anyk1 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 no ok dziewczyny mam nadzieje ze kolejnosci nie pomysliłam tu Ania żegna swoją ukochaną podopieczną tu nasza Dorota molestuje Beti :evil_lol: ciekawe czy podlega to karze :eviltong: tu biedny wymiziany psiak przez mame dorote ( i kto tu sie lubi miziać):eviltong: resztkami sil wchodzi na laweczke a tu mamy znów kolejne tulanko z Dorotą nie wyszły idealnie ale mam nadzieje ze bedziecie zadowolone Quote
mama_Dorota Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 carolinascotties napisał(a):Mamo- Doroto- właśnie takiego szukam...i od roku jestem singlem - hahahaha:evil_lol: :p Też się zaczynam nad tym zastanawiać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
mama_Dorota Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Moja słodziutka! :loveu: Idę ryczeć :placz: Quote
carolinascotties Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 o rety...piekna, dobra i lagodna mordeczka.... :loveu: Quote
mama_Dorota Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Jestem zbulwersowana! :angryy: Co tak mało okrzyków zachwytu??? :mad: :mad: :mad: :cool3: Moje maleństwo... :loveu: Do tej pory czuję jej całuski i przytulanka :placz: A przy okazji, może by tak do schroniska w Olsztynie zaprosić behawiorystę. Skoro wszystkie psiaki są tam takie słodkie, to może wszystkie dostaną papiery, że nadają się do dogoterapii. :D Quote
dariaopole Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 ja zachwycam sie sunią a także jej nowym domkiem cały czas i z tego zachwycenia aż nie wiem co napisać:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
anyk1 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 dariaopole napisał(a):ja zachwycam sie sunią a także jej nowym domkiem cały czas i z tego zachwycenia aż nie wiem co napisać:loveu::loveu::loveu::loveu: Z moich obserwacji o Beti: Nigdy w zyciu nie widzialam tak mądrej suczki i rozumiem Dorotke moj glupek to nawet jej do piet nie dorasta zachwoaniem ale i tak jest :loveu::loveu:. Powiem tak potrafi warczeć w odpowiedniej sytuacji i alarmowac dom jak cos sie dzieje siedzielismy sobie i drzwi jakis cudem sie otworzyly glupek wylecial za drzwi a beti stala i warczala ze cos jest nie tak kiedy wstalam zrobilam taka mine :crazyeye: siedziala przy drzwiach i pilnowala!!! Tulanka niesamowita!! akceptuje wszystko nawet swinki morskie ktore posiadam w domu zauwazylam ze nie przepada za mezczyznami ktorzy pili alkohol kuli sie tak jakby sie bala a pozatym jest :loveu::loveu::loveu: zazdroszcze Patrykowi i Ani tak supersnej suczki Quote
carolinascotties Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 KOCHANI - WSZYSTKIM WAM, WASZYM BLISKIM - DWU- i CZWORONOŻNYM - ZDROWYCH, POGODNYCH ŚWIĄT WIELKIEJ NOCY, życzą Karolina i Szkoty Quote
Ania_i_Kropka Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Widze, że kolejne osoby poznają się na naszej Beti.:evil_lol: Suni, która wie jak zachopwać się w każdej sytuacji, jak na damę przysatało. Quote
andzia69 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Kielce życzą zdrowych i wesołych Świąt Wielkanocnych!!!! Quote
dariaopole Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 I co tam u Beti słychać ????? bazarek na sterylizacje suniek z Brodnicy : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4726266#post4726266 Quote
AgaiTheta Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Nie rozumiem czemu tu taka cisza, czemu nie ma wieści. Ja w Wielką Sobotę zawiozłam Beti do Tczewa do Patryka, Ania była z nami, nie wiem czemu tu taka cisza, czemu nie napisane, czemu nie ma wieści. Quote
mama_Dorota Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Rozmawiałam dzisiaj z Anią- mamą Patryka. U Beti wszystko w porządku. W czasie pobytu Patryka w szpitalu niunia jest u ich sąsiadów -ludzi bardzo kochających psy (niedawno odszedł ich staruszek jamnik). Właśnie ostatnio sąsiadka zapowiedziała im, że już im jej nie odda, bo są w niej zakochani! :loveu: No i będziemy mieć wojnę o Beti. :evil_lol: Chyba, że Patrykowi załatwimy innego pieska np. jamnika? :cool3: Fotki zostały już przesłane do Anyk1, ale biedna Ania nie miała już chyba siły po całym dniu pracy ich wstawić i pewnie padła bez sił do łóżka. Miejmy nadzieję, że uda Jej się jutro je wstawić i zobaczymy naszą królewnę. :p Quote
anyk1 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 wstawiam zdjecie i uciekam bo spoznie sie do pracy w tym tygodniu powinnam miec laptopa a wiec staly dostep do nata :) i ponadganiam troche Quote
dariaopole Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Jaka z niej ślicznota :loveu::loveu: sama bym o nią powalczyła :cool3: zapraszam na bazarek dla Czarusi : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5036137#post5036137 Quote
anyk1 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 hops do gory pokazac sie cioteczka w nowym domu! Quote
Ania_i_Kropka Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Pamiętamy, pamiętamy. Widzę, że Beti ma kolegę lub koleżankę. Quote
basiagk Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Cud Miód I Orzeszki!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Ania_i_Kropka Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 U Beti wszystko dobrze. Państwo nie widzą świata poza sunią, a ona poza nimi. :loveu: Quote
basiagk Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Super.Może chociaz jakaś jedna aktualna foteczka? Quote
Ania_i_Kropka Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 Z fotkami jest problem Państwo nie posiadają aparatu. Ostatnie fotki były od anyk, zrobiła je w czasie wizyty poadopcyjnej. Quote
Recommended Posts