MyrkurDagur Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 lidka_park napisał(a):serdecznie witamy :) Aga_Mazury napisał(a):Jak miło :Rose: Witam Was :bye: Cieszę się, iż mogę tu być przy Unku :multi: Quote
MyrkurDagur Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Dzień dobry Uno ;) Ech... mamy nowy dzień... oby był lepszy od poprzedniego... :roll: Quote
Maszaberla Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Witam cioteczki na watku Uno, ja tez przylacze sie do pomocy:) Czy Uno ma aktualne ogloszenia? I 2 sprawa - czy macie zdjecia dobrej rozdzielczosci, aktualne, wyrazne? Przydalyby mi sie - ma pewien pomysl:razz: Quote
MyrkurDagur Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Maszaberla napisał(a):Witam cioteczki na watku Uno, ja tez przylacze sie do pomocy:) Czy Uno ma aktualne ogloszenia? I 2 sprawa - czy macie zdjecia dobrej rozdzielczosci, aktualne, wyrazne? Przydalyby mi sie - ma pewien pomysl:razz: :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
MyrkurDagur Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 [quote name='Aga_Mazury'] Uno, to Twoje najlepsze zdjęcie ;) Masz przeuroczy pyszczek :lol: Tylko czemu tak mało ludzi Cię odwiedza :shake: Nie można się nie uśmiechnąć na widok Twojego pysia :loveu: Quote
Maszaberla Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 [quote name='Maszaberla']Bannerek, z dedykacja dla Myrkur Widac u Was ten bannerek? Bo nie na wszystkich komputerach jest widoczny:oops: Quote
MyrkurDagur Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Oj, ja go nie widzę :shake: Ale jakie to było miłe, gdy znalazłam Twój wpis o tym bannerku Maszaberlo :loveu: Czy można zrobić coś, aby ten bannerek był jednak widoczny? :roll: Dziękuję Ci bardzo Maszaberlo :Rose: Quote
Maszaberla Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='MyrkurDagur']Oj, ja go nie widzę :shake: Ale jakie to było miłe, gdy znalazłam Twój wpis o tym bannerku Maszaberlo :loveu: Czy można zrobić coś, aby ten bannerek był jednak widoczny? :roll: Dziękuję Ci bardzo Maszaberlo :Rose: To chyba wina dogo bo na innym komputerze go widzialam:-( A teraz? http://www.dogomania.pl/forum/f28/uno-mlody-pies-w-ciasnej-klatce-oddany-przez-wlasciciela-55272/"] Quote
MyrkurDagur Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 JEST! JEST! :multi: Ale śliczny :loveu: Dziękuję Ci z całego serca :Rose: Quote
Maszaberla Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='MyrkurDagur']JEST! JEST! :multi: Ale śliczny :loveu: Dziękuję Ci z całego serca :Rose: Ciesze sie Quote
Maszaberla Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Tak sobie mysle - czy jest ktos z wolontariuszy kto wyprowadza Unka chociaz raz w tygodniu na spacer? Bo przeciez ta ciasna klatka to wiezienie ! Jak z nim jest? Quote
MyrkurDagur Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Tak, tak, Uno wychodzi na spacerki :) Z tego co wiem, to co sobotę :Dog_run: Na 10 stronie znajdziesz jego zdjęcia ze spacerków :loveu: A na stronie 3 zdjęcia Una na wybiegu dla psiaków. Quote
Maszaberla Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Tak, tak, Uno wychodzi na spacerki :) Z tego co wiem, to co sobotę :Dog_run: Na 10 stronie znajdziesz jego zdjęcia ze spacerków :loveu: A na stronie 3 zdjęcia Una na wybiegu dla psiaków. To dobre i to ze raz w tygodniu Obejrzalam zdjatka, jaki to cudny wesoly psiak, na pewno kontaktowy i na pewno bedzie umial sie odwdzieczyc ze ktos go zabral z tej niewolniczej klatki Quote
Aga_Mazury Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Maszaberla napisał(a):To dobre i to ze raz w tygodniu Obejrzalam zdjatka, jaki to cudny wesoly psiak, na pewno kontaktowy i na pewno bedzie umial sie odwdzieczyc ze ktos go zabral z tej niewolniczej klatki Uno już dawno nie siedzi w klatce, tylko w boksie z drugim psiakiem ...co nie zmienia faktu, że bardzo potrzebuje domu ... a jest naprawdę cudownym psem:loveu: Quote
Maszaberla Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Cioteczki ale Uno nie ma chyba ogloszen???? To jak mamy go pokazac swiatu??:roll: Quote
agailawa Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Hop ! do góry : ] Ja mogę dać ogłoszenie na cafeanimal . To jak ? Quote
Maszaberla Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Uneczku a ciocie o Tobie cos chyba zapomnialy, nie odwiedzaja Cie:shake: Quote
agailawa Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Uno, widzę, że nikt Cię nie odwiedza :-( Zmykaj na samą górę po nowy domek ! :loveu: Quote
MyrkurDagur Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Już jestem u Ciebie pieseczku :calus: Buzi buzi na początek dnia dla Ciebie kochany :kiss_2: :loveu: Quote
Maszaberla Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Już jestem u Ciebie pieseczku :calus: Buzi buzi na początek dnia dla Ciebie kochany :kiss_2: :loveu: Ja tez jestem Unku, moze ciocia Myrkur zajrzy kiedys do Twojego kolezki Rudzika;) Quote
MyrkurDagur Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Maszaberla napisał(a):Ja tez jestem Unku, moze ciocia Myrkur zajrzy kiedys do Twojego kolezki Rudzika;) Oj, ciocia Myrkur zagląda ;) Uhm... ostatni raz byłam w poniedziałek :oops: Obiecuję, poprawię się :grins: Quote
Recommended Posts