Jump to content
Dogomania

Sunia szkielet z krowim łańcuchem na szyi za TM :( Przepraszamy Daszeńko (*):(

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzwoniłam do Miłosza ..ale nie odbiera .Zna mój nr więc moze nie chce odebrać ...
dO Wioli też ..tel jakby wyłączony ...
Do P.Gosi -poczta głosowa ...
Wiola martwimy się co się dzieje u Ciebie:shake:

Posted

My z Zamościa ...Nie ma szans .Jej mama mieszka koło mnie , ale nie znam adresu ...
Dzisiaj podjedziemy do brata również mieszka blisko ...Wiem bo Wioli tam woziłam różne rzeczy dla psów ona wychodziła przed blok ...Ale znajdziemy i na pewno spróbujemy się dowiedzieć .Damy znać w ciągu dnia.

Posted

[quote name='Poprawna']Chyba poważne raczej ... kłopoty z ciśnieniem i serduchem. Dlatego Miłosz zabrał Jej telefon. Ma odpoczywać i się nie stresować.[/QUOTE]

to info sprzed tygodnia..mam nadzieje ze po prostu dalej ma prikaz ze ma odpoczywac, nie stresowac sie niczym dlatego telefony milczą...mzoe jest jeszcze w szpitalu , badania jakies, mzoe nie chca siac paniki albo miec po prostu spokój od wszystkiego i wszystkich
jasne ze mogliby np.Miłosz jakas informacje nam rzucic sms-em ale mzoe nie ma do tego głowy, w końcu małe dzicko mają + plus problemy zdrowoyne Wioli
miejmy nadzieje ze niebawem wszytsko sie wyjasni i bedzie dobrze...

Posted

[quote name='Poprawna']Żunia ma jutro skontaktować się z Rodzicami Wiolki. Dam znać jak coś bedę wiedziała.[/QUOTE]
..koniecznie ciociu,niecierpliwie czekamy,uff..to się porobiło,zdrówka Violu życzę!