monita Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Będą zdjęcia z kolejnych jesiennych spacerów :razz: Quote
AnkaG Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 Ech nie ma aparatu to i fotek nie ma. Panienki w poniedziałek i wtorek zostały ostrzyżone. Są goooołe. Jest im zimno nawet w domu. Na spacery chodzą w ubrankach, za którymi nie przepadają. :eviltong: W nocy śpią zakopane pod kołdrą. Quote
Roxana Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Witaj Aniu :) Pozdrowionka dla Ciebie i gołych dziewczynek :lol: Zauważyłam tu u Ciebie na wątku, że Helga&Ares dostała BANA na Dogo :-o Quote
Celina12 Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Aniu u mnie podobnie z oknami-mam 22 :shake: Szkoda ,że nie ma zdjęć....pozdrawiam Quote
Matusz Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 [COLOR=Navy][B]Witamy Aniu :multi::multi: czekamy na fotki dziewczynek :):) [SIZE=1][COLOR=DeepSkyBlue] [COLOR=SandyBrown] [COLOR=PaleTurquoise] Roxana - Helga dostała bana, bo udzielała swojego nicka innemu użytkownikowi, mimo ostrzeżeń, dalej tak robiła...[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR] Quote
AnkaG Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 Och napsociła Helga. :cool3: Nuka szybko przyzwyczaiła się do ubranka. Ale fotek nie będzie bo aparatu nie ma. Quote
Celina12 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Aniu wymyśl coś-złap na ulicy kogoś z aparatem zaciągnij do domciu i narób fotek. Quote
Doginka Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Oooooo i tu jakoś cicho jest:crazyeye: Quote
weszka Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Muszą rozkosznie wyglądać 4 dziewuszki w ubrankach! No zdjęcia aż się proszą... Quote
monita Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Wszystkie cztery mają ciszuki :crazyeye: Ale to musi wyglądać :diabloti: Quote
Doginka Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Cze :multi: A czy nie robią się dziepsinkom kołtuny pod paszkami od tych ubranek?????:crazyeye:, bo zamierzam kupić skafanderki moim burkom:razz: Quote
AnkaG Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Moje mają ubranka tylko na plecki i brzuszek - bez łapek. Chodzą w nich tylko po strzyżeniu przez jakieś dwa, trzy tygodnie. Nie zauważyłam kołtunienia. Ale muszą bo są wytrymowane i nawet w domu im zimno i siedzą pod kocami. Jak niektórzy wiedzą mam koleżankę która jest kierownikiem sekcji sznaucera w Szczecinie. Ona siedzi w psach chyba już 30 lat i dużo wiedzy mam od niej. :lol: Pies musi mieć ciepło w kręgosłup - dlatego wystarczy ubranko na plecki. Zreszta łapy mają włosione to im chyba nie zimno. :diabloti: Od niej też nauczyłam się ściągać kamień psom pilniczkiem do paznokci. Eście to przydałyby się kapciuszki, bo ona nie cierpi zimna i próbuje w zimie na dwóch łapach chodzić. Za to w lecie opala sie na płytkach nagrzanych tak, ze gołą nogą nie można stanąć. Ubranka mają różne. Nuka ma najładniejsze - kosztowało 60 zł :angryy: ale tylko takie było dla niej. Jest niebieskie i ma wyhaftowany napis Happy Dog. No pasuje do niej bo teraz to jest chyba szczęśliwy pies. ;) Quote
Celina12 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Aniu-chcę zdjęcia Dziewczynek w ubranach..... Quote
ariss Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Ja też poproszę o fotki!!!!!!Natychmiast:diabloti: Quote
weszka Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Aniu nie masz wyjścia jak tylko skołować aparat bo cię zadręczymy :diabloti: Quote
AnkaG Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Mąż ma we wtorek rozprawę. Trzymajcie kciuki mooocno. Bo to już II instancja. Pierwszą wygrał i powinno być dobrze. Jak go przywrócą do pracy to sobie na urodziny (mam w grudniu okrągłe 40 lat ... buuuu jak dużo) kupię nowy aparat. :diabloti: Będzie wcześniejszy prezent. Quote
monita Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [B]Ania[/B] jak im zdejmujesz kamień :roll: Quote
Matusz Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [COLOR=Navy][B]a którego dokładniej masz urodziny :razz:[/B][/COLOR] Quote
monita Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [B]Matusz[/B] coś taki ciekawski :eviltong: Quote
Matusz Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='monita'][B]Matusz[/B] coś taki ciekawski :eviltong:[/quote] żeby pamiętać o Ani urodzinach :razz: Quote
AnkaG Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Urodziny mam 13 grudnia - znana data. :diabloti: Monita kamień trzeba pilniczkiem podważyc u nasady i zeskrobać. Kamień odchodzi płatami o ile nie jest taki super zapuszczony. Mati potwierdzi bo mu tak doradziłam i ściągnął u swojego jamnisia. Quote
Matusz Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='AnkaG']Urodziny mam 13 grudnia - znana data. :diabloti: Monita kamień trzeba pilniczkiem podważyc u nasady i zeskrobać. Kamień odchodzi płatami o ile nie jest taki super zapuszczony. Mati potwierdzi bo mu tak doradziłam i ściągnął u swojego jamnisia.[/quote] dzięki :) Tak potwierdzam ;) 0 kamienia, teraz profilaktyka, kostki, uczy, denta stix itd ;) Quote
Recommended Posts