Helga&Ares Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Anka byłaś na seminarium agility w Szczecinie?? Quote
AnkaG Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 No dobra - buziaki dla wszyyyystkich cioteczek pamietających o naszej galerii i kibicujących Nuce. :buzi: Jak ktoś chce osobiście to zapraszam. Ale one do obcych to tak nie bardzo do całowania. :evil_lol: Ale i nie zjadają. Helga byłam w sobote na agility - Amiśka chciała żebym przyjechała i zobaczyła jak to wygląda. A ty byłaś? Quote
Helga&Ares Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='AnkaG']No dobra - buziaki dla wszyyyystkich cioteczek pamietających o naszej galerii i kibicujących Nuce. :buzi: Jak ktoś chce osobiście to zapraszam. Ale one do obcych to tak nie bardzo do całowania. :evil_lol: Ale i nie zjadają. Helga byłam w sobote na agility - Amiśka chciała żebym przyjechała i zobaczyła jak to wygląda. A ty byłaś? Nie byłam, widziałam Was na zdjęciach o tu: http://images23.fotosik.pl/69/25eb88945a32c3a1.jpg http://images27.fotosik.pl/70/d0a3d82eeeb84cbd.jpg :evil_lol: a tu link do wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77323&page=5 Quote
AnkaG Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Juz wiem bo Amiśka mi powiedziała. Ona ma te dwie długowłose i krótkowłosą - jamniczki. Ale nas wypatrzyłaś. :cool3: Ja to ta ruda chuda. Quote
Helga&Ares Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 AnkaG napisał(a):Juz wiem bo Amiśka mi powiedziała. Ona ma te dwie długowłose i krótkowłosą - jamniczki. Ale nas wypatrzyłaś. :cool3: Ja to ta ruda chuda. Te śliczne sznupeczki wszędzie rozpoznam:), a Ciebie Aniu na początku nie poznałam ;) Quote
Helga&Ares Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 są dziewczynki:loveu::loveu::loveu: i Pańcia:razz: Quote
AnkaG Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Nuka wczoraj przeszła samą siebie .... Leżałam na kanapie w salonie i rozmawiałam z Michałem. W pewnym momencie Michał mówi: A co Nuka robi? A ona trzy metry od nas waliła koopę ... :mad: A nad ranem zrobiła kolejną u Michała .... Znowu zaczyna robić w domu. Co z tym robić? Quote
AnkaG Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 Nuka Esta Kaja Mój syn z siostry młodsza córką (jak by wiedział że dałam jego fotkę to :grab: ) Quote
Celina12 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Piękne Sznupki Kochane....:loveu::loveu: Quote
Helga&Ares Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 cudowne fotki :loveu: dobrze że syn nie wie o fotce :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Helga&Ares Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 jak zwykle fajne foty :cool3: Ania Ty rzeczywiście szczupła osóbka jesteś :lol: brawo dla syna :multi: jak Nuka:loveu::loveu::loveu:? nadal załatwia się w domu? Quote
AnkaG Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Ja jestem chuda a nie szczupła. :evil_lol: Jasne Nuka lubi w domu robić ... :diabloti: Wczoraj TZ pojechał po Michała - zabrałam ją na piętro a ona zeszła na dół zrobiła koo i sioo w salonie i wróciła na górę. Ja myślałam że ona u Michała urzęduje ... Ona potrafi dwa tygodnie nie robić a potem kilka dni robić. Ale i tak jest kochana. Niestety pies co mieszkał w kojcu to potem może i w domu robić - ciężko oduczyć. Quote
Helga&Ares Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 a to pierwsze słyszę, że Nukuś była w kojcu:(:( Quote
AnkaG Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Wszystkie je zachowania na to wskazują. :cool1: Quote
Celina12 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Poporszę o więcej zdjęć Michała w tańcu..... Nuka dalej ma skojarzenia jak widać...u mnie Atosik od czasu do czasu je tylko w nocy-tak jak w schronie :shake: Biedne te psiaki.... Quote
AnkaG Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 niestety - ona ciągle się boi. Dzisiaj wziełam ja na kolana wyczyscić uszy - a ona już cała w nerwach i trzęsiawka. Quote
malawaszka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 :crazyeye:o ja cie kręcę jakie pozy :crazyeye: Quote
Recommended Posts