Jump to content
Dogomania

Nistety ......Nie udało nam się ......:( MIŚ za TM (*) DLACZEGO ?! :(((((((((((((((

Recommended Posts

• Replies 446
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ponieważ tutaj - na tym wąteczku bedą wszystkie Miskowe rozliczenia , więc malduję , że dziś na moim koncie znalazałm następujące wpłaty za śliczności od cioteczki Ali, które wystawiłą na bazarku kochana cioteczka Beata J :

asiakliny 10 zł
Diana79 9 zł
Hakita 40 zł
asiakas 50 zł
Jowita Poznań 20 zł
ludwa 25 zł

Serdecznie dziękuję !!!!!!!!!

Posted

Właśnie romzawiałam z Moniką .
Miś czuje się dobrze , oczywiście apetyt dopisuje :)

Codzinnie Monika podaje mu kroplówki wypłukujące ( 2xdziennie) i 1 zastrzyk z antybiotyku.

Powtórne badania planowane są na czwartek lub piątek.
Miś na głos Moniki podrywa się z posłania i merda ogonem !!!!:)

Dziś na moje konto wpłynęły pieniążki :

192,50(!!!!!!!!:loveu: ) za bazarek konia trojańskiego suwałki

oraz

50 zł za bazarek kasi r* od tomcug

BARDZO BARDZO SERDECZNIE DZIĘKUJĘ !!!!!!

Posted

zamknęli mi wątek na bazarku- to piszę tutaj
kolczyki, które ludwa przekazała na dalszą licytację, wzięła moja koleżanka z pracy, za kwotę wylicytowaną przez cioteczkę ludwę czyli 10zł

Tiger poproszę nr konta-najlepiej na gg to przelejemy kasę :lol:
Tym sposobem tekolczyki kosztowały 35zł

Posted

Tiger napisał(a):
Powtórne badania planowane są na czwartek lub piątek.
Miś na głos Moniki podrywa się z posłania i merda ogonem !!!!:)

Biedny Maluszek, przywiązał się już... żeby ktoś go zabrał na stałe...:-(

Posted

Hej Maluszku!! Mam nadzieję, że i dzisiaj dobrze się czujesz, Piesku!! Oby czwartkowo - piątkowe badania wyszły w porządku... i wtedy już do domku raz dwa!!! Musi się znaleźć!!!

Posted

no to kamień z serca spadł........
Misiu teraz to już tylko do kochanego domeczku po tych szpitalnych przejściach....tego właśnie Tobie zyczę

Posted

Niestery Misio nie miał dziś badań :(

Ponieważ podczas długiego weekenedu operacja i tak nie może się odbyć , Monika zdecydowała , że poczeka z badaniami , aż skończy się planiwana tura kroplówek
Zostało jeszcze 4 dni do zakończenia kuracji.....
Długi weekend niestety nie działą na naszą korzyśc, bo nie będzie lekarzy - tylko ostry dyżur :(

Dziś byłam z kolegami , którzy zajęliby się budowa kojca w sortowni złomu, gdzie jest b. dużó ciekawych rzeczy ........M.in gotowe przęsła ogrodzeniowe .....
Mamy głosić się w przyszłym tygodniu , mają ustalić cenę dla nas - to znaczy "dla bezdomnego , opuszczonego , kalekiego psa "

Może coś uda nam się utargować , bo po wstępnym podliczeniu materiałów potrzebnych do budowy kojca wyszła nam ogromna kwota:(

Wszystkie materiały stalowe są teraz bardzo drogie , bo cena stali kilkukrotnie poszłą w górę .........:(
Deski, papa .............prawdę móiac po wyliczeniu wstępnych kosztó - naprawdę z najtańszych materiałow , moim zdaniem , przekaracza nasze możliwości .......

ale oczywiście nie zamierzamy się poddać i będziemy działać dalej

Misio czuje się naprawe bardzo dobrze , jest o wiele silniejszy i energicznie już merda ogonem :)

Misiu, zbudujemy Ci kojec , jak nic !!!!!!!

Wciąż proszę o wpłaty :oops:

Posted

Będziemy zbierać, musimy uzbierać pieniążki!!!
Ja się na tym nie znam :oops:, ale co jest potrzebne do zbudownia takiego kojca??? :cool3:
Mogę popytać, pracuję w branży budowlanej, co prawda w hydroizolacjach, ale może ktoś by mi pomógł...:roll: