Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no ok dziewczyny mam nadzieje ze kolejnosci nie pomysliłam

tu Ania żegna swoją ukochaną podopieczną

tu nasza Dorota molestuje Beti :evil_lol: ciekawe czy podlega to karze :eviltong:

tu biedny wymiziany psiak przez mame dorote ( i kto tu sie lubi miziać):eviltong: resztkami sil wchodzi na laweczke

a tu mamy znów kolejne tulanko z Dorotą

nie wyszły idealnie ale mam nadzieje ze bedziecie zadowolone

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

carolinascotties napisał(a):
Mamo- Doroto- właśnie takiego szukam...i od roku jestem singlem - hahahaha:evil_lol: :p

Też się zaczynam nad tym zastanawiać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Jestem zbulwersowana! :angryy: Co tak mało okrzyków zachwytu??? :mad: :mad: :mad: :cool3:

Moje maleństwo... :loveu: Do tej pory czuję jej całuski i przytulanka :placz:

A przy okazji, może by tak do schroniska w Olsztynie zaprosić behawiorystę. Skoro wszystkie psiaki są tam takie słodkie, to może wszystkie dostaną papiery, że nadają się do dogoterapii. :D

Posted

dariaopole napisał(a):
ja zachwycam sie sunią a także jej nowym domkiem cały czas i z tego zachwycenia aż nie wiem co napisać:loveu::loveu::loveu::loveu:

Z moich obserwacji o Beti:
Nigdy w zyciu nie widzialam tak mądrej suczki i rozumiem Dorotke moj glupek to nawet jej do piet nie dorasta zachwoaniem ale i tak jest :loveu::loveu:. Powiem tak potrafi warczeć w odpowiedniej sytuacji i alarmowac dom jak cos sie dzieje
siedzielismy sobie i drzwi jakis cudem sie otworzyly glupek wylecial za drzwi a beti stala i warczala ze cos jest nie tak kiedy wstalam zrobilam taka mine :crazyeye:
siedziala przy drzwiach i pilnowala!!! Tulanka niesamowita!! akceptuje wszystko nawet swinki morskie ktore posiadam w domu zauwazylam ze nie przepada za mezczyznami ktorzy pili alkohol kuli sie tak jakby sie bala a pozatym jest :loveu::loveu::loveu:
zazdroszcze Patrykowi i Ani tak supersnej suczki

Posted

Nie rozumiem czemu tu taka cisza, czemu nie ma wieści. Ja w Wielką Sobotę zawiozłam Beti do Tczewa do Patryka, Ania była z nami, nie wiem czemu tu taka cisza, czemu nie napisane, czemu nie ma wieści.

Posted

Rozmawiałam dzisiaj z Anią- mamą Patryka. U Beti wszystko w porządku. W czasie pobytu Patryka w szpitalu niunia jest u ich sąsiadów -ludzi bardzo kochających psy (niedawno odszedł ich staruszek jamnik). Właśnie ostatnio sąsiadka zapowiedziała im, że już im jej nie odda, bo są w niej zakochani! :loveu: No i będziemy mieć wojnę o Beti. :evil_lol: Chyba, że Patrykowi załatwimy innego pieska np. jamnika? :cool3:
Fotki zostały już przesłane do Anyk1, ale biedna Ania nie miała już chyba siły po całym dniu pracy ich wstawić i pewnie padła bez sił do łóżka. Miejmy nadzieję, że uda Jej się jutro je wstawić i zobaczymy naszą królewnę. :p

• 3 months later...
  • 3 months later...