malawaszka Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 super super super!!!!!! Ania co u Was? :) Quote
AnkaG Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Ojjjj dzięki za fotki :) i za fajny spacerek :). Biedny Atos (w avku rwpb) - Nuka go chciała żywcem zjeść. Dlatego szła na smyczy. Darła się bez przerwy - a Atos dżentelmen zero reakcji. A jest 10 razy większy od niej. Reszta stada bez emocji. A my żyjemy i czekamy kiedy poczta dostarczy pozew stronie przeciwnej. Quote
Doginka Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Podziwiam Aniu Twoją determinację co do rozwodu;) Ja jestem słabsza od Ciebie i zaczynam się łamać:oops: Dzis pan J zabrał mnie do kina na AVATAR, a raczej wczoraj, bo już jest dziś:evil_lol: Quote
AnkaG Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Doginka ja powinnam zabić to coś co mieszka ze mną. Jak nazwałam tę panienkę ruda ku... to usłyszałam: Ale ona jest naturalnie ruda a ty jesteś stara i pomarszczona. Quote
JamniczaRodzina. Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Aniu nie warto iść do więżienia za; to coś''.Pamiętaj kij ma dwa końce ,teraz on Tobie a potem ta jego młoda ruda kiedyś numer wywinie. Quote
Doginka Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 AnkaG napisał(a):Doginka ja powinnam zabić to coś co mieszka ze mną. Jak nazwałam tę panienkę ruda ku... to usłyszałam: Ale ona jest naturalnie ruda a ty jesteś stara i pomarszczona. W wielkim szoku jestem:crazyeye: Ja nigdy nie słyszałam wulgaryzmów z ust Jarka:razz: Nawet podczas największej kłótni, to ja czasem żuciłam "ptakiem", a J nigdy:razz: Aniu Jamnicza R. dobrze pisze - kij ma zawsze 2 końce;) Jesteśmy z Tobą:glaszcze: Quote
weszka Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Śliczne zdjęcia! I jaka miła niespodzianka spotkać tu ludziów Atosa - pamiętam jego straszną historię i cudowną adopcję :) Aniu - musisz być silna, nie dać się ponosić złym emocjom i zachować szacunek dla samej siebie. Ściskam cię mocno!!! PS. No rude to zawsze sprawiają problemy... to pisałam ja naturalnie ruda ;) Quote
rwpb Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Weszka, jeszcze pamiętasz? To było ponad 2,5 roku temu. Pozdrawiamy Quote
AnkaG Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Weszka - Atos to super przemiły psiak miziankowy :) A jaką ma sierść - pięknie błyszczącą, gęstą. Bardzo był kochaniutki na spacerku. Nie narzucał się dziepsinkom - prawdziwy dżentelmen :) Quote
AMIŚKA Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='AnkaG']Weszka - Atos to super przemiły psiak miziankowy :) A jaką ma sierść - pięknie błyszczącą, gęstą. Bardzo był kochaniutki na spacerku. Nie narzucał się dziepsinkom - prawdziwy dżentelmen :)[/QUOTE] [B][COLOR=Blue]Tak to prawda ,że ATOS to prawdziwy psi dżentelmen:lol::lol: Jest bardzo sypmpatyczny ,miziasty i kochany:multi::multi::multi: Sznupki polubiły ATOSIKA /nawet NUCZKA mniej szczekała na koniec:eviltong:/!! [/COLOR][/B] [IMG]http://img682.imageshack.us/img682/8569/obraz014o.jpg[/IMG] [IMG]http://img341.imageshack.us/img341/9387/obraz012gl.jpg[/IMG] [IMG]http://img689.imageshack.us/img689/1885/obraz011lm.jpg[/IMG] Quote
rwpb Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Biedny Atos był trochę onieśmielony, w końcu on sam i 7 dziepsinków :lol: (fajne określenie dziepsinki). No i jeszcze strzelali, a on boi się huku. Myślę, że to nie ostatni wspólny spacerek :lol: Quote
Doginka Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='rwpb']... (fajne określenie dziepsinki)...[/QUOTE] Osobiście to określenie wymyśliłam i jak widzę przyjęło się:p Fajny spacerek mieliście;) Quote
JamniczaRodzina. Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 [SIZE="5"][SIZE="5"]Aniu Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku Quote
weszka Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 rwpb napisał(a):Weszka, jeszcze pamiętasz? To było ponad 2,5 roku temu. Pozdrawiamy Oczywiście że pamiętam :) Takich historii się nie zapomina. AnkaG napisał(a):Weszka - Atos to super przemiły psiak miziankowy :) A jaką ma sierść - pięknie błyszczącą, gęstą. Bardzo był kochaniutki na spacerku. Nie narzucał się dziepsinkom - prawdziwy dżentelmen :) Pomyśleć że kiedyś był łysym psim wrakiem... Dla takich happy endów warto żyć i robić coś dla tych tysięcy biedaków! Aniu - siły i lepszego nowego roku! Będzie dobrze, zobaczysz. Jeszcze będziesz się z tego wszystkiego śmiać i będziesz szczęśliwa! No bo jak nie, jak tak! Quote
AnkaG Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Ukradłam od cioci Amisi z galerii. Amisiu nie bij ... Quote
AnkaG Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 weszka napisał(a): Aniu - siły i lepszego nowego roku! Będzie dobrze, zobaczysz. Jeszcze będziesz się z tego wszystkiego śmiać i będziesz szczęśliwa! No bo jak nie, jak tak! Na razie to jakoś w to szczęście nie wierzę ... Dobrze, ze Michał jest po mojej stronie. Chociaż tyle. Jest mi źle ... :( Quote
malawaszka Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 AnkaG napisał(a):Na razie to jakoś w to szczęście nie wierzę ... Dobrze, ze Michał jest po mojej stronie. Chociaż tyle. Jest mi źle ... :( Aniu ułoży się zobaczysz :calus: a fotki przecudne!!!!! Quote
Recommended Posts