asiak Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 super wiadomości, tak się cieszę..... brawo Misiek oby tak dalej, zdrowiej psinko........ Quote
Hakita Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Super wieści!!! :loveu: I trzymam mocno kciuki, żeby się bez operacji obyło...:roll: Quote
Tiger Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Ponieważ tutaj - na tym wąteczku bedą wszystkie Miskowe rozliczenia , więc malduję , że dziś na moim koncie znalazałm następujące wpłaty za śliczności od cioteczki Ali, które wystawiłą na bazarku kochana cioteczka Beata J : asiakliny 10 zł Diana79 9 zł Hakita 40 zł asiakas 50 zł Jowita Poznań 20 zł ludwa 25 zł Serdecznie dziękuję !!!!!!!!! Quote
Alaa Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 O jakie wspaniale wiesci:multi: Tiger dziekuje Ci za tego Misia:iloveyou: :buzi: :bigok: Quote
Hakita Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 I ja się przyłączam do pytania, co tam u Misiaczka??? Są jakieś nowe wiadomości??? :cool3: Quote
Tiger Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Właśnie romzawiałam z Moniką . Miś czuje się dobrze , oczywiście apetyt dopisuje :) Codzinnie Monika podaje mu kroplówki wypłukujące ( 2xdziennie) i 1 zastrzyk z antybiotyku. Powtórne badania planowane są na czwartek lub piątek. Miś na głos Moniki podrywa się z posłania i merda ogonem !!!!:) Dziś na moje konto wpłynęły pieniążki : 192,50 zł (!!!!!!!!:loveu: ) za bazarek konia trojańskiego suwałki oraz 50 zł za bazarek kasi r* od tomcug BARDZO BARDZO SERDECZNIE DZIĘKUJĘ !!!!!! Quote
Beata J. Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 zamknęli mi wątek na bazarku- to piszę tutaj kolczyki, które ludwa przekazała na dalszą licytację, wzięła moja koleżanka z pracy, za kwotę wylicytowaną przez cioteczkę ludwę czyli 10zł Tiger poproszę nr konta-najlepiej na gg to przelejemy kasę :lol: Tym sposobem tekolczyki kosztowały 35zł Quote
Tootiki Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Tiger napisał(a):Powtórne badania planowane są na czwartek lub piątek. Miś na głos Moniki podrywa się z posłania i merda ogonem !!!!:) Biedny Maluszek, przywiązał się już... żeby ktoś go zabrał na stałe...:-( Quote
Tootiki Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Hej Maluszku!! Mam nadzieję, że i dzisiaj dobrze się czujesz, Piesku!! Oby czwartkowo - piątkowe badania wyszły w porządku... i wtedy już do domku raz dwa!!! Musi się znaleźć!!! Quote
Hakita Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 I ja trzymam mocno kciuki za badania. Musi być dobrze!!! A domeczek Cioteczki będą szukać i napewno się znajdzie... Quote
asiak Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 kciuki trzymane aż bolą, ale co tam...... trzymam i zaciskam nadal.... Quote
Alaa Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Mis czuje sie dobrze - to najpiekniejsza wiadomosc:loveu: Quote
Hakita Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Alaa napisał(a):Mis czuje sie dobrze - to najpiekniejsza wiadomosc:loveu: To najcudowniejsza wiadomość!!! :loveu: Teraz tylko domeczek potrzebny... Quote
solito Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Alaa napisał(a):Mis czuje sie dobrze - to najpiekniejsza wiadomosc:loveu: Wspaniale!!!:multi: :multi: :multi: Quote
asiak Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 no to kamień z serca spadł........ Misiu teraz to już tylko do kochanego domeczku po tych szpitalnych przejściach....tego właśnie Tobie zyczę Quote
Hakita Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 A nie ma żadnych widoków na jakiś domecek??? :cool3: Quote
ewatonieja Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 :placz::placz::placz: biedny pies trzymam za niego kciuki Quote
Tootiki Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Misiuniu, przypomnij swoją buziulę... A czy jest szansa na jakieś nowe zdjęcia Misia??? Quote
Neris Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Misia czeka jeszce operacja oczka, mam nadzieję że to poprawi jakość jego zycia - nie będzie go to oczko boleć... Quote
Tiger Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Niestery Misio nie miał dziś badań :( Ponieważ podczas długiego weekenedu operacja i tak nie może się odbyć , Monika zdecydowała , że poczeka z badaniami , aż skończy się planiwana tura kroplówek Zostało jeszcze 4 dni do zakończenia kuracji..... Długi weekend niestety nie działą na naszą korzyśc, bo nie będzie lekarzy - tylko ostry dyżur :( Dziś byłam z kolegami , którzy zajęliby się budowa kojca w sortowni złomu, gdzie jest b. dużó ciekawych rzeczy ........M.in gotowe przęsła ogrodzeniowe ..... Mamy głosić się w przyszłym tygodniu , mają ustalić cenę dla nas - to znaczy "dla bezdomnego , opuszczonego , kalekiego psa " Może coś uda nam się utargować , bo po wstępnym podliczeniu materiałów potrzebnych do budowy kojca wyszła nam ogromna kwota:( Wszystkie materiały stalowe są teraz bardzo drogie , bo cena stali kilkukrotnie poszłą w górę .........:( Deski, papa .............prawdę móiac po wyliczeniu wstępnych kosztó - naprawdę z najtańszych materiałow , moim zdaniem , przekaracza nasze możliwości ....... ale oczywiście nie zamierzamy się poddać i będziemy działać dalej Misio czuje się naprawe bardzo dobrze , jest o wiele silniejszy i energicznie już merda ogonem :) Misiu, zbudujemy Ci kojec , jak nic !!!!!!! Wciąż proszę o wpłaty :oops: Quote
Hakita Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Będziemy zbierać, musimy uzbierać pieniążki!!! Ja się na tym nie znam :oops:, ale co jest potrzebne do zbudownia takiego kojca??? :cool3: Mogę popytać, pracuję w branży budowlanej, co prawda w hydroizolacjach, ale może ktoś by mi pomógł...:roll: Quote
Beata J. Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 dziewczyny, meldujcie do kogo dotarła przesyłka i czy wszystko w porządku Jowita Poznań - dzięki za informację :lol: Quote
Recommended Posts