togaa Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 Rewelacyjna jest !. Kocha ludzi, kocha zwierzaki. Bezproblemowa.... Quote
bela51 Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Taka cudna sunia, gdybym tylko mogła, zaraz zamieszkałaby u mnie:-( Quote
togaa Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 Weekendy Fortunka spędza w domach wetek. Raz u jednej, raz u drugiej i obie zakochane w sunieczce po tych wizytach... Quote
togaa Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 Cantadorra napisał(a):Przygotujcie tekst i fotki, wyślijcie mi na maila: [email protected]. Zamówię ogłoszenia. Wysłałam wszystko w weekend. Jest nadzieja na jakieś szybkie ogłoszenia? Cudownie by było gdyby już z Lecznicy mogła pójść do nowego domu.Ale to tylko marzenie... Quote
togaa Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 pamela555 napisał(a):Pokazujemy ślicznotke! Oj, pamelko555, zostałyśmy same na placu boju...:-( Quote
wolf122 Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Podnoszę sunię i ....dobrze jest zrobić na fb jakieś ogłoszenia,event.Może więcej możliwości się pojawi? edit-Wrzuciłem wraz z textem i będę rozsyłał :loveu: Quote
togaa Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 wolf122 napisał(a):Podnoszę sunię i ....dobrze jest zrobić na fb jakieś ogłoszenia,event.Może więcej możliwości się pojawi? edit-Wrzuciłem wraz z textem i będę rozsyłał :loveu: Prosimy o link . I wielkie dzięki !!!! Quote
wolf122 Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 https://www.facebook.com/ -nie wiem,czy Ci się otworzy i czy akurat trafisz na link,bo to leci na głównej ;) Quote
pamela555 Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 wolf122 napisał(a):https://www.facebook.com/ -nie wiem,czy Ci się otworzy i czy akurat trafisz na link,bo to leci na głównej ;) To trzeba konkretny adres podać. Quote
wolf122 Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Tia ,wrzuciłem na główną i tyle.Przeleć główną to znajdziesz :p Quote
Cantadorra Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Jak tylko catangel da mi znać na kiedy będą ogłoszenia, to od razu tutaj napiszę. Jeśli będzie to dłuższy termin, to dam komuś innemu niuńkę do ogłoszeń. Na wszelki wypadek już wysłałam do drugiej osoby. Quote
togaa Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 Cantadorra napisał(a):Jak tylko catangel da mi znać na kiedy będą ogłoszenia, to od razu tutaj napiszę. Jeśli będzie to dłuższy termin, to dam komuś innemu niuńkę do ogłoszeń. Na wszelki wypadek już wysłałam do drugiej osoby. Dzięki wielkie. Dzisiaj opłaciłam na m-c wyróżnioną Tablicę 'na śląsk". Dałam też na Gumtre, do lokalnego radia i tyle.... Czas nagli. Quote
DONnka Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Zapisuję się u suni :loveu: Wierzę, że mając takie imię doczeka się szczęśliwego zakończenia :thumbs: Jak długo może zostać w tej lecznicy ? Ile płacicie za dzień ? Proszę także na maila o tekst i namiary do ogłoszeń - [email protected] Zrobię jej ogłoszenie na stronie OwP (owczarki.eu) Można też wstawić info tutaj: www.dogomania.pl/forum/threads/8669 Quote
togaa Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 DONnka napisał(a):Zapisuję się u suni :loveu: Wierzę, że mając takie imię doczeka się szczęśliwego zakończenia :thumbs: Jak długo może zostać w tej lecznicy ? Ile płacicie za dzień ? Proszę także na maila o tekst i namiary do ogłoszeń - [email protected] Zrobię jej ogłoszenie na stronie OwP (owczarki.eu) Można też wstawić info tutaj: www.dogomania.pl/forum/threads/8669 Bardzo Ci dziękuję. Zaraz wyślę. Quote
togaa Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Pokaż się kruszynko SWIATU. Nikt Cię nie chce.... Quote
bela51 Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 togaa napisał(a):Pokaż się kruszynko SWIATU. Nikt Cię nie chce.... Wierze, ze znajdzie swoje miejsce i swoj dom. Quote
DONnka Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Togaa, jak długo Fortuna może zostać w tej lecznicy ? Macie dla niej jakąś opcję awaryjną ? Quote
togaa Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 Fortuna w Lecznicy będzie tylko do czasu całkowitego wygojenia się. Z oporami, ale dom w którym ostatnio przebywała przyjmie Ją. Trzeba bedzie też dostarczyć karmę, bo jednym z argumentów że sunia nie może tam zostać są m.inn względy finansowe. Gdyby ktoś zaofiarował jej domowy DT , byłoby cudownie. Fortuna tam gdzie wróci mieszka na zewnątrz, niestety. Quote
Recommended Posts