Jump to content
Dogomania

Galeria sznaucerek: Esty, Keysi, Kajci i Nuki

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ojjjj dzięki za fotki :) i za fajny spacerek :). Biedny Atos (w avku rwpb) - Nuka go chciała żywcem zjeść. Dlatego szła na smyczy. Darła się bez przerwy - a Atos dżentelmen zero reakcji. A jest 10 razy większy od niej. Reszta stada bez emocji.
A my żyjemy i czekamy kiedy poczta dostarczy pozew stronie przeciwnej.

Posted

Podziwiam Aniu Twoją determinację co do rozwodu;)
Ja jestem słabsza od Ciebie i zaczynam się łamać:oops: Dzis pan J zabrał mnie do kina na AVATAR, a raczej wczoraj, bo już jest dziś:evil_lol:

Posted

Doginka ja powinnam zabić to coś co mieszka ze mną.
Jak nazwałam tę panienkę ruda ku... to usłyszałam: Ale ona jest naturalnie ruda a ty jesteś stara i pomarszczona.

Posted

AnkaG napisał(a):
Doginka ja powinnam zabić to coś co mieszka ze mną.
Jak nazwałam tę panienkę ruda ku... to usłyszałam: Ale ona jest naturalnie ruda a ty jesteś stara i pomarszczona.

W wielkim szoku jestem:crazyeye: Ja nigdy nie słyszałam wulgaryzmów z ust Jarka:razz: Nawet podczas największej kłótni, to ja czasem żuciłam "ptakiem", a J nigdy:razz:
Aniu Jamnicza R. dobrze pisze - kij ma zawsze 2 końce;)
Jesteśmy z Tobą:glaszcze:

Posted

Śliczne zdjęcia! I jaka miła niespodzianka spotkać tu ludziów Atosa - pamiętam jego straszną historię i cudowną adopcję :)

Aniu - musisz być silna, nie dać się ponosić złym emocjom i zachować szacunek dla samej siebie. Ściskam cię mocno!!!

PS. No rude to zawsze sprawiają problemy... to pisałam ja naturalnie ruda ;)

Posted

Weszka - Atos to super przemiły psiak miziankowy :) A jaką ma sierść - pięknie błyszczącą, gęstą.
Bardzo był kochaniutki na spacerku. Nie narzucał się dziepsinkom - prawdziwy dżentelmen :)

Posted

[quote name='AnkaG']Weszka - Atos to super przemiły psiak miziankowy :) A jaką ma sierść - pięknie błyszczącą, gęstą.
Bardzo był kochaniutki na spacerku. Nie narzucał się dziepsinkom - prawdziwy dżentelmen :)[/QUOTE]

[B][COLOR=Blue]Tak to prawda ,że ATOS to prawdziwy psi dżentelmen:lol::lol:
Jest bardzo sypmpatyczny ,miziasty i kochany:multi::multi::multi:
Sznupki polubiły ATOSIKA
/nawet NUCZKA mniej szczekała na koniec:eviltong:/!!
[/COLOR][/B]
[IMG]http://img682.imageshack.us/img682/8569/obraz014o.jpg[/IMG]
[IMG]http://img341.imageshack.us/img341/9387/obraz012gl.jpg[/IMG]
[IMG]http://img689.imageshack.us/img689/1885/obraz011lm.jpg[/IMG]

Posted

Biedny Atos był trochę onieśmielony, w końcu on sam i 7 dziepsinków :lol: (fajne określenie dziepsinki).
No i jeszcze strzelali, a on boi się huku.
Myślę, że to nie ostatni wspólny spacerek :lol:

Posted

rwpb napisał(a):
Weszka, jeszcze pamiętasz? To było ponad 2,5 roku temu.
Pozdrawiamy

Oczywiście że pamiętam :) Takich historii się nie zapomina.

AnkaG napisał(a):
Weszka - Atos to super przemiły psiak miziankowy :) A jaką ma sierść - pięknie błyszczącą, gęstą.
Bardzo był kochaniutki na spacerku. Nie narzucał się dziepsinkom - prawdziwy dżentelmen :)

Pomyśleć że kiedyś był łysym psim wrakiem... Dla takich happy endów warto żyć i robić coś dla tych tysięcy biedaków!

Aniu - siły i lepszego nowego roku! Będzie dobrze, zobaczysz. Jeszcze będziesz się z tego wszystkiego śmiać i będziesz szczęśliwa! No bo jak nie, jak tak!

Posted

weszka napisał(a):

Aniu - siły i lepszego nowego roku! Będzie dobrze, zobaczysz. Jeszcze będziesz się z tego wszystkiego śmiać i będziesz szczęśliwa! No bo jak nie, jak tak!

Na razie to jakoś w to szczęście nie wierzę ... Dobrze, ze Michał jest po mojej stronie. Chociaż tyle. Jest mi źle ... :(

Posted

AnkaG napisał(a):
Na razie to jakoś w to szczęście nie wierzę ... Dobrze, ze Michał jest po mojej stronie. Chociaż tyle. Jest mi źle ... :(

Aniu ułoży się zobaczysz :calus:

a fotki przecudne!!!!!