Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Beti trafiła do schroniska 7 marca. Błąkała się przerażona po jednej z Olsztyńskich ulic. Sunia strasznie cierpiała w schronisku, nie chciała jeść, całe dnie siedziała w rogu klatki i patrzyła na furtkę:-( . Oczywiście dużo osób chciało ją adoptować, ale pod warunkiem, że nie zostanie wysterylizowana:angryy: . Po ukończonej kwarantannie od razu została poddana zabiegowi, a dwa dni później zamieszkała u mojej koleżanki, która przyjęła ją na tymczas. Paula jest nią zachwycona, całymi dniami opowiada jaka Beti jest cudowna.
Jest typowym kanapowcem. Całe dnie spędza na kanapie lub fotelu, śpi oczywiście w łóżku. Jest bardzo czysta, nie brudzi w domu, grzecznie zastaje sama nawet kilka godzin. Nie ma w niej cienia agresji, można zrobić z nią wszystko. Daje grzebać sobie w misce, nawet podczas jedzenia. Wczoraj Beti była u mnie z wizytą, gdy tylko zobaczyła moją Zuzie siedzącą na huśtawce, podbiegła do niej merdając ogonkiem. Moje trzy suczki i kot, przeżyły wizytę, więc z akceptacją innych futrzaków nie ma problemu.

A oto kochana Beti
Z Zuzią

Z moją Kropką

I w swoim domku tymczasowym

i moje ulubione:lol:

SZUKAMY KOCHAJĄCEGO DOMKU DLA CUDOWNEJ BETI :loveu: :loveu: :loveu: !!!

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anyk1 napisał(a):
sunia ma domek tylko teraz wizyta przedadopcyjna itd wszystko w rekach mama_dorota :):loveu:

No i mnie zdemaskowałaś :evil_lol: A już myślałam, że Niewidzialna Ręka to także ja :lol:

Posted

dariaopole napisał(a):
I ja sie przylaczam do trzymania kciukow !!!

czesc Dario powiem tak beti ma domek na 100 % a ty wiesz do kogo pojdzie :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: pisalam do ciebie na priva odnosnie przyszlego wlasciciela wkoncu sie doczekal i jest najszczesliwszy na swiecie

Posted

anyk1 napisał(a):
czesc Dario powiem tak beti ma domek na 100 % a ty wiesz do kogo pojdzie :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: pisalam do ciebie na priva odnosnie przyszlego wlasciciela wkoncu sie doczekal i jest najszczesliwszy na swiecie

No, no -jeszcze musi być TAK mamy_Doroty :evil_lol:

Posted

mama_Dorota napisał(a):
No, no -jeszcze musi być TAK mamy_Doroty :evil_lol:

dorota we wtorek spotkanie masz umowione z agatheta :) jesli ja nie wyrobie sie ona sie napewno wyrobi