weszka Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Gustowne wdzianko :) TZ jaki obłożony sukami hehehehe A z wjazdem się zdarza - czasem człek się zagapi i tyle. Ja bym o mały włos wczoraj zrobiła to samo ;) Quote
Doginka Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 No proszę jaką Estulka ma twarzową koszulkę:loveu::diabloti: ANIU NIE PRZEJMÓJ SIĘ, JA NIEDAWNO WJECHAŁAM ZDERZAKIEM(PRZODEM) W BOK INNEGO WÓZKA:evil_lol:CAŁE SZCZĘŚCIE TYLKO MAŁĄ RYSKĘ ZROBIŁAM:oops::diabloti: Quote
AnkaG Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Koszulka twarzowa ale jak ją wkurzała. Wycierała grzbiet o kanapy, robila fikołki w budkach, wywalała się na trawie na grzbiet. :evil_lol: No ale przynajmniej nie zaglądała do ranki i pięknie się wygoiło. Będzie tylko cieniutka kreseczka. Tz -ta suki namiętnie obłażą. Baterie wysiadły i nie zdążyłam zrobić foto jak dwie wlazly na niego - stojąc na nim i buziaki mu dawały. W ramach rozrywki. Kajcia wpadła z ogrodu i szukała pańcia. Najpierw sprawdziła kanapę - nie ma, po czym poleciała do kibla - nie ma. Stanęła pomyslała i poleciała do pokoju gdzie jest komputer. No i gdzie pańciu najwięcej czasu spędza?:cool3::diabloti: Quote
malawaszka Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 [quote name='AnkaG'] W ramach rozrywki. Kajcia wpadła z ogrodu i szukała pańcia. Najpierw sprawdziła kanapę - nie ma, po czym poleciała do kibla - nie ma. Stanęła pomyslała i poleciała do pokoju gdzie jest komputer. No i gdzie pańciu najwięcej czasu spędza?:cool3::diabloti:[/quote] hahaha dobre :evil_lol: Quote
AMIŚKA Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='AnkaG']No i wczoraj wyjeżdzając z parkingu (tyłem) wjechałam ludziom rogiem zderzaka w drzwi. :angryy: Masakra nie wiem gdzie ja oczy miałam.[/quote] [B][COLOR=Blue]A mocno sobie autko uszkodziłas??:razz: A oni czemu postawili swoje na Twojej drodze??:mad: Nie powinni!!!!:angryy: Ich wina!!!!:diabloti:[/COLOR][/B] [quote name='AnkaG']Koszulka twarzowa ale jak ją wkurzała. Wycierała grzbiet o kanapy, robila fikołki w budkach, wywalała się na trawie na grzbiet. :evil_lol: No ale przynajmniej nie zaglądała do ranki i pięknie się wygoiło. Będzie tylko cieniutka kreseczka. Tz -ta suki namiętnie obłażą. Baterie wysiadły i nie zdążyłam zrobić foto jak dwie wlazly na niego - stojąc na nim i buziaki mu dawały. W ramach rozrywki. Kajcia wpadła z ogrodu i szukała pańcia. Najpierw sprawdziła kanapę - nie ma, po czym poleciała do kibla - nie ma. Stanęła pomyslała i poleciała do pokoju gdzie jest komputer. No i gdzie pańciu najwięcej czasu spędza?:cool3::diabloti:[/quote] [B][COLOR=Blue]Dobrze ,że z ESTUNIĄ już dobrze:multi:. A pańciu to pewnie siedzi w kompie:evil_lol: i na dogo czyta:evil_lol: co Ania napisze:p:p [/COLOR][/B] Quote
AnkaG Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 [quote name='AMIŚKA'][B][COLOR=blue]A mocno sobie autko uszkodziłas??:razz:[/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]A oni czemu postawili swoje na Twojej drodze??:mad:[/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]Nie powinni!!!!:angryy:[/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]Ich wina!!!!:diabloti:[/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]Dobrze ,że z ESTUNIĄ już dobrze:multi:.[/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]A pańciu to pewnie siedzi w kompie:evil_lol:[/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]i na dogo czyta:evil_lol:[/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]co Ania napisze:p:p[/COLOR][/B] [/quote] [COLOR=#0000ff]No pewnie, że ich - przecież ja zawsze mam pierwszeństwo :evil_lol: Ja mam tylko ślad na zderzaku - a to plastik.[/COLOR] [COLOR=#0000ff][/COLOR] [COLOR=#0000ff]..."siedzi w kompie" czytaj w klopie :evil_lol: TZ gamoń nie wie jak na dogo wejść i poczytać.[/COLOR] [COLOR=#0000ff][/COLOR] [COLOR=#0000ff][/COLOR] Quote
