Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zeskrobiny pobrane, zastrzyk przeciwświądowy zaaplikowany.
Pod mikroskopem nic nie było widać, ale to o niczym nie świadczy. Wynik będzie dopiero za tydzień.

Może to być wszystko, choćby alergia pokarmowa, albo na odchody pcheł. Pchły wytępione, ale gówienka zostały, bo jak ją wykąpać i wysuszyć w tych warunkach?:angryy:
No nic, jest na węglu, dam jakąś karmę sensitiv, coś tam z moich zapasów wygrzebię i zobaczymy.
Czekam też jutro na umówiony telefon od córki właścicielki Nali i zobaczymy. Bo odnalazła się była pani Nali. To cała historia, nie wiem co o tym myśleć.

Posted

Dulska, bardzo Ci dziekuję. Na razie póki nie mamy wyników co to jest, nie wiadomo jak leczyć.
Co do karmy to jutro zapytam wetkę jaka była by w tej sytuacji najlepsza. Nie można też zaszkodzić. Myślałam o Purinie sensitive, bo taką mam, ale to karma bytowa. Może rzeczywiście lepsza była by weterynaryjna. Dopytam.

Posted

Dzwoniła córka właścicielki, bo ta jest w Niemczech. Umówiłyśmy się na kontakt po 21 lutego. Dziewczyna jest jeszcze nieletnia i jedzie teraz do mamy. Po powrocie będziemy decydować.

Dulska, w tej sytuacji mam propozycję. Bo jeśli Nali pani się odnalazła to bedzie ją leczyć, a w boksie gdzie była Nala siedzi suka która też zaczyna łysieć. Jeśli będą wyniki Nali i okaże się co to jest może zasponsorowałabyś leczenie tej drugiej? Poprosimy Ciotki to zrobią jej zdjęcia.

Posted

W poniedziałek jeszcze wyników nie było. Teraz jestem na L-4 i będę wiedzieć dopiero we wtorek. Prosiłam żeby pani od Nali dali tel. do weta, mam nadzieję ze się skontaktują.