szafra Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Dulska napisał(a):Kumpli z boksu też może zarazić... U tego kudłatago psiaka z jej kojca widziałam to samo ... Quote
monika55 Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 No to pięknie.:-( Jutro Nala jedzie do weta, zobaczymy.Tymczasem zaproszę na wątek psiaczka http://www.dogomania.pl/forum/threads/239542-Psiak-z-meliny-koszmar-nic-lepiej-nie-będzie-jak-nie-pomożecie Ten psiak będzie w wielkiej potrzebie. Quote
shanti Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 Zeskrobiny pobrane, zastrzyk przeciwświądowy zaaplikowany. Pod mikroskopem nic nie było widać, ale to o niczym nie świadczy. Wynik będzie dopiero za tydzień. Może to być wszystko, choćby alergia pokarmowa, albo na odchody pcheł. Pchły wytępione, ale gówienka zostały, bo jak ją wykąpać i wysuszyć w tych warunkach?:angryy: No nic, jest na węglu, dam jakąś karmę sensitiv, coś tam z moich zapasów wygrzebię i zobaczymy. Czekam też jutro na umówiony telefon od córki właścicielki Nali i zobaczymy. Bo odnalazła się była pani Nali. To cała historia, nie wiem co o tym myśleć. Quote
Dulska Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Przypominam uprzejmie, że badania i leki na mój rachunek. Karmę też kup, nie naruszaj żelaznych zapasów. Gdzie i ile przelać? Quote
shanti Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 Dulska, bardzo Ci dziekuję. Na razie póki nie mamy wyników co to jest, nie wiadomo jak leczyć. Co do karmy to jutro zapytam wetkę jaka była by w tej sytuacji najlepsza. Nie można też zaszkodzić. Myślałam o Purinie sensitive, bo taką mam, ale to karma bytowa. Może rzeczywiście lepsza była by weterynaryjna. Dopytam. Quote
szafra Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Chyba czekamy na wyniki, ciekawe co z tą byłą właścicielką Nail - dzwoniła? Quote
shanti Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 Dzwoniła córka właścicielki, bo ta jest w Niemczech. Umówiłyśmy się na kontakt po 21 lutego. Dziewczyna jest jeszcze nieletnia i jedzie teraz do mamy. Po powrocie będziemy decydować. Dulska, w tej sytuacji mam propozycję. Bo jeśli Nali pani się odnalazła to bedzie ją leczyć, a w boksie gdzie była Nala siedzi suka która też zaczyna łysieć. Jeśli będą wyniki Nali i okaże się co to jest może zasponsorowałabyś leczenie tej drugiej? Poprosimy Ciotki to zrobią jej zdjęcia. Quote
Dulska Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Myślę, że obie trzeba leczyć póki sprawa z Nalą się nie wyjaśni. Zasponsoruję - jak bankrutować, to z hukiem. Quote
shanti Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 Dziękujemy:lol: Teraz pozostaje nam tylko czekać na wyniki. Quote
monika55 Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Nic w tej chwili nie wiem. Shanti chora. Quote
shanti Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 Nala właśnie jest wypisywana ze schroniska. Bardzo skomplikowana sytuacja, ale myślę że będzie wszystko ok. Quote
Dulska Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Czy były wyniki badania? Co z leczeniem tej drugiej suczki, która też łysiała? Quote
shanti Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 W poniedziałek jeszcze wyników nie było. Teraz jestem na L-4 i będę wiedzieć dopiero we wtorek. Prosiłam żeby pani od Nali dali tel. do weta, mam nadzieję ze się skontaktują. Quote
halszka Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Kurcze pogubiłam się :oops: Czy nadal odświeżać ogłoszenia,reklamować... czy suńka w domu? Quote
halszka Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='monika55']Tak, wróciła do domu.[/QUOTE] Dziękuję za info...oby była szczęśliwa Quote
Javena Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Bazarek ogłoszeniowy. Może ktoś skorzysta? http://www.dogomania.pl/forum/threads/240630-Bazarek-ogłoszeniowy-20-OGŁOSZŃ-3-ZŁ-DO-7-03-2013 Quote
Recommended Posts