monita Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Jak bardzo jesteś wtajemniczona lub zaawansowana na dogo ;) Quote
Matusz Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='monita']Jak bardzo jesteś wtajemniczona lub zaawansowana na dogo ;) od ilości postów :) od 2500 tyś jest jeden ognik ;) Quote
Roxana Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Tak Aniu są- wykasowanie przez moda parenastu Twoich postów, żeby z powrotem był powrót do łapek zamiast ogników :evil_lol: Buziaki :loveu: Quote
AnkaG Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Jutro jadę z Inez zrobić fotki psiakom. Amisia kazała jamniki a Malawaszka te dwie sierotki. Roxana ja przez was padnę - jakie łapki. :crazyeye: Quote
Roxana Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 No, wcześniej zamiast ogników pod nickiem były takie małe niebieskie łapki... Quote
monita Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 A ta mała, to ma załatwiony DT u Twoich rodziców ?? Quote
AnkaG Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Mała ma już zaklepany dom a musi te 2 tygodnie przesiedzieć. Więc jej nie zabieram. Mamie ulżyło. ;) Bo moi rodzice mają po 75 lat. Quote
monita Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Najważniejsze, że będzie mieć domek :multi: Quote
Doginka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 :diabloti::diabloti::diabloti: http://www.zyczonka.ovh.org/gdzie-moj-prezent.html Quote
AnkaG Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Doginka mogę sobie jakiegoś wybrać ? :evil_lol: Byłam dzisiaj w schronie. Chce mi się płakać. Tyle sierotek. Małe nawet nie mają kocyków (chociaż magazyn pełen kołderek i kocyków):cool3: Inez zrobiła trochę fotek. Jak mi przyśle to założę wątek. Wypatrzyłyśmy dwie spanielki, dwa jamniki (jeden wygląda jak szkielet) i parę fajnych kundelków. Quote
AnkaG Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Założyłam wątek dla kilku bidul http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101386 Quote
monita Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Trzeba poszukać kogoć od spanieli, na dogo :roll: Quote
AnkaG Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Już spece od spanielków się pojawili. :razz: Quote
AnkaG Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Jest mi smuuuutno po wizycie w schronie. Ciągle mam przed oczami te smutne oczy i proszace łapki. Pyszczki wpychane między kraty. :-( Quote
Matusz Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 AnkaG napisał(a):Jest mi smuuuutno po wizycie w schronie. Ciągle mam przed oczami te smutne oczy i proszace łapki. Pyszczki wpychane między kraty. :-( Aniu, ja mam tak co tydzień...:shake::shake: te 300 par oczu...:-( Quote
Doginka Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 AnkaG napisał(a):Jest mi smuuuutno po wizycie w schronie. Ciągle mam przed oczami te smutne oczy i proszace łapki. Pyszczki wpychane między kraty. :-( Ja właśnie dlatego nie potrafię już chodzić do schronisk:placz::placz::placz: - po każdej wizycie w tym miejscu wyję w domu i cierpię okropnie:placz: Quote
AnkaG Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Matusz napisał(a):Aniu, ja mam tak co tydzień...:shake::shake: te 300 par oczu...:-( Mati podziwiam cię. :loveu: Na takiego wrażliwego faceta wyrosłeś. Szkoda, że nie mam córki ... Quote
AnkaG Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Kajcia jest chora. Przeziębiła się. W nocy latała co chwilę na dwór. TZ pojechał do wetów (tradycyjnie zrobił nalot po godz. przyjęć :evil_lol:). Dostała zastrzyk z antybiotykiem i mam na noc pól uroseptu dawać. Cały czas śpi. Quote
monita Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 PS : Mati na kolejnym wątku Ci słodzą ;) Quote
AnkaG Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Monita u nas ostatnio 10-12 stopni. I już odrosły trochę. Nie były też za mocno wyskubane. Nie wiem gdzie tak zmarzła. A sadła ma tyle (najgrubsza). I apetyt pomimo choroby dopisuje. :evil_lol: To Keysi z Nuką więcej na dworzu urzędują. Quote
monita Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Jak już psa raz ubierzesz, to później nie ma zmiłuj :cool1: Quote
AnkaG Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 [quote name='monita']PS : Mati na kolejnym wątku Ci słodzą ;) Żebym miała 25 lat mniej to sama bym się wzięła za Matiego. :evil_lol: W końcu poznalismy się w Szczecinie. Wysoki fajny chłopak. Quote
Recommended Posts