Jump to content
Dogomania

Galeria sznaucerek: Esty, Keysi, Kajci i Nuki

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Doginka']Aniu, to uważaj, bo jakieś dziwne cholerstwo (wirusowe zapalenie oskrzeli) panuje i strasznie długo trzyma - antybiotyk sobie z tym nie poradził u mnie i teraz boję się zapalenia płuc:placz:[/quote]

o matko - zdrowiejcie wszyscy!
moje dzieci chorują od 15 grudnia ... juz po 2 antybiotyki brały po raz pierwszy w życiu ... masakra jakaś

zapalenie płuc błyskawicznie kiedyś wyleczyłyśmy a to cholerstwo potwornie uparte jakieś ...

nie łazić do pracy - wygrzać się, wyleżeć bo w nieskończoność się będzie ciągnąć ..

pozdrawiam wszystkich chorutkich

Posted

Aniu wiem po sobie - nawet dzień czy dwa w domu i człowiek sie podleczy. A takie łażenie do niczego dobrego nie prowadzi. Zdrowie ważniejsze.
Dobrze że Nuka się wyleczyła.

Posted

No prawie jestem zdrowa - zatoki już odpuściły. Ostatnio mam jakiegoś wstręta do kompa (za duzo w pracy) i mało na dogo bywam. Fot nie moge wgrac bo znowu cos z programem sie popier...

Wczoraj byłam u wtów. Nuka juz ok. Kupilam u nich najwiekszą tubę Advocate (bo taniej) i rozdzielę na cztery sztuki. Sama zagadałam weta o preparat - wcale się nie obraził a nawet stwierdził, że dobry pomysł jak zabezpieczyc stado. Ciągle mi sie wydaje, że się chapią po łapach. :cool3:

A i zaczynają się cieczki - Kaja już ma. Za chwilę reszta i znowu bedą gonitwy po domu ... :mad::diabloti:

Posted

[quote name='AnkaG']No prawie jestem zdrowa - zatoki już odpuściły. Ostatnio mam jakiegoś wstręta do kompa (za duzo w pracy) i mało na dogo bywam. Fot nie moge wgrac bo znowu cos z programem sie popier...

Wczoraj byłam u wtów. Nuka juz ok. Kupilam u nich najwiekszą tubę Advocate (bo taniej) i rozdzielę na cztery sztuki. Sama zagadałam weta o preparat - wcale się nie obraził a nawet stwierdził, że dobry pomysł jak zabezpieczyc stado. Ciągle mi sie wydaje, że się chapią po łapach. :cool3:

A i zaczynają się cieczki - Kaja już ma. Za chwilę reszta i znowu bedą gonitwy po domu ... :mad::diabloti:[/quote]

a Ty dzis w domku??:lol::lol:

• 2 weeks later...
Posted

U nas cieczki więc panieniki myslą o jednym ... :mad:

Doastałam wczoraj rachunek za gaz -za miesiąc 926 zł. Masakra. Ja już pracuje tylko na jedzenie, opłaty no i psy. :-(

Misiek ma początek sesji więć prosze trzymać kciuki - na razie tfu tfu zbiera zaliczenia i idzie dobrze.

Posted

[quote name='AnkaG']U nas cieczki więc panieniki myslą o jednym ... :mad:
[/quote]

Ciesz się, że myślą tylko o jednym. A Amiga nie pozwala na to "jedno" żadnemu kawalerowi, a i tak po każdej cieczce zachodzi w ciążę - urojoną. Mogłaby wykarmić z tuzin szczeniaków:mad:

Posted

[quote name='AnkaG']U Ja już pracuje tylko na jedzenie, opłaty no i psy. :-([/quote]

To tak jak i ja :roll: Teraz jeszcze mam masakryczną ratę kredytu w CHF :angryy::placz: Jak nic sponsor albo wygrana w totka może nas uratować.

Posted

No tak wszyscy mają te same problemy - kasa, kasa ...

Kurcze ja już za stara by jakiegos sensownego sponsora znaleźć. :eviltong: No chyba, ze dziadka ...

Ciotki trzymać dalej kciuki bo tfu tfu póki co Michał najlepszy w grupie. Zwolniony jest z jednego egzaminu. Ma dwa do zdania bo są tylko wykłady i nie ma zwolnień. No wiadomo w kogo dziecko poszło. :eviltong::diabloti:

A kundle to chuba udusze. Trzy mają cieczki i biedulki spac nie mogą. Łażą jedna za drugą i sie zabawiają. Budzą mnie w nocy skacząc po łóżku. :mad:
A dzisaj jak sie obudziłam w nocy to nie mogłam sie przewrócić na bok. Po bokach spały Kaja z Keysi, przygniatając kołdrę, na nogach Esta a na głowie Nuka .. Strząsnełam towarzysto, nawarczałam i dalej zasnęłam kopiac pod kołdra żeby nic na mnie nie lezało ...

Posted

A sunie jeszcze latają takie podminowane i co jakiś czas gromadnie wyją - chyba żeby jakiegoś chłopa ściagnąć.:diabloti:

Wiecie tem Michał jest okropny. :diabloti: Wczoraj z grupy taki największy leser co to prawie żadnego jeszcze zaliczenia nie ma, spytał go przy całej grupie:
chłopak: - Czaki (przezwisko Miśka) co dostałes z makro (makroekonomii -najgorszy przedmiot do zaliczenia)
Michał: - 4,5
chłopak: ale z ciebie jest kujon,
Michał: a z ciebie dla odmiany debil.
:evil_lol:

Kurcze po kim to ma taki charrakterek - no po TATUSIU.

Posted

Dzięki za trzymanie kciuków.:lol:

Sąsiedzi to już chyba mi eksmisję zrobia. Te głupie .... (epitety) wypuszczam o północy na ogród bo chcą a te zamiast robic sioo lecą pod płot i gromadnie wyją ... :mad: