Jump to content
Dogomania

Galeria sznaucerek: Esty, Keysi, Kajci i Nuki

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=#2e8b57]ZDROWYCH I POGODNYCH ŚWIĄT[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[IMG]http://img206.imageshack.us/img206/9780/obraz047jp8.jpg[/IMG]

[FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=seagreen]ŻYCZĄ AMIŚKA[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=seagreen]I JAMNICZKI MURKA, AMKA I SASANKA[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=seagreen]I KOCICZKA MIŁKA[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

Narobiłam się jak wół, naobsługiwałam. Od kilku lat rodzice i teściowie przychodzą do mnie. Są już za starzy by cokolwiek robić.

Teraz muszę szykować Michała bo o 4 rano TZ zawozi ich do Poznania na lotnisko. Tak że spać pójde dopiero jak wyjadą.

Posted

[quote name='AnkaG']Narobiłam się jak wół, naobsługiwałam. Od kilku lat rodzice i teściowie przychodzą do mnie. Są już za starzy by cokolwiek robić.

Teraz muszę szykować Michała bo o 4 rano TZ zawozi ich do Poznania na lotnisko. Tak że spać pójde dopiero jak wyjadą.[/quote]

[COLOR=Navy][B]a co Michał leci na jakieś zawody? ;)[/B][/COLOR]

Posted

Michal polecial do Sztokholmu. a w zasadzie to bedzie 100 km dalej. Dolecial szczęśliwe. Dzisiaj od razu mają zwiedzać miasto. Kolega ma 30 lat :evil_lol:.

Czuję się okropnie przez nieprzespaną noc i zapierdziel swiąteczny.

Posted

[quote name='monita']Taaa ... we dwoje ( z przyjaciółką ) ;)[/quote]

Monita to koleżanka którą Michał zna od jakiś 7 lat. Zero iskrzenia. :evil_lol: To taka przyjaciółka od serca - starsza o 3 lata a taka jeszcze dziecinna w sumie.

Mają wspólne zainteresowania bo ona też tancerka. :lol:

Posted

[quote name='monita']Mhhh ;)

A nie lepiej było płynąć promem ( chyba przyjemniej ) :razz:[/quote]

[COLOR=Navy][B]nie wiem czy przyjemniej, okaże się w lipcu:razz::razz:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='monita']Przyjemniej :razz:[/quote]
[COLOR=Navy][B]
a ja idę pogrążyć się w Granicy Nałkowskiej :-(:-( nudna książka jak nie wiem co...[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='monita']Miłego czytania ;)

[B]Ania[/B] co z aparatem ??[/quote]

[COLOR=Navy][B]nie dziękuję :roll::roll::roll:

no właśnie? co z nim? będą Aniu fotki sznupek ??:loveu::loveu:

EDIT: idę z Tobiaszem zamiast czytać tą książkę, ha :grins:
[/B][/COLOR]

Posted

Aparat w Warszawie. Dotrze do mnie w styczniu jak znajomy będzie jechał do Szczecina. Ale którego to nie wiem.

Współodczuwam problem czytania lektur szkolnych. Wiekszość z nich jest okropna. :evil_lol:

Michał napisał maila, że wszystko ok. Wczoraj cały dzień zwiedzali Sztokholm - w tym muzeum tańca.

Posted

[quote name='AnkaG']Aparat w Warszawie. Dotrze do mnie w styczniu jak znajomy będzie jechał do Szczecina. Ale którego to nie wiem.

Współodczuwam problem czytania lektur szkolnych. Wiekszość z nich jest okropna. :evil_lol:

Michał napisał maila, że wszystko ok. Wczoraj cały dzień zwiedzali Sztokholm - w tym muzeum tańca.[/quote]

[COLOR=Navy][B]
no tak, większość jest z nich okropna i większość nie czytam tylko lecę na opracowaniach i streszczeniach :evil_lol::evil_lol: a jak już chce człowiek przeczytać to nuda jak cholera jest...:diabloti:

no to Michał nazwiedza się :)

ja w lipcu sobie pozwiedzam Sztokholm ;)

mamy czekać aż do stycznia ?? :mad::evil_lol::mad:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='AnkaG']I od drinków ...

Mati do szwecji alkohol mogą wwozic osoby które ukończyły 20 lat. :razz:[/quote]

[COLOR=Navy][B]to jakaś aluzja ?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ja też lubię drinki :diabloti:[/B][/COLOR]