Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 478
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

matusz5 napisał(a):
w poniedziałek kończy sie allegro i trzymam kciuki żeby już drugi raz nie trzeba było zakładać jej allegro

Jak będzie trzeba założę następne..to już nie wiem..chyba jest trzecie..:roll:

Posted

w niektórych mailach podaję swój adres mailowy..bo jak wymagają aktywacji..żeby nie zawalać skrzynki Agi..no i dostałam coś takiego..cytuję..

panie, czyś pan (nie wiem czemu pan akuratnie :) )oszalał żeby nazwać tak psa. Jest takie nazwisko Zelka.

Posted

Tak włąśnie odpisałam :) że inny pies ma na imie Monki czy skoti..i może tez są takie nazwiska..a że mi by osoboscie nie przeszkadzało, jakby pies miał moje nazwisko :cool3:

Posted

Evas napisał(a):
Tak włąśnie odpisałam :) że inny pies ma na imie Monki czy skoti..i może tez są takie nazwiska..a że mi by osoboscie nie przeszkadzało, jakby pies miał moje nazwisko :cool3:

to bardzo dobrze odpisałas ;)

mi też by nie przeszkadzało ;) ale nie sadzę, żeby jakiemuś psu pasowało nazwisko Król :evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong:

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
no faktycznie niesamowite :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: w życiu bym nie pomyślała żeby do kogoś napisać maila w takiej sprawie... :stupid:

Mnie też!:stupid:

Posted

...tak, Zelka to bardzo poczciwa sunia....taka "swojska"

taka "moja" taka "Twoja"...

poprostu dziwne, że nikomu kto ma miejsce w domu nie drgnęło serce na jej widok :niewiem: