zachary Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Wiolu, a dlaczego niektóre fundacje "trzymają na siłę" psa u siebie, gdy miłośnicy psów płacą na te psy? Wymyślają "cuda nie widy" przy ocenie potencjalnych domów stałych, byle tylko za szybko nie pozbyć się kury znoszącej niekoniecznie złote ale jaja...Kasa płynie, psa w kupie innych się wyżywi...A dlaczego dla michelle taki problem nie do "przeskoczenia" stanowiły faktury, rachunki...Innym pdt, hotelikom nie stanowi to żadnego problemu.Tutaj był...Kasa na sunię była...A niektóre ciotki skwitowały to "niedogadaniem" przed zawiezieniem Daszy... Quote
handzia Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']Mnie dziwi tylko jedno jeszcze dlaczego nikt ale to nikt zadna z osob placacych na psa ale to zadna nie dopytywala o szczegoly... ziober wyjasnila swoje watpliwosci.. Byl dom staly... Gdzie tu jest niedogadanie? hm??[/QUOTE] Wiola, właśnie dokładnie mialam to napisać...wyjęłaś mi z ust... Nie dziwi mnie już postawa Michelle i Giselle. Miały szczęście, że wtedy chaos się na dogo zrobił i posty poznikały... Ale bardzo dziwi mnie postawa innych dziewczyn obecnych wtedy na wątku :crazyeye: Nikt nie próbował dociec o co chodzi, dlaczego Giselle milczy.....niepojęte.... Quote
Wiola&Miłosz Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Wybaczcie ale ja jakos w szoku jestem musze jeszczde raz przeanalizowac na chlodno fakt ze kesh mial isc do domu nie poszedl i zostal w boksie schronnym... przeciez on mial dt... Quote
handzia Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 Nie doczytałam tamtego wątku do końca, do tej pory tamten pies nie ma ds? Quote
zachary Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Ale dt chciał tylko kasę a nie Kesha...Dał więc psa do boksu schronowego a kasa była na czysto dla dt...Uaaaa, ale wymyśliłam hipotetyczną sytuację, która tak naprawdę mogła się zdarzyć.... Handzia, no Kesh nadal nie ma domu stałego a giselle4 na jego wątku się rozpływa... Quote
Wiola&Miłosz Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 [quote name='handzia']Nie doczytałam tamtego wątku do końca, do tej pory tamten pies nie ma ds?[/QUOTE] niee.... Zachary.. to domniemania;) Ale kurde... mnie dalej tkwi w glowie boks Quote
zachary Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Wiola, jasne,że domniemania...Daj sobie spokój z tym boksem, bo prawdy i tak nie dojdziesz, nie masz szans, ani ja...!!!! Quote
zioberek87 Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 sorry ciotki wcieło mnie, tak Wiola schron byl zamknięty... gdyby chociaż był otwarty to najprawdopodobniej Kesh by od dawna miał ds bo facet był zdecydowany.... masakra jakaś pytałam, pisałam na pw potem dzwoniłam na kom który mi podała i dupa zero odpowiedzi nawet kom nie odebrała.... Dasza jak śmierdziała to na bank nie była w domu gdyby była to tez by nie sikała po kątach... to jest jakaś patologia... Quote
Wiola&Miłosz Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Kurde ... No ale jak nie dojdziesz prawdy.. laski co wy mowicie.. no to co zostawila psa na zamknietym schronie? no wy sobie ze Mnie jaja robicie?? mnie to juz nawet nie smieszy... no bo gdziez... ja rozumiem ze to watek daszy ale jak mniemam tam przebywaja inne psy.... dlaczego to zostalo zignorowane przeciez ktos tam psa umieszczal... Quote
zioberek87 Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Kesh nadal bezdomny, czy nadal w schronie nie wiem... szkoda psa naprawde... one niby go ze schronu wyciągnęły bo był tam gryziony... były zdjęcia że miał pychol pogryziony dotkliwie... ale kurde nie zgadza mi się to chyba ze to był inny schron. Bo musze przyznać jedno że w Dzierżoniowie naprawdę ładne czyste schronisko jest. ładne boksy, 1 pies w jednym boksie... to niby skąd to pogryzienie. Nie wiem może go zabrały z innego, a umieściły w tamtym gdzie ja byłam... szkoda że pocałowaliśmy klamkę pies by miał dom Quote
