Jump to content
Dogomania

Galeria sznaucerek: Esty, Keysi, Kajci i Nuki

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No proszę jaką Estulka ma twarzową koszulkę:loveu::diabloti:

ANIU NIE PRZEJMÓJ SIĘ, JA NIEDAWNO WJECHAŁAM ZDERZAKIEM(PRZODEM) W BOK INNEGO WÓZKA:evil_lol:CAŁE SZCZĘŚCIE TYLKO MAŁĄ RYSKĘ ZROBIŁAM:oops::diabloti:

Posted

Koszulka twarzowa ale jak ją wkurzała. Wycierała grzbiet o kanapy, robila fikołki w budkach, wywalała się na trawie na grzbiet. :evil_lol: No ale przynajmniej nie zaglądała do ranki i pięknie się wygoiło. Będzie tylko cieniutka kreseczka.

Tz -ta suki namiętnie obłażą. Baterie wysiadły i nie zdążyłam zrobić foto jak dwie wlazly na niego - stojąc na nim i buziaki mu dawały.

W ramach rozrywki. Kajcia wpadła z ogrodu i szukała pańcia. Najpierw sprawdziła kanapę - nie ma, po czym poleciała do kibla - nie ma. Stanęła pomyslała i poleciała do pokoju gdzie jest komputer. No i gdzie pańciu najwięcej czasu spędza?:cool3::diabloti:

Posted

[quote name='AnkaG']
W ramach rozrywki. Kajcia wpadła z ogrodu i szukała pańcia. Najpierw sprawdziła kanapę - nie ma, po czym poleciała do kibla - nie ma. Stanęła pomyslała i poleciała do pokoju gdzie jest komputer. No i gdzie pańciu najwięcej czasu spędza?:cool3::diabloti:[/quote]

hahaha dobre :evil_lol:

Posted

[quote name='AnkaG']No i wczoraj wyjeżdzając z parkingu (tyłem) wjechałam ludziom rogiem zderzaka w drzwi. :angryy: Masakra nie wiem gdzie ja oczy miałam.[/quote]

[B][COLOR=Blue]A mocno sobie autko uszkodziłas??:razz:
A oni czemu postawili swoje na Twojej drodze??:mad:
Nie powinni!!!!:angryy:
Ich wina!!!!:diabloti:[/COLOR][/B]

[quote name='AnkaG']Koszulka twarzowa ale jak ją wkurzała. Wycierała grzbiet o kanapy, robila fikołki w budkach, wywalała się na trawie na grzbiet. :evil_lol: No ale przynajmniej nie zaglądała do ranki i pięknie się wygoiło. Będzie tylko cieniutka kreseczka.

Tz -ta suki namiętnie obłażą. Baterie wysiadły i nie zdążyłam zrobić foto jak dwie wlazly na niego - stojąc na nim i buziaki mu dawały.

W ramach rozrywki. Kajcia wpadła z ogrodu i szukała pańcia. Najpierw sprawdziła kanapę - nie ma, po czym poleciała do kibla - nie ma. Stanęła pomyslała i poleciała do pokoju gdzie jest komputer. No i gdzie pańciu najwięcej czasu spędza?:cool3::diabloti:[/quote]

[B][COLOR=Blue]Dobrze ,że z ESTUNIĄ już dobrze:multi:.
A pańciu to pewnie siedzi w kompie:evil_lol:
i na dogo czyta:evil_lol:
co Ania napisze:p:p
[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='AMIŚKA'][B][COLOR=blue]A mocno sobie autko uszkodziłas??:razz:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]A oni czemu postawili swoje na Twojej drodze??:mad:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]Nie powinni!!!!:angryy:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]Ich wina!!!!:diabloti:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B]

[B][COLOR=blue]Dobrze ,że z ESTUNIĄ już dobrze:multi:.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]A pańciu to pewnie siedzi w kompie:evil_lol:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]i na dogo czyta:evil_lol:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]co Ania napisze:p:p[/COLOR][/B]
[/quote]

[COLOR=#0000ff]No pewnie, że ich - przecież ja zawsze mam pierwszeństwo :evil_lol: Ja mam tylko ślad na zderzaku - a to plastik.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[COLOR=#0000ff]..."siedzi w kompie" czytaj w klopie :evil_lol: TZ gamoń nie wie jak na dogo wejść i poczytać.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]

Posted

[quote name='AnkaG']No już od paru dni mamy problem z netem.

Esta od dzisiaj bez ubranka - szwy zdjęte. Po wyjęciu pracowicie wymyła cały brzuch - wreszcie mogła sie dorwać. :cool3:[/quote]
No tak co oni LUDZIE bidulce zrobili trzeba sie było do psiego porządku doprowadzic i wylizac co sie da. Estunia pieknie się w ubranku prezentowała:loveu: cieszymy sie bardzo że juz doszła do siebie bo jak zdjeli szwy to chyba znaczy ze ładnie się wszystko zagoiło. Stadko na kanapie z TZTEM-SUPER.

Posted

[quote name='AnkaG']Mam ostatnio lenia do kompa - wpadam poczytać na dogo ale pisać mi się nie chce. :p[/QUOTE]

[B][COLOR=Blue]A gdzie zdjęcia sznupek:mad::mad::mad::mad:
pisac nie musisz ale foty wstawiaj!!![/COLOR][/B]

Posted

A owszem Estka na pełnym chodzie. W niedzielę byłyśmy z Amisią na 2 godz. spacerku w lesie - zapylała jak zawsze.:lol:

Taka ma bliznę - jakieś 11 cm.

[IMG]http://img405.imageshack.us/img405/9425/img1470n.jpg[/IMG]

Posted

Atak Nuki na Michała - zaliżę cię[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3936/img1473gd.jpg[/IMG]

Keysi patrzy co robią ..

[IMG]http://img88.imageshack.us/img88/1724/img1471p.jpg[/IMG]

No co chcesz ...

[IMG]http://img405.imageshack.us/img405/5213/img1474y.jpg[/IMG]

Ja też ja też ... Michał okazuje zachwyt, że foty robię :mad:

[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/57/img1476pl.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='AnkaG']A owszem Estka na pełnym chodzie. W niedzielę byłyśmy z Amisią na 2 godz. spacerku w lesie - zapylała jak zawsze.:lol:

Taka ma bliznę - jakieś 11 cm.

[url]http://img405.imageshack.us/img405/9425/img1470n.jpg[/url][/QUOTE]
Wymiziaj te kochane cycole:loveu:

Ale te Twoje panny już zarośnięte:crazyeye::loveu:

Posted

przepraszam, że się wcinam ale zginął mój pies - ktokolwiek widział, ktokolwiek wie ...

podejrzewam, że został ukradziony więc patrzcie uważnie ...:placz:

Posted

[quote name='AnkaG']Podjęłam decyzję o rozwodzie - tylko jak ja to wszystko psychicznie wytrzymam :-([/QUOTE]

jak podjełaś taką decyzje to znaczy, że już jest jakby było po rozwodzie.
Później będziesz szczęsliwasz, a my jesteśmy z Tobą:calus:

Posted

A jednak są foty :multi:

[quote name='AnkaG']Podjęłam decyzję o rozwodzie - tylko jak ja to wszystko psychicznie wytrzymam :-([/QUOTE]

Aniu najgorzej podjąć decyzję, później też pewnie nie będzie lekko bo to w sumie żadna przyjemność (wszystko zależy jak się uda dogadać) ale dasz radę i później odżyjesz :calus: Jeśli oczywiście jesteś pewna decyzji. Piszę z doświadczenia, nie z teorii ;)