Helga&Ares Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Dzielna dziewczynka, robi postępy :cool3: Quote
Celina12 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Jej ale bym wyściskała TĄ SŁODYCZ!!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Matusz Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [COLOR=Navy][B]a też bym wyściskał !! :loveu::loveu:[/B][/COLOR] Quote
AnkaG Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Wszyscy chcą ściskać Nukę a resztę to kto wyściska? :roll: Quote
Helga&Ares Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='AnkaG']Wszyscy chcą ściskać Nukę a resztę to kto wyściska? :roll:[/QUOTE] uściski i buziaczki dla wszystkich sznaucereczek [COLOR=Navy][B]:loveu:[/B][/COLOR] Quote
Matusz Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='AnkaG']Wszyscy chcą ściskać Nukę a resztę to kto wyściska? :roll:[/quote] [COLOR=Navy][B]ja mogę resztę też :loveu::loveu: a cioteczka Ania nie zajrzy do Tobiaszkowej galerii ? nie odwiedzi Nas?:shake:[/B][/COLOR] Quote
AnkaG Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Nie nie była ale już idzie ... Ja to mam problem z głaskaniem - bo czterech rąk nie mam a wszystko się pcha .... Jak drapię jedną to druga mnie drapie, że też chce. Jak zmieniam i drapię tamtą to pierwsza mnie już drapie itd. I na drugiej ręce to samo i jeszcze się przepychają. Tyle, że nie warczą na siebie tylko się wpychają jedna przed drugą. My w ogóle ostro reagowaliśmy na próby warczenia i jest spokój. One nawet kości jedzą razem i nie probują sobie zabierać. Każda pilnuje swojej. Quote
Roxana Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 I tak powinno być. U mnie też cała czwórka może jeśź kości jeden przy drugim i żaden nie ma prawa warknąć na drugiego. To samo z zabawkami. Buziaczki i pozdrowionka dla Ciebie Aniu a dla sunieczek mizianko odemnie :loveu: Quote
AnkaG Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Witaj Roxanko. :lol: Mam nadzieję, ze ze zdrówkiem juz lepiej. A Roxanki ulubienicą jest nie Nuka tylko Keysi. :eviltong: Quote
Celina12 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 O patrzcie-najpierw na Nie skarży a potem ściskać nie ma komu-ja bym sie troszkę bała-Nuka wygląda tak niewinnie....:evil_lol::evil_lol:.... oczywiście ,że ściskam i leicutko szarpię za wspaniałe bródki Ślicznoty!!!!:loveu: Quote
Roxana Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Tak, tak moją ulubienicą jest Keysunia :) Co nie znaczy że reszta mi się nie podoba i nie mam ochoty ich wymiziać :cool3: Quote
Celina12 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 U mnie też razem cała trójca je.....nie warczą na siebie....:loveu:..co zresztą widac na zdjęciach u mnie. Mnie się też Wszystkie podobają,,,,ale Nukunia ma najłagodniejszą Buźkę... Quote
Matusz Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [COLOR=Navy][B]Aniu widziałaś? :mdleje:[/B][/COLOR] [URL]http://poprostutancz.com/tematy19/tvn-wystep-kamila-kucharzewskiego-w-po-prostu-tancz-vt127.htm[/URL] Quote
AnkaG Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 To sie chyba nazywa elektro .... Fajny młody. Syn oczywiście ogląda ten program. Właśnie go odwiiozłam . Wyjeżdżaja o 6 rano. Ale seniorzy muszą całą wyprawę pomóc wyszykować. Bo mają rekwizyty itd. A jeśli chodzi o Nukę to nie jest to zbyt piękny okaz sznupka. Tylko nie bijcie. Mówię w kategoriach oceny hodowlanej. Quote
Helga&Ares Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [quote name='AnkaG']To sie chyba nazywa elektro .... Fajny młody. Syn oczywiście ogląda ten program. Właśnie go odwiiozłam . Wyjeżdżaja o 6 rano. Ale seniorzy muszą całą wyprawę pomóc wyszykować. Bo mają rekwizyty itd. A jeśli chodzi o Nukę to nie jest to zbyt piękny okaz sznupka. Tylko nie bijcie. Mówię w kategoriach oceny hodowlanej.[/quote] chyba Electro Boogie Młody wymiata. Aniu nie pozwalam Ci tak o Niuni mówić:mad: Ona jest bardzo ładna sznupka i tyle :evil_lol: Kochana :loveu: Quote
AnkaG Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 No Helga ja nie ten rocznik coby takie tańce prawidłowo nazywać. :evil_lol: A Nuka nooo piękna - te chude nóżki, mały łepek, słabe owłosienie. :p I do tego ten charakter - typu: boję sie wszystkiego ... Ja swoje sunie wystawiałam i trochę medali zdobyły. Ja mówię do Nuki: ty mój kochany brzydalku a ona tak radośnie merda ogonkiem. Quote
Helga&Ares Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Łe... ona ma w sobie coś takiego, że po prostu nie można jej nie kochać :loveu: Oczywiście wszystkie sznaucie Twoje są bardzo kochane i dostojne 8-):p Tulaski dla nich :) Quote
Helga&Ares Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 A jak jest u Nuci z zostawaniem samemu w domu? Quote
AnkaG Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 Moje psiury generalnie nie zostaja same w domu. Ale jak zostają to Nunuś koo robi. Quote
Helga&Ares Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Ares jak zostaje sam to wywala kwiata z doniczki i ma zostawianego konga, więc się nim zajmuje 8-) rozrzuca też śmieci z mojego śmietnika:diabloti: Po za tym nic więcej :roll::loveu: [SIZE=1] Po cichu proszę o fotki...:evil_lol:[/SIZE] Quote
Roxana Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Hej Aniu :) Pocieszę Cię trochę- właśnie dziś się dowiedziałam, ze za 3,5 miesiąca też zostanę bez pracy :shake: Smutno mi, bo dobrze mi się pracowało i lubiłam tą pracę... Buziaczki :loveu: Quote
AnkaG Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 Roxanko to dla mnie żadne pocieszenie bo ja życzę wszystkim jak najlepiej. :shake: Fotek na razie nie będzie bo młody zabrał aparat. Quote
AnkaG Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Michał przysłał SMS - z miniformacją weszli do finału (6 najlepszych grup):multi:. O 23.00 walka o miejsca - trzymajcie kciuki. Startowało ok 40 miniformacji z różnych krajów. Quote
Recommended Posts