Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 273
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam cioteczki na watku Uno, ja tez przylacze sie do pomocy:)

Czy Uno ma aktualne ogloszenia?

I 2 sprawa - czy macie zdjecia dobrej rozdzielczosci, aktualne, wyrazne? Przydalyby mi sie - ma pewien pomysl:razz:

Posted

Maszaberla napisał(a):
Witam cioteczki na watku Uno, ja tez przylacze sie do pomocy:)

Czy Uno ma aktualne ogloszenia?

I 2 sprawa - czy macie zdjecia dobrej rozdzielczosci, aktualne, wyrazne? Przydalyby mi sie - ma pewien pomysl:razz:

:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

[quote name='Aga_Mazury']

Uno, to Twoje najlepsze zdjęcie ;) Masz przeuroczy pyszczek :lol: Tylko czemu tak mało ludzi Cię odwiedza :shake:

Nie można się nie uśmiechnąć na widok Twojego pysia :loveu:

Posted

Oj, ja go nie widzę :shake: Ale jakie to było miłe, gdy znalazłam Twój wpis o tym bannerku Maszaberlo :loveu:

Czy można zrobić coś, aby ten bannerek był jednak widoczny? :roll:

Dziękuję Ci bardzo Maszaberlo :Rose:

Posted

[quote name='MyrkurDagur']Oj, ja go nie widzę :shake: Ale jakie to było miłe, gdy znalazłam Twój wpis o tym bannerku Maszaberlo :loveu:

Czy można zrobić coś, aby ten bannerek był jednak widoczny? :roll:

Dziękuję Ci bardzo Maszaberlo :Rose:

To chyba wina dogo bo na innym komputerze go widzialam:-(

A teraz?

http://www.dogomania.pl/forum/f28/uno-mlody-pies-w-ciasnej-klatce-oddany-przez-wlasciciela-55272/"]

Posted

MyrkurDagur napisał(a):
Tak, tak, Uno wychodzi na spacerki :) Z tego co wiem, to co sobotę :Dog_run: Na 10 stronie znajdziesz jego zdjęcia ze spacerków :loveu: A na stronie 3 zdjęcia Una na wybiegu dla psiaków.

To dobre i to ze raz w tygodniu

Obejrzalam zdjatka, jaki to cudny wesoly psiak, na pewno kontaktowy i na pewno bedzie umial sie odwdzieczyc ze ktos go zabral z tej niewolniczej klatki

Posted

Maszaberla napisał(a):
To dobre i to ze raz w tygodniu

Obejrzalam zdjatka, jaki to cudny wesoly psiak, na pewno kontaktowy i na pewno bedzie umial sie odwdzieczyc ze ktos go zabral z tej niewolniczej klatki

Uno już dawno nie siedzi w klatce, tylko w boksie z drugim psiakiem ...co nie zmienia faktu, że bardzo potrzebuje domu ...

a jest naprawdę cudownym psem:loveu:

Posted

MyrkurDagur napisał(a):
Już jestem u Ciebie pieseczku :calus: Buzi buzi na początek dnia dla Ciebie kochany :kiss_2: :loveu:

Ja tez jestem Unku, moze ciocia Myrkur zajrzy kiedys do Twojego kolezki Rudzika;)

Posted

Maszaberla napisał(a):
Ja tez jestem Unku, moze ciocia Myrkur zajrzy kiedys do Twojego kolezki Rudzika;)

Oj, ciocia Myrkur zagląda ;) Uhm... ostatni raz byłam w poniedziałek :oops: Obiecuję, poprawię się :grins: