Jump to content
Dogomania

Galeria sznaucerek: Esty, Keysi, Kajci i Nuki

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AnkaG']A tak wyglada spacer z moimi psami :mad:

[/quote]
A gdzie są psy ????????:shake:

Mam niespodziankę [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78810&goto=newpost"][COLOR=#810081]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78810&goto=newpost[/COLOR][/URL]

Posted

No łajzy latają jak wściekłe. :mad:

Nuka z Kają mają cieczkę - skaczą na okrągło. Nawet w nocy spac nam nie dają bo tylko bara bara im w głowie.

I Nuka znowu sra nam w domu. :mad:

Dzisiaj miałam kolejną rozprawę w sądzie pracy. 4 godziny przesłuchań swiadków. A końca nie widać. :shake:

Posted

[quote name='AnkaG']No łajzy latają jak wściekłe. :mad:

Nuka z Kają mają cieczkę - skaczą na okrągło. Nawet w nocy spac nam nie dają bo tylko bara bara im w głowie.
:mad:
[/quote]
Fajnie masz, jak mam dwa reproduktory i nigdy na siebie nie skaczą :cool3::roll:

Posted

[quote name='AnkaG']Pewnie tak. :evil_lol:

Wczoraj to tak Kaja podstawiała tyłek Keysi że ta już do niej z zębami skoczyła. A Keysi na duuużo pozwala. :evil_lol:[/quote]
Wiesz - Gordon i Raper chętnie pokryją:loveu::diabloti::cool3:

Posted

One pewnie też by pobaraszkowały z Rapciem i Gordonkiem. :evil_lol: I z pudelkami Cheritki. :cool3:

Tylko my nie chcemy szczeniorków. Zresztą to stare baby już.

Przed chwilą oglądałam w sypialni film. Wpadła Keysi waląc się na mnie: Pańcia ratuj - a za nia dwa zboczeńce. :evil_lol:

Dzisiaj znowu byłyśmy z Amisią i jamniorkami na spacerku. :multi: Tym razem w lasku bo wiatr gwiździ.