Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a TY MATEUSZU, juz nie pamietasz!!!!!!!!!!!!!!! jak mowiłes mojej córce w trakcie adopcji, że to coś dziwnego, ze tak to wszystko dlugo trwa i dziwiłeś się, że my jeszcze wytrzymujemy, bo ty bys dawno zrezygnował....

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

matusz5 napisał(a):
fakt bo to długo trwało, ale juz jak FINKA czeka to teraz będzie następny miesiąc transport organizowany...:roll::roll:

czekała 2 miesiące to i poczeka tydzień dłużej, tym sie nie martw.... a jak Was to tak bardzo porusza to zorganizujcie lepszy transport:roll:

Posted

jewka napisał(a):
Teraz się do mnie przyczepiliscie!!!!!!!!!!, a jak ja czekałam na jakieś wieści a potem sterylizację suni prawie dwa miesiace, to nikt sie nie odzywał.... nikt nic nie pisał.... nie martwił się, że to tak długo trwa... To ja dzwoniłam do Moriii i niepokoiłam się, że Finka przyzwyczai się do tymczasu.
A teraz jeszcze transport!!!!!!!!!!!!! mam bardzo dobry transport, tylko chlopak konczy pisac prace magisterską i z nią jedzie do Katowic, po czym wracając odbierze sunię. Dzwoni do mnie i przedluza, bo jej nie skończył...Moriaaa do tego nic nie ma, a Wy tu podnosicie larum!!!!!!!!!!!!ZOSTAWCIE TĘ SPRWĘ W SPOKOJU I NAM ZAINTERESOWANYM

jeżeli chcesz aby zostawiono tę sprawę w spokoju to trzeba bylo korzystać z pw
a nie pisać na forum!!!!

a zainteresowani jesteśmy wszyscy!!!!!~
i na pewno nie zostawimy tej sprawy :shake:
teraz na to nie licz!!!
bo coraz mniej sie mnie to podoba:shake:

Posted

AMIŚKA napisał(a):
jeżeli chcesz aby zostawiono tę sprawę w spokoju to trzeba bylo korzystać z pw
a nie pisać na forum!!!!

a zainteresowani jesteśmy wszyscy!!!!!~
i na pewno nie zostawimy tej sprawy :shake:
teraz na to nie licz!!!
bo coraz mniej sie mnie to podoba:shake:

to ,czy Tobie sie podoba, czy nie, to jest najmniej istotne, to sprawa między mną i Moriąą, z ktorą kontaktowałam się różnie( na watku, telefonicznie i PW) a Ty tu nie wiadomo co zwęszyłas i wysyłasz mi jakies groźby, ZASTANÓW SIE CO WYPISUJESZ!!!!!!!!!!!!!

Posted

Dziewczyny nie denerwujcie się proszę ! To nic nie da ,Każda ma swoje racje i pyskówką nic sie nie zrobi.Wiem ,że jamnicze mamy to babki z jajem i szybko wzrasta im ciśnienie. Jewka czeka na jamnisie i napewno transport wypali chociaz z poślizgiem Wiem ,że ją bardzo chce a mieszka niedaleko mnie i napewno ją odwiedzę.

Posted

Basiu, jakie: "każda ma swoje racje"? Co ja takiego zrobiłam, ze mnie się grozi, zapowiada, że bedzie sie śledzić calą adopcję... To, że muszę dograć transport (bo sunia nie jest w samej Łodzi i Moriaaa musi ją dowieźć) i nie z mojej przyczyny termin się przesuwa to jest powód do pisania impertynencji? Jestem zaskoczona i zdegustowana pisaniną dogomaniaków.......

Posted

Jewko ja juz mam swoją jamnisie.Wziela ja dla mnie Malagos ze schroniska w Ostrowii.Wczoraj pojechalismy po nią.Poznalismy wspanialych ludzi.
Jamnisia jest strasznie nądzna, aż sie serce kroi.Szlieletorek.Własnie teraz gotuje jej się w gardle na moje koty.Czyli jamnik w 100%. A co u Ciebie ?

Posted

Po dość długo przeciągającym się tymczasie u moich teściów, w środę Finka wybrała się w długą podróż na Mazury. Najpierw przywieźliśmy ją z domu rodziców niedaleko Jeziorska do Łodzi. Dalej ze znajomym nowej Pani pojechała do Warszawy, gdzie przebywała do piątku. W piątek wyruszyła w dalszą podróż, do nowego, docelowego domu.
Z relacji nowej właścicielki wiemy, że powoli zaczyna się aklimatyzować (czytaj: zaczyna wszystko obgryzać, zjadać kapcie itp). To kochana psina, a jej ulubionym zajęciem jest bieganie za kamyczkami i znoszenie ich do domu. Jest w tym bardzo wytrwała i nigdy jej się to nie nudzi. Potrafi kilkadziesiąt minut szukać rzuconego kamyka, omijając inne, nawet bardzo podobne.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='iwop']Moriaa to jeszcze troche nazbiera tyle, że budowac się będziesz mogła:cool3:[/quote]

Już nie ja tylko Jewka, bo sunia już u niej:) Jewka..może zbuduj jakiś taki doemk letniskowy...przyjedziemy do Was na urlop:evil_lol:

Posted

No nareszcie sprawa dobiegla końca.Mam nadzieje ,ze Jewka bedzie z psa zadowolona mimo zniszczeń ! Coś bardzo rozbrykana ta Finka. Mysle ,że u Morii była bardzo rozpieszczana. Moja biedulka siedzi cicho boi sie wszystkiego ale na panią wetke szczerzyła zęby.Moj Tz jest przeszczesliwy ,że Malinka jest u nas.Odezwaly w nim sie bardzo instynkty macierzynskie boję sie ,że dostanie ciąże urojoną, za to Malina za nim przepada.

Posted

Tak, Basiu i Morioo, jestesmy wszyscy bardzo z Jagi zadowoleni,jest przecudna i przesympatyczna:loveu: Dzisiaj nic nie zgryzła z wyposazenia domowego, tylko dwie piłeczki. Na spacerkach jest bardzo grzeczniutka, często nosi ze sobą piłeczkę czym wzbudza podziw i sensację wsród przechodniów.Dzisiaj już była bardzo spokojna i coraz lepiej zadomowiona. Spi z nami w łożeczku, ładnie je i jest taka kochana, przyjazna dla ludzi i innych piesków (koty goni :evil_lol: ). Lubi jeździć samochodem, bez problemu do niego wsiada i grzecznie jedzie. No po prostu skarbek:lol: nam się trafił.

Moriaa ,proszę jeszcze odpowiedz mi na te pytania na PW.

Posted

Przestała gryźć kocyki i kołdry, teraz przerzuciła się na kopanie dołków:mad: .:mad: Ale jest taka słodka,że nie potrafimy się na nią gniewać:roll: Coraz bardziej zaczyna przyzwyczajać się do nowego miejsca....Jest spokojna, wie gdzie co jest w domku i na podwórku. Na spacerkach przechodzimy przy kortach tenisowych i już znalazła tam dwie piłeczki....Miziać się też bardzo lubi, szczególnie rano w łóżeczku....

MORIAAA DZIĘKI!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: :multi:

Posted

Ćzemu tu nikt juz nie zagląda? Moriaaa, widzę, że zmieniłas tytuł wątku....Jaga ma się coraz lepiej, już świetnie orientuje się w terenie i w domownikach a nawet w sąsiadach. Najczęsciej chodzi na spacerki i bawi się ze mną, bo ja mam wakacje i dużo czasu. Teraz smacznie śpi, bo u nas pada deszcz. Jest bardzo grzeczna, milusia i coraz częsciej chce jeść i to nawet sporo....
Spróbuję teraz wkleic parę nowych zdjęć.
Jagusia z pańcią: