Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jolam napisał(a):
Bunia miała dzisiaj sterylkę i okazało się że miała dwa guzy na jajnikach. Już dziewczynka dochodzi do siebie.

Dobrze, ze już po - trzymaj się Buńka !

Posted

Zacytuję Ulkę -nową panią Buniaczka

[/HR]
Moja Hrabina Bunia ma się o wiele lepiej,jakby mogła zjadła by konia z kopytami;) ale dostaje małe porcje ryżu z kurczakiem i marchewką jak zalecił lekarz.
Pozatym na sąsiada Mikusia(owczarka niemieckiego),szczeka i rwie się do niego jak dotychczas,mimo iz cała w opatrunkach ma ten charakterek;)dziewczyna...;)
Rana sie Goi,noc też była lepsza przespała całą raz poskomlała,ale wstałam ją wycałowałam ,pomiziałam i usneła.
Zaczyna się lizać ale po założniu talerza ufo;)wali w wszystkie ściany więc ściągamy,wpadłam na lepszy pomysł i zakładam jej podkłady na kubrak i związuje i lizania nie ma;P.
Tak więc cóż ja moge napisać jestem szczęśliwa że osiagnełam to co zamierzyłam;),doprowadziłam psinke do ładu.by mogła zacząć zycie o jakim zawsze marzyła,a o tych co zrobili jej taka krzywdę czasami myślę ...i wiem że ich spotka o wiele większa.
My mamy naszą Bunieczke całą i zdrową i teraz zaczyna się dla niej nowe lepsze życie o wiele lepszej jakości;) i to jest najwazniejsze;)
Powoli tez zaczynamy myśleć o drugiej suni;)towarzyszce dla Buniaka;
Czyli Bunia zdrowieje :multi:

• 2 weeks later...
Posted

[FONT=Verdana]Nasza kochana Bunia już pomalutku wraca do siebie ,miała troche komplikacji pooperacyjnych ale juz jest ok ,Jak mi dzisiaj Ula przysłała fotki Buni to pomyslałam ze podmienili jej sunię ,tylko oczka ma te same [/FONT],Bunia bardzo źle zniosła operację i czas po operacji ,wdało się zakażenie ale juz jest ok

Posted

[quote name='szafra']Faktycznie :loveu: nie poznałam jej !!!!!!!![/QUOTE] Ja też nie ,jak mi Ulka wczoraj wysłała fotki to zastanawiałam sie co to za psiak :lol:
,Cudna jest ,za dwa tygodnie jadę do niej w odwiedzinki :loveu:,wycałuje pychol od wszystkich cioć:loveu: