jolam Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Wstawiam fotki naszej ślicznotki :zakochany: z dzisiejszej wizyty u weta. Wiecej opisze malgo70 :-) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
halszka Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 ..aż mam ochotę przytulić się do monitora :) sama słodycz :loveu: Quote
malgo70 Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Bunia już po badaniach,w sobotę odbieramy wyniki,serduszko naszej grubaski w dobrym stanie,ząbki bardzo ładne ,pani wet.powiedziała że sunia moze mieć mniej niż 4-y lata .i teraz najważniejsze Bunia waży obecnie 42kg,czyli dziewczynka bardzo ładnie chudnie ,Kondycja jej sie też poprawia,dzisiaj był dłuższy spacerek i sunia juz tak nie sapie .U wet.była bardzo grzeczna i cierpliwa a spędziłyśmy tak prawie 3 godziny .Tylko uszy Buni są w strasznym stanie,świerzbowiec ,ale pani doktor jeszcze zbada czy nie ma jakiś innych drożdżaków czy czegoś tam. ,Uszka wyczyszczone i wysmarowane lekarstwem i zakropiona Adwocatem Quote
malgo70 Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 halszka napisał(a):..aż mam ochotę przytulić się do monitora :) sama słodycz :loveu: W Buni można się zakochać w moim serduchu jest i zawsze będzie,przytuliłam i wymiziałam od Was wszystkich dziewczynkę:loveu: Quote
halszka Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 (edited) no..no.. to Bunia już zrzuciła 10kg:-o BRAWO :multi:osobiście też bym chciała chudnąć w takim tempie ;) dzięki za relację i z niecierpliwością czekam na wyniki...dużo zdrówka dla dziewczynki :loveu: Edited January 4, 2013 by halszka Quote
malgo70 Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 jolam napisał(a):No ja też chciałbym tak chudnąć ;-) A ja to co Buniaczek gubi mogłabym przyjąć dla siebie:cool3:.Jutro idę po dziewczynę z moją Sarą :) Quote
malgo70 Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Odebrałam wyniki Buni ,wszystko w normie ,natomiast ma nieznacznie podwyższony poziom cukru .W tym celu pani doktor zaleciła badanie moczu ,w poniedziałek będzie zrobione.I leczenie uszu ponieważ są ślady drożdży.W poniedziałek podjadę z Bunią żeby podać następną dawkę leku do ucholi. Quote
halszka Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 to dobre wieści,bardzo się cieszę...uszka mam nadzieję szybko zostaną wyleczone :) Buniu zdrowiej kluseńko :) Quote
shanti Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 26 grudnia zrobiłam przelew z bazarku dla Buni. Pieniądze doszły? Quote
monika55 Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 Już nie kluseczka. Dama z figurą. Quote
halszka Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 shanti napisał(a):26 grudnia zrobiłam przelew z bazarku dla Buni. Pieniądze doszły? pieniążki doszły, dostałam potwierdzenie na wątku bazarku:) Quote
jolam Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 shanti napisał(a):26 grudnia zrobiłam przelew z bazarku dla Buni. Pieniądze doszły? Doszły :-) tak jak pisze halszka potwierdziłam na wątku bazarku. Na bazarku cegiełkowym uzbierało się 90 zł czyli z dwóch bazarków jest 250 zł :-) Quote
shanti Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Nie, ponieważ w trakcie mojej nieobecności ktoś dał karmę od Buni innemu potrzebującemu psu. Wet poszperał w magazynie, powiedział pracownikowi że ta się nadaje i poszła. Napisz ile to wyślę wam równowartość z własnych pieniędzy. Quote
jolam Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 shanti, nic nie oddawaj, niech będzie na zdrowie potrzebujacego psiaka Quote
jolam Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Bunia od dzisiaj jest w nowym domku w okolicach Wrocławia. Rodzina z dwójką dzieci 3-lata i 5-lat. Wszyscy są Bunią zachwyceni. Bunia jest delikatna w stosunku do dzieci. Jak będę miała fotki to wstawię. Jak będę miała skany faktur za weta i transport to rozliczę się tu i na bazarkach. Wstawię linki do fotek faktur. Quote
halszka Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 :bigcool:HUURRAA :bigcool:Szczęścia Bunieczko Tobie i Twojej rodzince :thumbs: Quote
monika55 Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 Jaka radość. Daj znac kiedy tytuł zmienić To największa przyjemność. Quote
jolam Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Tytuł można zmienić już teraz :-) Nowy domek powiedział że nie odda Buni nikomu :-) Quote
szafra Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Oczywiście, że nie odda. Taka Bunia to skarb :loveu:. Powodzenia kluseczko! Quote
malgo70 Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Na bieżąco dostaję wiadomości z nowego domku Buni i lepszego domku dla dziewczynki nie mogłam sobie wymarzyć :loveu:,dawno nie byłam taka szczęśliwa . Quote
malgo70 Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Bunia schudła kolejne 2kg:multi:,była wczoraj na wizycie u weterynarza,jak schudnie jeszcze ok10 kg,będzie gotowa do sterylizacji.uszka już wyleczone.Pani Ulka doskonale się Bunią opiekuje,dziewczyna spędza na spacerach ok4godz dziennie,coraz lepiej chodzi na smyczy i bardzo ładnie uczy sie nowych komend :lol:.Wszyscy domownicy bez wyjątku są w Buniaczce zakochani .oj ma ona coś w sobie że kto ją zobaczy to pokocha:loveu:. Quote
Recommended Posts