Jump to content
Dogomania

Galeria sznaucerek: Esty, Keysi, Kajci i Nuki

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AnkaG']Wszyscy chcą ściskać Nukę a resztę to kto wyściska? :roll:[/quote]

[COLOR=Navy][B]ja mogę resztę też :loveu::loveu:

a cioteczka Ania nie zajrzy do Tobiaszkowej galerii ? nie odwiedzi Nas?:shake:[/B][/COLOR]

Posted

Nie nie była ale już idzie ...

Ja to mam problem z głaskaniem - bo czterech rąk nie mam a wszystko się pcha ....
Jak drapię jedną to druga mnie drapie, że też chce. Jak zmieniam i drapię tamtą to pierwsza mnie już drapie itd. I na drugiej ręce to samo i jeszcze się przepychają. Tyle, że nie warczą na siebie tylko się wpychają jedna przed drugą.

My w ogóle ostro reagowaliśmy na próby warczenia i jest spokój. One nawet kości jedzą razem i nie probują sobie zabierać. Każda pilnuje swojej.

Posted

I tak powinno być. U mnie też cała czwórka może jeśź kości jeden przy drugim i żaden nie ma prawa warknąć na drugiego. To samo z zabawkami.
Buziaczki i pozdrowionka dla Ciebie Aniu a dla sunieczek mizianko odemnie :loveu:

Posted

O patrzcie-najpierw na Nie skarży a potem ściskać nie ma komu-ja bym sie troszkę bała-Nuka wygląda tak niewinnie....:evil_lol::evil_lol:....

oczywiście ,że ściskam i leicutko szarpię za wspaniałe bródki Ślicznoty!!!!:loveu:

Posted

U mnie też razem cała trójca je.....nie warczą na siebie....:loveu:..co zresztą widac na zdjęciach u mnie.

Mnie się też Wszystkie podobają,,,,ale Nukunia ma najłagodniejszą Buźkę...

Posted

To sie chyba nazywa elektro ....

Fajny młody.

Syn oczywiście ogląda ten program.

Właśnie go odwiiozłam . Wyjeżdżaja o 6 rano. Ale seniorzy muszą całą wyprawę pomóc wyszykować. Bo mają rekwizyty itd.

A jeśli chodzi o Nukę to nie jest to zbyt piękny okaz sznupka. Tylko nie bijcie. Mówię w kategoriach oceny hodowlanej.

Posted

[quote name='AnkaG']To sie chyba nazywa elektro ....

Fajny młody.

Syn oczywiście ogląda ten program.

Właśnie go odwiiozłam . Wyjeżdżaja o 6 rano. Ale seniorzy muszą całą wyprawę pomóc wyszykować. Bo mają rekwizyty itd.

A jeśli chodzi o Nukę to nie jest to zbyt piękny okaz sznupka. Tylko nie bijcie. Mówię w kategoriach oceny hodowlanej.[/quote]
chyba Electro Boogie

Młody wymiata.

Aniu nie pozwalam Ci tak o Niuni mówić:mad: Ona jest bardzo ładna sznupka i tyle :evil_lol: Kochana :loveu:

Posted

No Helga ja nie ten rocznik coby takie tańce prawidłowo nazywać. :evil_lol:

A Nuka nooo piękna - te chude nóżki, mały łepek, słabe owłosienie. :p
I do tego ten charakter - typu: boję sie wszystkiego ...

Ja swoje sunie wystawiałam i trochę medali zdobyły.

Ja mówię do Nuki: ty mój kochany brzydalku a ona tak radośnie merda ogonkiem.

Posted

Ares jak zostaje sam to wywala kwiata z doniczki i ma zostawianego konga, więc się nim zajmuje 8-) rozrzuca też śmieci z mojego śmietnika:diabloti:
Po za tym nic więcej :roll::loveu:

[SIZE=1] Po cichu proszę o fotki...:evil_lol:[/SIZE]

Posted

Hej Aniu :)
Pocieszę Cię trochę- właśnie dziś się dowiedziałam, ze za 3,5 miesiąca też zostanę bez pracy :shake:
Smutno mi, bo dobrze mi się pracowało i lubiłam tą pracę...
Buziaczki :loveu:

Posted

Michał przysłał SMS - z miniformacją weszli do finału (6 najlepszych grup):multi:.

O 23.00 walka o miejsca - trzymajcie kciuki.

Startowało ok 40 miniformacji z różnych krajów.