zioberek87 Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Wiolka mnie też to nie smieszyło.... miałam zajebisty dom dla niego!! te ich tłumaczenia to funtu kłaków nie jest warte. Jak go zabrała do pracy aby mi go pokazać to dlaczego jak kończyła pracę to go nie wzięła z powrotem.. te samo pytanie tam zadałam do dziś odpowiedzi się nie doczekałam!!! Quote
zioberek87 Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 ciotki sory że tak z keshem męcze bo to wątek Daszy ale tu nawet nie ma podanego kosztu hotelowania.... powiedzmy hotelu [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/212819-Kesh-wracil-do-Dt-potrzebuje-wsparcia-i-nowego-domu-pomozcie?highlight=kesh[/url] Quote
Wiola&Miłosz Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Ziober- mecz... masz do tego prawo.. ja rozumiem twoje oburzenie.. Moje bylo podobne, naprawde i doskonale cie rozumiem... tak generalnie to uwazam ze sprawa jest do wyjasnienia o ile ktorakolwiek bedzie miala ochote cokolwiek wyjasniac... na watku kesha zostalo to olane a szkoda bo tak jak piszesz pies mialby dom i do dzisiaj by nie kwitl... [QUOTE] [B] Luty zostało-115,70zl giselle4 bazarek-5,50zl [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/236656-ROZLICZAM-2-zlociaki-na-psiaka-to-gradka-nie-byle-jaka-8grudzien"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...jaka-8grudzien[/URL] giselle4 bazarek-39zl [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/236887-ROZLICZAM-Psie-prezenty-na-gwiazdkę-15-grudzien"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...ę-15-grudzien[/URL] fiorsteinbock-10zl giselle4 bazarek-78,50zl [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/237058-ROZLICZAMY-Ciekawa-bizuteria-i-nie-tylko-20grudnia"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/237058-ROZLICZAMY-Ciekawa-bizuteria-i-nie-tylko-20grudnia [/URL]giselle4 bazarek-7,50zl [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/236973-rozliczony-prosze-przenie-bransoletki-zawieszka-naszyjnikbez-deklaracji-15-grudzien?p=20100090#post20100090"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...0#post20100090[/URL] WARANSKA-50zl giselle4 bazarek-36,50zl [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/237492-rozliczony-prsze-przeniesc-Tuptusiowi-i-Keshowi-dasz-24-12-2012?p=20149254#post20149254"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...4#post20149254[/URL] Mysza2-10zl pani Beata L-50zl ------------------------------- Razem-402,70zl [B]Zaplacone za Luty do 9marca [/B][/B] [/QUOTE] ale ile? ja chyba nie rozumiem tego rozliczenia Quote
handzia Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 (edited) Wiola, tam ciotki tak walą pokłony, że na pewno nikt niczego nie będzie wyjaśniał...Daj sobie spokój, nie powinnaś się teraz denerwować. Kiedy czytam tamten wątek, to czuję jakbym czytała jakiś oderwany wątek od rzeczywistości...Była wizja DS, ale nikt tym się nie przejął, tylko dziewczyny nadal pieją z zachwytu, hopają Kesha i wpłacają pieniądze...mam wrażenie jakby były zaczarowane...:shake: :crazyeye: Edited March 11, 2013 by handzia Quote
Wiola&Miłosz Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 [quote name='handzia']Wiola, tam ciotki tak walą pokłony, że na pewno nikt niczego nie będzie wyjaśniał...Daj sobie spokój, nie powinnaś się teraz denerwować.[/QUOTE] Handzia ale jak moge dac sobie spokoj? No powiedz mi.... Niech wala... chwala im za to.. ja bynajmniej pomimo tego ze nie wiedzialam wczesniej o keshu to mam powazne obawy czy to napewno wporzadku... Ja nie jestem zdenerwowana ja jestem w szoku!!! Quote
handzia Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 Ja też, ale Ciebie mi szkoda, masz teraz urwanie głowy, a tu jeszcze tym się przejmujesz... Quote
Wiola&Miłosz Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 [quote name='handzia']Ja też, ale Ciebie mi szkoda, masz teraz urwanie głowy, a tu jeszcze tym się przejmujesz...[/QUOTE] ty bys chyba chciala miec takie urwanie glowy jak ja;) A to za sprawa tzta;) leze i pachne;) Quote
handzia Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']ty bys chyba chciala miec takie urwanie glowy jak ja;) A to za sprawa tzta;) leze i pachne;)[/QUOTE] To mi ulżyło :) Daj buzi Miłoszowi ode mnie :) Jest naprawdę wspaniały :) Ja miałam tak, że mój nigdy nawet jednej pieluchy w ręku nie miał :shake:, stąd moja troska o Ciebie...:) Quote
lika1771 Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 A ja sie zastanawialam,dlaczego giselle4 tak czesto pisze,wstawia foty na watkach michelle....Teraz moge sie domyslac i jestem w kropce,bo przeciez dziewczyny tam byly.Dziwne to wszystko.... Quote
Wiola&Miłosz Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Babo ja bym chciala chociaz pieluche macnac;) Co prawde troszke wstawalam w nocy bo mala kwekala... No a jak ona zaczela To Jasko zaczal szczekac za nim barry to wstala Goska wstala Goska to fenczyslaw chcial Mnie zjesc... to sie majkel do niego dochrapal.. no to Tobi skoczyl.. dom wariatow mowie ci:diabloti: Quote
Wiola&Miłosz Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 [quote name='lika1771']A ja sie zastanawialam,dlaczego giselle4 tak czesto pisze,wstawia foty na watkach michelle....Teraz moge sie domyslac i jestem w kropce,bo przeciez dziewczyny tam byly.Dziwne to wszystko....[/QUOTE] dziwne owszem.. ale dlaczego nie ma ni krzty wyjasnienia?? Czy to jest normalne ze pies na dt zostaje w kojcu w schronie? Nigdzie sie nie spotkalam z takimi praktykami nigdzie!!!! Quote
zachary Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Widzisz młoda cioteczko! Tak trzeba zamieścić rozliczenie, aby nie było wiadomo nawet, ile to hotelowanie Kesha za luty kosztuje....A skoro nikt się nie dopytuje, to po co "oświecać"? Wiola, jak się z tym prześpisz, to zrozumiesz, że nie ma nad tym kontroli żadnej i nawet o największych "psich mordowniach" powiatowi lekarze weterynarii wypowiadali się w superlatywach, a przynajmniej bez zastrzeżeń...Co Ty możesz Wiolu zrobić w swojej sytuacji? Nie czytać dogo, bo naprawdę słabo się robi na duszy...Blisko Ciebie jesteś w stanie ingerować w nieprawidłowości.Tak daleko, nie...Piszę to pełna goryczy, z pogardą dla tych wszystkich "lukrowanych" oszustów żerujących na dobroci serca naiwniaków, uczciwie i szczerze pomagających bezdomnym psom... Quote
handzia Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']Babo ja bym chciala chociaz pieluche macnac;) Co prawde troszke wstawalam w nocy bo mala kwekala... No a jak ona zaczela To Jasko zaczal szczekac za nim barry to wstala Goska wstala Goska to fenczyslaw chcial Mnie zjesc... to sie majkel do niego dochrapal.. no to Tobi skoczyl.. dom wariatow mowie ci:diabloti:[/QUOTE] Już sobie to wyobrażam :evil_lol: Quote
handzia Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 [quote name='zachary']Widzisz młoda cioteczko! Tak trzeba zamieścić rozliczenie, aby nie było wiadomo nawet, ile to hotelowanie Kesha za luty kosztuje....A skoro nikt się nie dopytuje, to po co "oświecać"? Wiola, jak się z tym prześpisz, to zrozumiesz, że nie ma nad tym kontroli żadnej i nawet o największych "psich mordowniach" powiatowi lekarze weterynarii wypowiadali się w superlatywach, a przynajmniej bez zastrzeżeń...Co Ty możesz Wiolu zrobić w swojej sytuacji? Nie czytać dogo, bo naprawdę słabo się robi na duszy...Blisko Ciebie jesteś w stanie ingerować w nieprawidłowości.Tak daleko, nie...Piszę to pełna goryczy, z pogardą dla tych wszystkich "lukrowanych" oszustów żerujących na dobroci serca naiwniaków, uczciwie i szczerze pomagających bezdomnym psom...[/QUOTE] Bardzo mi się podobają Twoje posty:) Zgadzam się dokładnie z Tobą... Quote
lika1771 Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']dziwne owszem.. ale dlaczego nie ma ni krzty wyjasnienia?? Czy to jest normalne ze pies na dt zostaje w kojcu w schronie? Nigdzie sie nie spotkalam z takimi praktykami nigdzie!!!![/QUOTE]= Bardzo dziwne,ale chyba tylko dla nas..Kurcze zaraz znowu dostane pw od giselle... Quote
Recommended Posts