Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ania91sc']A więc Kostka oficjalnie ADOPTOWANA!!! :) Dzisiaj byłam u Pani podpisać umowę adopcyjną i odebrać fakturę za leczenie :)[/QUOTE]

:multi: a coś więcej o domku? jak Wygląda Kluseczka/Kosteczka

Posted

Domek jak dla mnie fantastyczny, naprawdę!!! Kostka była na DT u młodej Pani, która ma dwa psiaki i dwa koty ze schroniska (oczywiście takie po przejściach) no i jej rodzice z tego co pamiętam mają też dwa psy również ze schroniska i zdecydowali się właśnie Oni, że Kostka jest tak cudowna, że zostanie u nich. Na pewno niczego jej nie zabraknie, możemy dzwonić i przyjeżdżać na wizytę kiedy chcemy :) Kostka już dużo lepiej wygląda, podobno przybrała sporo na wadze :D

Posted

ile tych kotów w końcu jest, Karolina córka ds napisała, że tylko 1, mnie wydawało się że dwa, ale córka chyba wie ile kotów mają rodzice, ale ty znowu piszesz że dwa,proponuję ze jeżeli mają jednego to koniecznie musimy im podrzucić drugiego...

Posted

Tzn. ja nie wiem ile mają rodzice, możliwe, że jednego (czyli tam gdzie Kostka mieszka) :) Ale ta Pani (córka) u której Kostka była na DT to ma na pewno dwa koty i dwa psy, dzisiaj poznałam całe stadko :D Mają kota Filemona, drugiego imienia nie pamiętam i dwa psy Puzzla i Bazyla ze schroniska w Sosnowcu :)
Aha Pani mówiła, że jak będzie potrzeba to może wziąźć jakiegoś psa znowu na DT :) Tylko MUSI zgadzać się z kotami i psami :D