Jump to content
Dogomania

spanielka Sara i szpic bialy Puszek - Puch vel Prezes i Sara w swoich domach!

Recommended Posts

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='M&S']Hejka:)

co słychać?

Nt. Prezesa jego pani napisala tak :

[FONT=arial]Korzystając z braku śniegu nareszcie udało mi się uwiecznić naszego Prezesika na spacerach, takiego prawdziwego [/FONT][FONT=arial] Prezesika. Można wyjść na pola, tam, gdzie piesek może ganiać bez opamiętania. I gania. Wybiera sobie pewien obszar i bieeegnieeee sobie daleeekooo,
[/FONT]

[FONT=arial]a jak zrobi wielkie koło, to wraca, Wraca pokazać swoją romantyczną stronę.[/FONT]

[FONT=arial] [FONT=Verdana]

[/FONT]

A następnego dnia znów to samo: zwiedza tu, zwiedza tam, no przecież to pole jest takie ogromne, a Prezes jest ciekawy, oj ciekawy.
Gdy wołam go do siebie odwraca się jakby chciał powiedzieć: no zaraz, jeszcze tam nie byłem! I biegnie dalej. Już mnie nauczył, że to ja mam czekać, aż on przyjdzie.

Przychodzi taki z siebie zadowolony, ale czasami mam wrażenie, że każde źdźbło trawy pachnie inaczej, albo Prezes chce wywąchać cały zapach w dzielnicy. Niemal jak pies tropiący.

No i na koniec, Prezes chętnie się przytuli, ale tylko do córki. Do nikogo więcej nie chce, ale i tak jest kochany.

[/FONT]

Posted

ahhaaaa, nie zgryzl jeszcze swojej migajácej adresówki? Mireczka powiedziala mi ze to dynda psom na zlosc i gryzá to. No i on taki malutki ze ta adresówka prawie tak duza jak Puch :)))

Posted

ahhaaaa, nie zgryzl jeszcze swojej migajácej adresówki? Mireczka powiedziala mi ze to dynda psom na zlosc i gryzá to. No i on taki malutki ze ta adresówka prawie tak duza jak Puch :)))
Prezesika chyba adresówka nie rusza, ale to fakt, jest duża, ciężka i zawsze spada na dół. Aż się dziwię, że on nie zwraca na nią uwagi podczas biegania :lol:, kiedy ta tak głośno brzęczy. Tak czy inaczej kiedy wychodzimy i Prezes biega bez smyczy lepiej żeby ją miał. Czasami naprawdę jest kilkadziesiąt, albo i kilkaset metrów dalej. Z jego wielkością widać czasem niewielki, biały punkt!

Posted

[quote name='wellington']Jak mu kryza odrosnie, bo widze ze ma ostrzyzona , to adresowka sie schowa w niej i nie bedzie Prezesowi tak dyndala wokol szyjki.

I bedzie jeszcze piekniejszy :loveu:
Welu droga, przecież wiesz, że ON piękniejszy już być nie może :loveu:

Posted

elik napisał(a):

Fakt, nie ma takiej mozliwosci, NIE MA !

Chcialabym tylko jeszcze dodac ze opiekunowie szpikulcow moga sie zaliczac do wybrancow losu.
Tyle.
I zeby mi tutaj nikt tego nie kwestionowal !
:eviltong:

Posted

wellington napisał(a):

Chcialabym tylko jeszcze dodac ze opiekunowie szpikulcow moga sie zaliczac do wybrancow losu.
Tyle.

Ja myślę, że nikt się nie odważy. Nawet myśl takowa we głowiźnie niczyjej nie ma prawa powstać. No chyba, żeby... Ale nie, nie to niemożliwe :shake:

Posted

wellington napisał(a):
Jak mu kryza odrosnie, bo widze ze ma ostrzyzona , to adresowka sie schowa w niej i nie bedzie Prezesowi tak dyndala wokol szyjki.

I bedzie jeszcze piekniejszy :loveu:

elik napisał(a):

wellington napisał(a):

Tyle.

Nie chcę się narazić, jednak my tu zgodnie twierdzimy, że Prezes nam z każdym niemal dniem pięknieje! A może on tak promienieje? Tak miło jest patrzeć jak mu ten zawinięty ogonek merda przy byle okazji:klacz: i cieszy tą swoją sympatyczną mordkę coraz częściej.
Dziś Prezes był z wizytą w obcym mieszkaniu. Pierwszy raz. Zachował się z klasą i tyle. Ułożył się grzecznie przy moich nogach i czekał końca wizyty. Pełna kultura!
O tak!!! Jesteśmy wybrańcami losu !!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Posted

[quote name='Prezia']Nie chcę się narazić, jednak my tu zgodnie twierdzimy, że Prezes nam z każdym niemal dniem pięknieje! A może on tak promienieje? Tak miło jest patrzeć jak mu ten zawinięty ogonek merda przy byle okazji:klacz: i cieszy tą swoją sympatyczną mordkę coraz częściej.
Dziś Prezes był z wizytą w obcym mieszkaniu. Pierwszy raz. Zachował się z klasą i tyle. Ułożył się grzecznie przy moich nogach i czekał końca wizyty. Pełna kultura!
O tak!!! Jesteśmy wybrańcami losu !!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

O tak na pewno, a przy tym jesteście wspaniałym DOMKIEM dla Prezesika :loveu:

Posted

elik napisał(a):
O tak na pewno, a przy tym jesteście wspaniałym DOMKIEM dla Prezesika :loveu:

Nie oczekiwałam pochwał, ale dziękuję, w imieniu pozostałych członków rodziny również. Po prostu nic nie poradzimy (nawet nie chcemy), Prezes stał się naszym oczkiem w głowie! Oczywiście będziemy się starać żeby dosłownie nie zaczął nas rozstawiać po kątach, ale on jest taki słodki, że z trudem można mu czegoś odmówić! (No powiedzmy, że odmawiamy ;))

Posted

Prezia napisał(a):
... Po prostu nic nie poradzimy (nawet nie chcemy), Prezes stał się naszym oczkiem w głowie! Oczywiście będziemy się starać żeby dosłownie nie zaczął nas rozstawiać po kątach, ale on jest taki słodki, że z trudem można mu czegoś odmówić! (No powiedzmy, że odmawiamy ;))

Pięknie to brzmi :)