Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bunia już po badaniach,w sobotę odbieramy wyniki,serduszko naszej grubaski w dobrym stanie,ząbki bardzo ładne ,pani wet.powiedziała że sunia moze mieć mniej niż 4-y lata .i teraz najważniejsze Bunia waży obecnie 42kg,czyli dziewczynka bardzo ładnie chudnie ,Kondycja jej sie też poprawia,dzisiaj był dłuższy spacerek i sunia juz tak nie sapie .U wet.była bardzo grzeczna i cierpliwa a spędziłyśmy tak prawie 3 godziny .Tylko uszy Buni są w strasznym stanie,świerzbowiec ,ale pani doktor jeszcze zbada czy nie ma jakiś innych drożdżaków czy czegoś tam. ,Uszka wyczyszczone i wysmarowane lekarstwem i zakropiona Adwocatem

Posted

halszka napisał(a):
..aż mam ochotę przytulić się do monitora :) sama słodycz :loveu:
W Buni można się zakochać w moim serduchu jest i zawsze będzie,przytuliłam i wymiziałam od Was wszystkich dziewczynkę:loveu:

Posted (edited)

no..no.. to Bunia już zrzuciła 10kg:-o BRAWO :multi:osobiście też bym chciała chudnąć w takim tempie ;) dzięki za relację i z niecierpliwością czekam na wyniki...dużo zdrówka dla dziewczynki :loveu:

Edited by halszka
Posted

jolam napisał(a):
No ja też chciałbym tak chudnąć ;-)
A ja to co Buniaczek gubi mogłabym przyjąć dla siebie:cool3:.Jutro idę po dziewczynę z moją Sarą :)

Posted

Odebrałam wyniki Buni ,wszystko w normie ,natomiast ma nieznacznie podwyższony poziom cukru .W tym celu pani doktor zaleciła badanie moczu ,w poniedziałek będzie zrobione.I leczenie uszu ponieważ są ślady drożdży.W poniedziałek podjadę z Bunią żeby podać następną dawkę leku do ucholi.

Posted

shanti napisał(a):
26 grudnia zrobiłam przelew z bazarku dla Buni. Pieniądze doszły?

Doszły :-) tak jak pisze halszka potwierdziłam na wątku bazarku. Na bazarku cegiełkowym uzbierało się 90 zł czyli z dwóch bazarków jest 250 zł :-)

Posted

Nie, ponieważ w trakcie mojej nieobecności ktoś dał karmę od Buni innemu potrzebującemu psu. Wet poszperał w magazynie, powiedział pracownikowi że ta się nadaje i poszła.
Napisz ile to wyślę wam równowartość z własnych pieniędzy.

Posted

Bunia od dzisiaj jest w nowym domku w okolicach Wrocławia.
Rodzina z dwójką dzieci 3-lata i 5-lat. Wszyscy są Bunią zachwyceni. Bunia jest delikatna w stosunku do dzieci.
Jak będę miała fotki to wstawię.
Jak będę miała skany faktur za weta i transport to rozliczę się tu i na bazarkach. Wstawię linki do fotek faktur.

Posted

Bunia schudła kolejne 2kg:multi:,była wczoraj na wizycie u weterynarza,jak schudnie jeszcze ok10 kg,będzie gotowa do sterylizacji.uszka już wyleczone.Pani Ulka doskonale się Bunią opiekuje,dziewczyna spędza na spacerach ok4godz dziennie,coraz lepiej chodzi na smyczy i bardzo ładnie uczy sie nowych komend :lol:.Wszyscy domownicy bez wyjątku są w Buniaczce zakochani .oj ma ona coś w sobie że kto ją zobaczy to pokocha:loveu:.