Jump to content
Dogomania

Galeria sznaucerek: Esty, Keysi, Kajci i Nuki

Recommended Posts

Posted

[quote name='AnkaG']O ciocia Amisia dała fotki. :multi:

Nie wiem co jest - młody nic nie robił a foty nie wchodzą.

A ciocia Amisia bedzie miała za kilka dni małe jamniorki. Kilka dni temu widziałam się z nią i psiundlami. Amisia (jamniczka nie ciocia) tak rozkosznie wyglada - bambułka słodka.

Trzymajcie kciuki za szczęśliwe rozwiązanie.

Helga - długi ogon jest superowy. Szczurkowy ale jak fajnie wygląda merdający.[/quote]

Trzymamy kciukasy mocno!!!!!!!!

Ja tam wole cięte sznupki:razz:tylko nie krzycz:diabloti:

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

arris ale mnie w konia zrobiłaś. siedze i modzę ... kto to, a to gasska. Czemu zmieniłaś nick????

A mnie strasznie bawi podskubywanie tego długiego ogonka. Jak Nuka do nas trafiła to Esta. która nie znała długiego ogona stanęła za nię i zdziwko jak dostała po nosie merdającym ogonem. :evil_lol:

Bić nie zamierzam bo każdy ma swoje zdanie. :lol: U mnie i naturalne uszy i kopiowane, długi ogon i krótkie. co kto lubi. :evil_lol:

Posted

[quote name='AnkaG']arris ale mnie w konia zrobiłaś. siedze i modzę ... kto to, a to gasska. Czemu zmieniłaś nick????

A mnie strasznie bawi podskubywanie tego długiego ogonka. Jak Nuka do nas trafiła to Esta. która nie znała długiego ogona stanęła za nię i zdziwko jak dostała po nosie merdającym ogonem. :evil_lol:
[/quote]

hahahah,a widzisz jaką Ci zagadke zrobiłam:diabloti:

kiedyś o to prosiłam,a teraz mi zmienili:eviltong:

chciałabym zobaczyć jej mine:roflt:

Posted

Kurrr.. na moją głupotę.

Nie wiem czy ktoś pamięta artykuł w MOIM PSIE pt. Anioł i złoty pies.
Opiekujemy sie Maksem i pania Irenką od 2 lat. Przez ten czas dwóch wetów leczyło go na alergię. Efekty rzadne. Pies ciągle sie drapał. W końcu dusje będąc w PL zabrała go do moich wetów (poznała ich jak zabierała sznaucerkę Nerisę do NL i trzeba było wyciąć narośl - Nerisa ma wątek na dogo).

Rozpoznanie: nużeniec. I kurr... a nie zabezpieczyłam samochodu jak woziłam Maksa. Głupota moja nie zna granic.

Moja Keysi ma objawy początkowe nużeńca. Zaczerwienioną skórę na łapach i gryzie łapy zębami. :-(

Potwierdza to niestety diagnozę wetów.

Tyle osób leczyło Maksa na alergię a nikt nie pomyslał o ty cholerstwie. To tylko potwierdza moją opinię, że weci do których od lat chodzę są naprawdę dobrzy.

Załamka .... :placz:

Posted

To na pewno to. :cool3:

Dzisiaj rozmawiałam z wetami. Pocieszyli mnie, że jak jest początek nużeńca to szybko sie leczy. Dla Keysi dostanę lek i środek do wykąpania wszystkich, żeby zabezpieczyć.

Jutro rano wyjeżdżam na kilka dni.

Posted

Niestety ryzyko zawodowe - można coś do swoich psów przywlec. Ale jak szybko zaczniesz działaś to się szybko wyleczy. Ale i tak mało fajnie.

A gdzie to cioteczka wybywa?

