JamniczaRodzina. Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Wesołych Swiąt [IMG]http://republika.pl/blog_ti_267886/392270/sz/bn05.gif[/IMG] Quote
Doginka Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/87/1e09ecc04ad3ba72.jpg[/IMG][/URL] Quote
AMIŚKA Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=#2e8b57]ZDROWYCH I POGODNYCH ŚWIĄT[/COLOR][/SIZE][/FONT] [IMG]http://img206.imageshack.us/img206/9780/obraz047jp8.jpg[/IMG] [FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=seagreen]ŻYCZĄ AMIŚKA[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=seagreen]I JAMNICZKI MURKA, AMKA I SASANKA[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=seagreen]I KOCICZKA MIŁKA[/COLOR][/SIZE][/FONT] __________________ Quote
AnkaG Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 Narobiłam się jak wół, naobsługiwałam. Od kilku lat rodzice i teściowie przychodzą do mnie. Są już za starzy by cokolwiek robić. Teraz muszę szykować Michała bo o 4 rano TZ zawozi ich do Poznania na lotnisko. Tak że spać pójde dopiero jak wyjadą. Quote
Matusz Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 [quote name='AnkaG']Narobiłam się jak wół, naobsługiwałam. Od kilku lat rodzice i teściowie przychodzą do mnie. Są już za starzy by cokolwiek robić. Teraz muszę szykować Michała bo o 4 rano TZ zawozi ich do Poznania na lotnisko. Tak że spać pójde dopiero jak wyjadą.[/quote] [COLOR=Navy][B]a co Michał leci na jakieś zawody? ;)[/B][/COLOR] Quote
monita Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Taaa ... we dwoje ( z przyjaciółką ) ;) Quote
AnkaG Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 Michal polecial do Sztokholmu. a w zasadzie to bedzie 100 km dalej. Dolecial szczęśliwe. Dzisiaj od razu mają zwiedzać miasto. Kolega ma 30 lat :evil_lol:. Czuję się okropnie przez nieprzespaną noc i zapierdziel swiąteczny. Quote
Celina12 Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Aniu to weź Sznupki i lulaj sobie..odpoczywaj Kochana....:loveu: Quote
AnkaG Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 [quote name='monita']Taaa ... we dwoje ( z przyjaciółką ) ;)[/quote] Monita to koleżanka którą Michał zna od jakiś 7 lat. Zero iskrzenia. :evil_lol: To taka przyjaciółka od serca - starsza o 3 lata a taka jeszcze dziecinna w sumie. Mają wspólne zainteresowania bo ona też tancerka. :lol: Quote
monita Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Mhhh ;) A nie lepiej było płynąć promem ( chyba przyjemniej ) :razz: Quote
Matusz Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='monita']Mhhh ;) A nie lepiej było płynąć promem ( chyba przyjemniej ) :razz:[/quote] [COLOR=Navy][B]nie wiem czy przyjemniej, okaże się w lipcu:razz::razz:[/B][/COLOR] Quote
Matusz Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='monita']Przyjemniej :razz:[/quote] [COLOR=Navy][B] a ja idę pogrążyć się w Granicy Nałkowskiej :-(:-( nudna książka jak nie wiem co...[/B][/COLOR] Quote
monita Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Miłego czytania ;) [B]Ania[/B] co z aparatem ?? Quote
Matusz Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='monita']Miłego czytania ;) [B]Ania[/B] co z aparatem ??[/quote] [COLOR=Navy][B]nie dziękuję :roll::roll::roll: no właśnie? co z nim? będą Aniu fotki sznupek ??:loveu::loveu: EDIT: idę z Tobiaszem zamiast czytać tą książkę, ha :grins: [/B][/COLOR] Quote
AnkaG Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Aparat w Warszawie. Dotrze do mnie w styczniu jak znajomy będzie jechał do Szczecina. Ale którego to nie wiem. Współodczuwam problem czytania lektur szkolnych. Wiekszość z nich jest okropna. :evil_lol: Michał napisał maila, że wszystko ok. Wczoraj cały dzień zwiedzali Sztokholm - w tym muzeum tańca. Quote
Matusz Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='AnkaG']Aparat w Warszawie. Dotrze do mnie w styczniu jak znajomy będzie jechał do Szczecina. Ale którego to nie wiem. Współodczuwam problem czytania lektur szkolnych. Wiekszość z nich jest okropna. :evil_lol: Michał napisał maila, że wszystko ok. Wczoraj cały dzień zwiedzali Sztokholm - w tym muzeum tańca.[/quote] [COLOR=Navy][B] no tak, większość jest z nich okropna i większość nie czytam tylko lecę na opracowaniach i streszczeniach :evil_lol::evil_lol: a jak już chce człowiek przeczytać to nuda jak cholera jest...:diabloti: no to Michał nazwiedza się :) ja w lipcu sobie pozwiedzam Sztokholm ;) mamy czekać aż do stycznia ?? :mad::evil_lol::mad: [/B][/COLOR] Quote
monita Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Aż do stycznia :crazyeye: :eviltong: Ja polecam południe Szwecji :razz: Quote
AnkaG Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Pewnie Michałowi mózg puchnie, bo gada tam tylko po angielsku (no trochę po polsku). Quote
monita Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Prędzej mu puchnie od szwedzkiego :evil_lol: Quote
AnkaG Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 I od drinków ... Mati do szwecji alkohol mogą wwozic osoby które ukończyły 20 lat. :razz: Quote
Matusz Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='AnkaG']I od drinków ... Mati do szwecji alkohol mogą wwozic osoby które ukończyły 20 lat. :razz:[/quote] [COLOR=Navy][B]to jakaś aluzja ?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja też lubię drinki :diabloti:[/B][/COLOR] Quote
monita Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Ale teraz po Schengen nic nie sprawdzają ( oprócz lotnisk) :p Quote
AnkaG Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Nooo w lecie nie będziesz miał 20-tu ... :eviltong: Ja tak informacyjnie żeby ci nie zabrali. :lol: Quote
Recommended Posts