madziamn Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='AnkaG']No już od paru dni mamy problem z netem. Esta od dzisiaj bez ubranka - szwy zdjęte. Po wyjęciu pracowicie wymyła cały brzuch - wreszcie mogła sie dorwać. :cool3:[/quote] No tak co oni LUDZIE bidulce zrobili trzeba sie było do psiego porządku doprowadzic i wylizac co sie da. Estunia pieknie się w ubranku prezentowała:loveu: cieszymy sie bardzo że juz doszła do siebie bo jak zdjeli szwy to chyba znaczy ze ładnie się wszystko zagoiło. Stadko na kanapie z TZTEM-SUPER. Quote
AnkaG Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Mam ostatnio lenia do kompa - wpadam poczytać na dogo ale pisać mi się nie chce. :p Quote
Doginka Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 [quote name='AnkaG']Mam ostatnio lenia do kompa - wpadam poczytać na dogo ale pisać mi się nie chce. :p[/QUOTE] Nie jesteś w tym osamotniona:diabloti: Quote
weszka Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Czasem tak bywa że człeka leniwiec do pisania ogarnie ;) Quote
AMIŚKA Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='AnkaG']Mam ostatnio lenia do kompa - wpadam poczytać na dogo ale pisać mi się nie chce. :p[/QUOTE] [B][COLOR=Blue]A gdzie zdjęcia sznupek:mad::mad::mad::mad: pisac nie musisz ale foty wstawiaj!!![/COLOR][/B] Quote
AnkaG Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 Fot nie ma i nie będzie. Tyle siedzę w pracy przy kompie - roboty po dziurki w nosie, że nie mam chęci na nic co z kompem związane. :shake: Quote
madziamn Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Aniu to chociaż napisz czy Estunia już całkiem do zdrówka wróciła. Quote
AnkaG Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 A owszem Estka na pełnym chodzie. W niedzielę byłyśmy z Amisią na 2 godz. spacerku w lesie - zapylała jak zawsze.:lol: Taka ma bliznę - jakieś 11 cm. [IMG]http://img405.imageshack.us/img405/9425/img1470n.jpg[/IMG] Quote
AnkaG Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 Atak Nuki na Michała - zaliżę cię[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3936/img1473gd.jpg[/IMG] Keysi patrzy co robią .. [IMG]http://img88.imageshack.us/img88/1724/img1471p.jpg[/IMG] No co chcesz ... [IMG]http://img405.imageshack.us/img405/5213/img1474y.jpg[/IMG] Ja też ja też ... Michał okazuje zachwyt, że foty robię :mad: [IMG]http://img20.imageshack.us/img20/57/img1476pl.jpg[/IMG] Quote
Doginka Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='AnkaG']A owszem Estka na pełnym chodzie. W niedzielę byłyśmy z Amisią na 2 godz. spacerku w lesie - zapylała jak zawsze.:lol: Taka ma bliznę - jakieś 11 cm. [url]http://img405.imageshack.us/img405/9425/img1470n.jpg[/url][/QUOTE] Wymiziaj te kochane cycole:loveu: Ale te Twoje panny już zarośnięte:crazyeye::loveu: Quote
Bliss Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 przepraszam, że się wcinam ale zginął mój pies - ktokolwiek widział, ktokolwiek wie ... podejrzewam, że został ukradziony więc patrzcie uważnie ...:placz: Quote
AnkaG Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 Doginka - wymiziałam wycałowałam cycolki. :lol: Bliss - biegnę zobaczyć na wątek :-( Quote
AnkaG Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 Nio zarośnięte panienki - czas do fryca umawiać. Ale i tak nie przeszkadza to w pchaniu sie pod kołdrę. :evil_lol: Quote
ariss Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [url]http://img88.imageshack.us/img88/1724/img1471p.jpg[/url] jaki kochany zaroślak:loveu: Quote
AnkaG Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Podjęłam decyzję o rozwodzie - tylko jak ja to wszystko psychicznie wytrzymam :-( Quote
ariss Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='AnkaG']Podjęłam decyzję o rozwodzie - tylko jak ja to wszystko psychicznie wytrzymam :-([/QUOTE] jak podjełaś taką decyzje to znaczy, że już jest jakby było po rozwodzie. Później będziesz szczęsliwasz, a my jesteśmy z Tobą:calus: Quote
weszka Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 A jednak są foty :multi: [quote name='AnkaG']Podjęłam decyzję o rozwodzie - tylko jak ja to wszystko psychicznie wytrzymam :-([/QUOTE] Aniu najgorzej podjąć decyzję, później też pewnie nie będzie lekko bo to w sumie żadna przyjemność (wszystko zależy jak się uda dogadać) ale dasz radę i później odżyjesz :calus: Jeśli oczywiście jesteś pewna decyzji. Piszę z doświadczenia, nie z teorii ;) Quote
Recommended Posts