Ania_i_Kropka Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Beti trafiła do schroniska 7 marca. Błąkała się przerażona po jednej z Olsztyńskich ulic. Sunia strasznie cierpiała w schronisku, nie chciała jeść, całe dnie siedziała w rogu klatki i patrzyła na furtkę:-( . Oczywiście dużo osób chciało ją adoptować, ale pod warunkiem, że nie zostanie wysterylizowana:angryy: . Po ukończonej kwarantannie od razu została poddana zabiegowi, a dwa dni później zamieszkała u mojej koleżanki, która przyjęła ją na tymczas. Paula jest nią zachwycona, całymi dniami opowiada jaka Beti jest cudowna. Jest typowym kanapowcem. Całe dnie spędza na kanapie lub fotelu, śpi oczywiście w łóżku. Jest bardzo czysta, nie brudzi w domu, grzecznie zastaje sama nawet kilka godzin. Nie ma w niej cienia agresji, można zrobić z nią wszystko. Daje grzebać sobie w misce, nawet podczas jedzenia. Wczoraj Beti była u mnie z wizytą, gdy tylko zobaczyła moją Zuzie siedzącą na huśtawce, podbiegła do niej merdając ogonkiem. Moje trzy suczki i kot, przeżyły wizytę, więc z akceptacją innych futrzaków nie ma problemu. A oto kochana Beti Z Zuzią Z moją Kropką I w swoim domku tymczasowym i moje ulubione:lol: SZUKAMY KOCHAJĄCEGO DOMKU DLA CUDOWNEJ BETI :loveu: :loveu: :loveu: !!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Piękna i słodka!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szybciutko domek sie znajdzie:) A w tym tymczasowym nie moze zostac, widac ,ze jest jej tam bardzo dobrze?:) Quote
Ania_i_Kropka Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Niestety nie może. Paula mieszka na stancji. Właściciele zgodzili się tylko na miesiąc, później Beti musi zniknąć. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Rozumiem....w takim razie szybciutko domek potrzebny!!!!!! Quote
dariaopole Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Trzymam kciuki za Beti , ona jest taka SŁODKA !! A DO TEGO TAKA ŁAGODNA !!! Ludzie takiej to ze świeczką szukać !!! Quote
Ania_i_Kropka Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Dokładnie. Beti gdy idzie ulicą merda ogonkiem i łasi się do wszystkich. Ona tak bardzo kocha ludzi. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 A jak dogaduje się z innymi zwierzakami? Quote
Karilka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Napisała Ania i Kropka ze zwierzaki przeżyły spotkanie;) i masz tam na dowód zdjęcie z Kropcią;) Quote
ruda76 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Podnoszę i szybciutko szukaj swojego domku sunieczko;) Quote
anyk1 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 ruda76 napisał(a):Podnoszę i szybciutko szukaj swojego domku sunieczko;) sunia ma domek tylko teraz wizyta przedadopcyjna itd wszystko w rekach mama_dorota :):loveu: trafi do patryka o ktorym dowiecie sie wiecej w watku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4394327 jesli ktos ma jakies pytania odnosnie patryka na pv prosze Quote
iwop Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 ona wyglada jak pluszowy przytulasiek:loveu: taka słodka foczka:loveu: Quote
iwop Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 a tak w ogóle to jakis debil ja porzucił czy co..?:diabloti: Quote
mama_Dorota Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 anyk1 napisał(a):sunia ma domek tylko teraz wizyta przedadopcyjna itd wszystko w rekach mama_dorota :):loveu: No i mnie zdemaskowałaś :evil_lol: A już myślałam, że Niewidzialna Ręka to także ja :lol: Quote
dariaopole Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 I ja sie przylaczam do trzymania kciukow !!! Quote
anyk1 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 dariaopole napisał(a):I ja sie przylaczam do trzymania kciukow !!! czesc Dario powiem tak beti ma domek na 100 % a ty wiesz do kogo pojdzie :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: pisalam do ciebie na priva odnosnie przyszlego wlasciciela wkoncu sie doczekal i jest najszczesliwszy na swiecie Quote
mama_Dorota Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 anyk1 napisał(a):czesc Dario powiem tak beti ma domek na 100 % a ty wiesz do kogo pojdzie :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: pisalam do ciebie na priva odnosnie przyszlego wlasciciela wkoncu sie doczekal i jest najszczesliwszy na swiecie No, no -jeszcze musi być TAK mamy_Doroty :evil_lol: Quote
anyk1 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 mama_Dorota napisał(a):No, no -jeszcze musi być TAK mamy_Doroty :evil_lol: dorota we wtorek spotkanie masz umowione z agatheta :) jesli ja nie wyrobie sie ona sie napewno wyrobi Quote
mama_Dorota Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 anyk1 napisał(a):dorota we wtorek spotkanie masz umowione z agatheta :) jesli ja nie wyrobie sie ona sie napewno wyrobi A nie możecie być obie? :cool3: Quote
Recommended Posts