Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='szafra']A to już dziś ???[/QUOTE]

a tego nie wiem, zapytałam ogólnie :) w poście z 06.12 shanti pisała,że w przyszłym tygodniu sterylka a więc pomyślałam,że już po :)

Posted

[quote name='izek77']Wymiziałam dzis dziewczyne ,ale zabijta mnie nie spytałam czy miała sterylkę :oops:[/QUOTE]

Izuś :loveu:
To chyba sterylki nie było bo miałaby kołnierz albo jakieś ubranko pooperycyjne ;-)

Posted

Witam ,wreszcie udało mi się tu zalogować..:roll:,to ja zakochałam się w Buni i zamierzam dać jej DT,czekam tylko na inf.czy Bunia będzie mogła przyjechać do mnie już w najbliższym czasie czy troszeczkę to się odwlecze.Ale Bunie przygarnę bo mnie urzekła :loveu:.Bardzo bym chciała zeby na Świeta już grzała się w ciepełku...zrobię co będę mogła.Pozdrawiam.

Posted

[quote name='malgo70']Witam ,wreszcie udało mi się tu zalogować..:roll:,to ja zakochałam się w Buni i zamierzam dać jej DT,czekam tylko na inf.czy Bunia będzie mogła przyjechać do mnie już w najbliższym czasie czy troszeczkę to się odwlecze.Ale Bunie przygarnę bo mnie urzekła :loveu:.Bardzo bym chciała zeby na Świeta już grzała się w ciepełku...zrobię co będę mogła.Pozdrawiam.[/QUOTE]

oj wcale się nie dziwie :)

Posted

Wszystko już jest dograne :-) Bunia w sobotę nad ranem rusza do DT :multi:
Prośba do osoby, która ma 160 zł z bazarku dla Buni. Potrzebna jest karma weterynaryjna odchudzająca dla Buni. Karma ta kosztuje około 260 zł. Ze skarbonki labkowej możemy dołozyć do brakującej kwoty.
Proszę o kontakt na pw jak to zrobimy.

Posted

Z tego co wiem to Bunia juz jest odebrana i nocuje do jutra albo do niedzieli u dobrej duszyczki. A nad ranem o 5 odbiera ją transport i Bunia jedzie do Małgosi do TD :-)
Tak że w niedzielę będą chyba fotki. Chociaż może Małgosia będzie tak zajęta Buńką że fotki pojawią się w święta ;-)

Posted (edited)

[quote name='halszka']Bunia pewnie już w drodze :) mam nadzieję,że sytuacja z kasą za bazarek jest już wyjaśniona[/QUOTE]

Jeszcze nie dostałam żadnej informacji o kasie za bazarek

Edited by jolam