Posted

[quote name='AnkaG']Aaaa zapomniałam napisać, że Misiek został instruktorem w klubie. :cool3:... Wychodzi rano - wraca wieczoerm a nawet czasami śpi w klubie. Buuu ...[/quote]
Gratki dla Michała:multi:
A może On nie śpi w klubie, tylko już działa, żebyś młodą babcią została:cool3::evil_lol:
[quote name='AnkaG']Z dobrych wieści: przeszłam okres próbny i będę już miała umowę na czas nieokreślony (no i mała podwyżka pensji). :lol:
[/quote]
No i super [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/23/23_129_8.gif[/IMG]
[quote name='AnkaG']Helga - długi ogon jest superowy. Szczurkowy ale jak fajnie wygląda merdający.[/quote]
A Raper bardzo rzadko merda ogonem:shake:
[quote name='AnkaG']
Bić nie zamierzam bo każdy ma swoje zdanie. :lol: U mnie i naturalne uszy i kopiowane, długi ogon i krótkie. co kto lubi. :evil_lol:[/quote]
U mnie to samo:razz:;) - i 2 rożne charakterki:cool3:

Posted

Doginka ja to jeszcze matką mogę zostać a nie babką ... :eviltong:

Byłam w Warszawie na szkoleniu a w zasadzie w Lesznie pod Warszawą a po drodze u siostry w Nadarzynie.

Ale wróciłam cała i zdrowa. :lol:

Jutro młody wyjeżdza do Bochum na Puchar świata. Trzymajcie jak zawsze kciuki. :lol:

Posted

[SIZE=3][SIZE=2]Pierwsze koty za płoty....[/SIZE]:multi:

[COLOR=Red] Z minifirmacją wygrali !!!! Mają pierwsze miejsce na Pucharze Swiata !!!

Duet II miejsce ![/COLOR]

Trzymajcie dalej kciuki bo jeszcze inne kategorie.
[/SIZE]

Posted

[quote name='AnkaG'][SIZE=3][SIZE=2]Pierwsze koty za płoty....[/SIZE]:multi:

Z minifirmacją wygrali !!!! Mają pierwsze miejsce na Pucharze wiata
[/SIZE][/quote]

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='AnkaG'][SIZE=3][SIZE=2]Pierwsze koty za płoty....[/SIZE]:multi:

[COLOR=red]Z minifirmacją wygrali !!!! Mają pierwsze miejsce na Pucharze Swiata !!![/COLOR]

[COLOR=red]Duet II miejsce ![/COLOR]

Trzymajcie dalej kciuki bo jeszcze inne kategorie.
[/SIZE][/quote]

GRATULACJE:multi::multi::multi::multi:

trzymamy z całych sił:kciuki:

Posted

Dzięki wszystkim za trzymanie kciuków. :lol:

[COLOR=Red][SIZE=3]Michał solo zdobył Puchar świata :bigcool::bigcool::bigcool::diabloti:

Formacja II miejsce

[SIZE=2][COLOR=Black]Ma więc dwa złote i dwa srebrne medale. Dwa miesiące katowania calymi dniami.

Mnie męczy choróbsko więc nie siedzę na dogo. Pozaglądam do was jutro.

Kochane sunie dorwały goowno w lesie. :mad: Poza tym zdrowe.
Keysi dostaje od trzech dni lek. Robię to po cichu, żeby TZ sie nie kapnął. Dużo mniej już się wygryza.

[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/COLOR]

Posted

[quote name='ariss']:laola:[B]BRAWA:laola:[/B][/quote]

Dzięki :lol:

[quote name='malawaszka']WOW!!!! Co prawda takie tańce to nie moja bajka ale osiągnięcia Michała robią wrażenie!!!! :klacz: wielkie gratulacje!!!!!! :laola:[/quote]

Skąd wiesz, że to nie twoja bajka ... :cool3: :eviltong:

[quote name='madziamn']WIELKIE GRATULACJE!!!
Aniu zdrówka życzymy i głaskanko dla suczek mimo koopki:eviltong:.[/quote]
Dobrze, że buzi nie muszę dawć goownojadom ... :evil_lol:

[quote name='JamniczaRodzina.']:cool2:Gratulejszyn!!!![/quote]

Jeszcze raz dzięki. Po mnie to on na pewno zdolności nie ma .. .a zresztą to chyba lata pracy a nie jakieś szczególne zdolności :roll:

Jeśli ktoś chce obejrzec jak Michał tańczy to na stronie YouTube należy wpisać w polu szukaj: shock dance - i tam są filmiki. Ale takie z poczatku jak zaczął tańczyć w nowym klubie (sprzed roku). Teraz to dużo lepiej tańczy.
Filmik z formacją: tytuł Shock dance (taniec w gnieźnie 1/2 finału) i tytuł: MP Karczew z duetem Miśka