JamniczaRodzina. Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Aniu zdrowka życzymy .Niedaj się bakteriom. Quote
madziamn Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Zdrówka życzymy Aniu. Trzymajcie sie cieplutko Quote
Bliss Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 [quote name='Doginka']Aniu, to uważaj, bo jakieś dziwne cholerstwo (wirusowe zapalenie oskrzeli) panuje i strasznie długo trzyma - antybiotyk sobie z tym nie poradził u mnie i teraz boję się zapalenia płuc:placz:[/quote] o matko - zdrowiejcie wszyscy! moje dzieci chorują od 15 grudnia ... juz po 2 antybiotyki brały po raz pierwszy w życiu ... masakra jakaś zapalenie płuc błyskawicznie kiedyś wyleczyłyśmy a to cholerstwo potwornie uparte jakieś ... nie łazić do pracy - wygrzać się, wyleżeć bo w nieskończoność się będzie ciągnąć .. pozdrawiam wszystkich chorutkich Quote
weszka Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Aniu wiem po sobie - nawet dzień czy dwa w domu i człowiek sie podleczy. A takie łażenie do niczego dobrego nie prowadzi. Zdrowie ważniejsze. Dobrze że Nuka się wyleczyła. Quote
AnkaG Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 No prawie jestem zdrowa - zatoki już odpuściły. Ostatnio mam jakiegoś wstręta do kompa (za duzo w pracy) i mało na dogo bywam. Fot nie moge wgrac bo znowu cos z programem sie popier... Wczoraj byłam u wtów. Nuka juz ok. Kupilam u nich najwiekszą tubę Advocate (bo taniej) i rozdzielę na cztery sztuki. Sama zagadałam weta o preparat - wcale się nie obraził a nawet stwierdził, że dobry pomysł jak zabezpieczyc stado. Ciągle mi sie wydaje, że się chapią po łapach. :cool3: A i zaczynają się cieczki - Kaja już ma. Za chwilę reszta i znowu bedą gonitwy po domu ... :mad::diabloti: Quote
AnkaG Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Amiśka: Nie - w pracy i robię sobie przerwy :eviltong: Quote
AMIŚKA Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='AnkaG']No prawie jestem zdrowa - zatoki już odpuściły. Ostatnio mam jakiegoś wstręta do kompa (za duzo w pracy) i mało na dogo bywam. Fot nie moge wgrac bo znowu cos z programem sie popier... Wczoraj byłam u wtów. Nuka juz ok. Kupilam u nich najwiekszą tubę Advocate (bo taniej) i rozdzielę na cztery sztuki. Sama zagadałam weta o preparat - wcale się nie obraził a nawet stwierdził, że dobry pomysł jak zabezpieczyc stado. Ciągle mi sie wydaje, że się chapią po łapach. :cool3: A i zaczynają się cieczki - Kaja już ma. Za chwilę reszta i znowu bedą gonitwy po domu ... :mad::diabloti:[/quote] a Ty dzis w domku??:lol::lol: Quote
Doginka Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Adcokata to ja bym chętnie wypiła, ale nie od veta:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Super, że u Was wszystko OK.:multi: Quote
madziamn Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 cieszymy się Aniu ze już ze zdrówkiem lepiej Quote
AnkaG Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 U nas cieczki więc panieniki myslą o jednym ... :mad: Doastałam wczoraj rachunek za gaz -za miesiąc 926 zł. Masakra. Ja już pracuje tylko na jedzenie, opłaty no i psy. :-( Misiek ma początek sesji więć prosze trzymać kciuki - na razie tfu tfu zbiera zaliczenia i idzie dobrze. Quote
AMIGA Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 [quote name='AnkaG']U nas cieczki więc panieniki myslą o jednym ... :mad: [/quote] Ciesz się, że myślą tylko o jednym. A Amiga nie pozwala na to "jedno" żadnemu kawalerowi, a i tak po każdej cieczce zachodzi w ciążę - urojoną. Mogłaby wykarmić z tuzin szczeniaków:mad: Quote
weszka Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 [quote name='AnkaG']U Ja już pracuje tylko na jedzenie, opłaty no i psy. :-([/quote] To tak jak i ja :roll: Teraz jeszcze mam masakryczną ratę kredytu w CHF :angryy::placz: Jak nic sponsor albo wygrana w totka może nas uratować. Quote
madziamn Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 co do kasy mozemy sobie łapki podac. Te rachunki człowieka zywcem zeżrą. Quote
AnkaG Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 No tak wszyscy mają te same problemy - kasa, kasa ... Kurcze ja już za stara by jakiegos sensownego sponsora znaleźć. :eviltong: No chyba, ze dziadka ... Ciotki trzymać dalej kciuki bo tfu tfu póki co Michał najlepszy w grupie. Zwolniony jest z jednego egzaminu. Ma dwa do zdania bo są tylko wykłady i nie ma zwolnień. No wiadomo w kogo dziecko poszło. :eviltong::diabloti: A kundle to chuba udusze. Trzy mają cieczki i biedulki spac nie mogą. Łażą jedna za drugą i sie zabawiają. Budzą mnie w nocy skacząc po łóżku. :mad: A dzisaj jak sie obudziłam w nocy to nie mogłam sie przewrócić na bok. Po bokach spały Kaja z Keysi, przygniatając kołdrę, na nogach Esta a na głowie Nuka .. Strząsnełam towarzysto, nawarczałam i dalej zasnęłam kopiac pod kołdra żeby nic na mnie nie lezało ... Quote
madziamn Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 ... A ONE TAK KOCHAJĄ SWOJA PAŃCIE kciuki za Michała trzymamy i łapy 4 tez ale przekonane jesteśmy że bedzie dobrze Quote
malawaszka Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 trzymam :kciuki: Michał to zdolna bestia więc nie ma obaw :loveu: Quote
JamniczaRodzina. Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Aniu bez obaw widać ,że masz zdolniachę w końcu Ty też jesteś zdolniacha tak pieknie wszystko pozdawałaś.:eviltong: Quote
AMIGA Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 I ja trzymam i za Michała i za to, żebyście jakąś tą wielokrotną cieczkę przetrwali :evil_lol: Quote
AnkaG Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 A sunie jeszcze latają takie podminowane i co jakiś czas gromadnie wyją - chyba żeby jakiegoś chłopa ściagnąć.:diabloti: Wiecie tem Michał jest okropny. :diabloti: Wczoraj z grupy taki największy leser co to prawie żadnego jeszcze zaliczenia nie ma, spytał go przy całej grupie: chłopak: - Czaki (przezwisko Miśka) co dostałes z makro (makroekonomii -najgorszy przedmiot do zaliczenia) Michał: - 4,5 chłopak: ale z ciebie jest kujon, Michał: a z ciebie dla odmiany debil. :evil_lol: Kurcze po kim to ma taki charrakterek - no po TATUSIU. Quote
Doginka Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Świetna riposta Michała:evil_lol: To trzymamy dalej kciuki i 8 łap:p Quote
weszka Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 No da sobie chłopak radę w życiu :razz::evil_lol: Pozdrowienia dla cieczkowej krainy :) Quote
AnkaG Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Dzięki za trzymanie kciuków.:lol: Sąsiedzi to już chyba mi eksmisję zrobia. Te głupie .... (epitety) wypuszczam o północy na ogród bo chcą a te zamiast robic sioo lecą pod płot i gromadnie wyją ... :mad: Quote
Recommended Posts