Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Elżbieta481
Posted

Ależ Impuls jest wielki...Konkretny pies..

A nazwę tej maści będę czekała i z góry dziękuję.

Elżbieta

Posted

Tu jest mój Cormiś i jego brat Ramiś. Ramiś był pod opieką SDA, bo nie spełniał oczekiwań hodofffffcy, który go zakupił, teraz spełnia oczekiwania swojej rodziny na 1000% i wreszcie jest kochany. Obaj chłopcy choć niewystawowi widnieją na stronie hodowli z której pochodzą jako powód do dumy, a hodowczyni bardzo się cieszy bo Ramis nigdy nie wyglądał tak ślicznie jak teraz. A i dodam, że pomagała, żeby Ramiś znalazł nowy dom :)

11822583_928589290535754_738703972804262

• Upvote 1
Posted

Ależ Impuls jest wielki...Konkretny pies..

A nazwę tej maści będę czekała i z góry dziękuję.

Elżbieta

Takie umaszczenie nazywa się płaszczowe. Jeden z moich osobistych dogów też jest takiego umaszczenia. Co prawda nie adopcyjny, ale tak podobny do Impulsika, że można się pomylić :)

11231809_831124507001853_516089443388824

• Upvote 2
Posted

Ciekawa jestem tej maści z Czech. Jeśli podobna do tej co mam resztki z apteki na nadwerężone ścięgna(teraz już niedozwolone po zmianie rządów) -to szybko u nas się jej nie zrobi-przynajmniej dopóki nie będzie można używać do celów medycznych marihuany ;) Albo się skończy jak ta staruszka u nas w Lublinie która hodowała na działce kilka krzaków żeby robić krem do twarzy ...no i właśnie babcię zgarnęły nasze dzielne służby antynarkotykowe.

Guest Elżbieta481
Posted

Bo w Polsce ciężko jest żyć-naprawdę...Mam rozumieć,że w tej maści jest marihuana?

E/W/R

Posted

Berta powoli się rozluśnia, stres odpuszcza, dziś na spcerze zfrobiła siku, niby zwykła naturalane rzecz a jak cieszy i zaczyna merdać ogonkiem :)

To właśnie ten długo wyczekiwany moment :)

11933437_1489397918021558_82503696734923

• Upvote 2