Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 954
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Panna Marple napisał(a):
A z tymi koooopami to same problemy są...Nie ma kooop-źle, są koooopy-też źle:evil_lol:. jednym słowem; kooopa we właściwym miejscu i o właściwej porze to jest to!

Dokładnie tak- u mnie problem, bo nie ma-i syropki, siemie...i jak się pojawi (choćby w domu),to cieszę się jak wariat ;)

• 2 weeks later...
Posted

Dziś dzwoniłam do naszej dziewczynki:) Wszystko super, z kupą juz zero problemów:) Zaszczepiona, odrobaczona:) Miała kilka kleszczy mimo, że właściciele uzywają dobrych preparatów chroniących przed tą zarazą. Szczeka jak ktoś się zbliża do ogrodzenia, ładnie się bawi z dzieciakami:) Od tygodnia leży na kanapie i za nic nie wyjdzie na deszcz. Gdyby nie siku i kupka to nikt by jej domu nie wyciągnął:) Znów upomniałam się o zdjęcia....ale nastoletnia córka włąscicielki zajęta jest miłością i zbiliżającymi się wakacjami i ciągle nie ma czasu. Może w końcu się nad nami zlituje i coś wyśle:)

Posted

Nooo i 3 spacerki do lasu dziennie i bieganie, bieganie, bieganie:) I wszyscy ją miziają i kochają:) Jak będę pod Krakowem to wproszę się na kawkę:)

• 3 weeks later...
Posted

...Dziewczyny, potrzeba mi kontaktu do osoby, która może przeprowadzić na początku lipca wizytę przedadopcyjną w Krakowie Bieżanów Nowy... gdybyście kogoś znały piszcie:)

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

już idą zdjęcia:) Camara, bardzo Ci dziękuję za wizytę i to,co napisałaś:) Lisa ma się lepiej niż świetnie. O tym właśnie dla niej marzyłam. Takiego życia dla niej chciałam. Obyśmy na swojej drodze spotykali więcej takich osób jak Pani Beata:) Lisa ma szczęścia i miłości po uszy, choć kiedyś nie miała nic, nawet miski wodą, a to znaczy, że większość nieszczęśliwych psich losów da się odwócić. Zawsze jest ciężko...ale co z tego, skoro warto:)