Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Przykre, ale Nala musiała ustąpić miejsca w budynku innym psiakom po zabiegach. Poszła na kojce ogólne, na podwórko. Zawsze serce mnie boli jak to musimy robić, ale nie ma innego wyjścia. Domowy pies na dworze w budzie. :shake:

Posted

Załamka. Popełniłam taki tekst do ogłoszeń. Może być?

Jestem Nala. Mieszkałam w domu,miałam swoich ludzi. Pewnego dnia mój opiekun spakował
moją miseczkę, kocyk,napisał kartkę że już mnie nie chce.Zostawił mnie samą. Czekałam. Ale nie wrócił.
Zjawił się hycel. Z kanapy trafiłam do schroniska, a tam do budy z innymi psami. Boję się, nie potrafię tak żyć.
Ja chcę do ludzi i do domu.
Nala jest śliczną kudłatą suczką. Uwielbia się przytulać, jest wysterylizowana i zaszczepiona. Ma ok 8 lat co nie jest dużo dla malutkiej psiny.
Pokochaj Nalę, którą tak zawiódł jej świat.

Posted

Też mi serce pęka jak widzę tą jej rozwianą grzywkę w "12". Pocieszające że tam same fajne psiaki i Nala się dość dobrze zaaklimatyzowała. Nie mniej to nie miejsce dla niej.

Posted

monika55 napisał(a):
Tamten psiaczek wrócił. Nie podobali mi się ci ludzie. Przynajmniej Nali oszczędzono stresu.

Tak właśnie dzisiaj sobie myślałam, czy aby nie wrócił ... biedulek :-(.