savahna Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Zdjęcia absolutnie nie oddają jego uroku.Ale dokumentują moment przekazania wetowi psiaka... Cento jest przełagodnym, spokojnym psem...ma cudne spojrzenie...Mam nadzieję,że szybko dojdzie do formy... [URL="http://imageshack.us/photo/my-images/33/dsc09295fd.jpg/"][IMG]http://img33.imageshack.us/img33/3393/dsc09295fd.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://imageshack.us/photo/my-images/268/dsc09296m.jpg/"][IMG]http://img268.imageshack.us/img268/271/dsc09296m.jpg[/IMG][/URL] Uwielbiam owczarki zatem dla mnie number one, Incia to wiadomo...kocha wszystko żywe a dodatkowo jest to typ wegielkowej...no i chyba Linssi też, bo ona owczarkomanka jest. Myślę,że niuniek zdobędzie znacznie szersze grono fanów. Quote
ewelinka_m Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 [quote name='Incia']Kasia, ja już nie śpię o tej porze dawno;) Jakby co, to dzwoń.[/QUOTE] a dlaczego nie śpisz o takiej godzinie? ktoś Ci nie daje?? :crazyeye:[COLOR=#d3d3d3] za to od weekendu się wyśpisz:loveu:[/COLOR] [quote name='savahna'] Uwielbiam owczarki zatem dla mnie number one, Incia to wiadomo...kocha wszystko żywe a dodatkowo jest to typ wegielkowej...no i chyba Linssi też, bo ona owczarkomanka jest. [B]Myślę,że niuniek zdobędzie znacznie szersze grono fanów[/B].[/QUOTE] [quote name='wegielkowa']Pies będzie okrutnie piękny. Mam nadzieję że bardzo szybko:smile:. Incia się zakochała, podobnie jak ja i Savahna:smile:. Dziękuję dziewczyny za pomoc w zabraniu psiaka od chamów wsiowych:smile:.[/QUOTE] też chcę jechać się zakochać!!! Quote
savahna Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 (edited) [quote name='ewelinka_m']a dlaczego nie śpisz o takiej godzinie? ktoś Ci nie daje?? :crazyeye:[COLOR=#d3d3d3] za to od weekendu się wyśpisz:loveu:[/COLOR] [COLOR=#ff0000]Jejkuuuu ja musze tego kogoś zobaczyć zanim pojedzie w swiat....Też chce miec psi kompres jak Inciuuu[/COLOR].:evil_lol: [B]też chcę jechać się zakochać!!![/B][/QUOTE] Nawet wskazane...Musisz mu zrobić porządne fotki,żeby widać było ten jego cudny wielki pysior i oczy....;) Mogłybyście z Linssi pojechać, niechby ja tez urzekł...mówię Ci na żywca mimo,ze straszna bieda to cudny pies. Edited November 8, 2012 by savahna Quote
justysiek Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 zapisuję, bedzie z niego piękny pies. Quote
Agata P Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 I ja się melduję :) bieda taka,ale śliczna Quote
emilia2280 Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 ja nie onkowa, ale biedny strasznie :( jak juz bédzie wiadomo co i jak, to my mu choc jaja zasponsorujemy do sloiczka :) Quote
jaanka Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 [quote name='emilia2280']ja nie onkowa, ale biedny strasznie :( jak juz bédzie wiadomo co i jak, to my mu choc jaja zasponsorujemy do sloiczka :)[/QUOTE] niezły bonus od cioteczki Emilii :razz: Quote
wegielkowa Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 [quote name='emilia2280']ja nie onkowa, ale biedny strasznie :( jak juz bédzie wiadomo co i jak, to my mu choc jaja zasponsorujemy do sloiczka :)[/QUOTE] Dzięki Zagranica:) Emilia, kiedy przyjeżdżasz? Mam do sprzedania bardzo drogi tort orzechowy i konfiturę z rajskich jabłuszek (też bardzo droga). Quote
jaanka Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='wegielkowa']Dzięki Zagranica:) Emilia, kiedy przyjeżdżasz? Mam do sprzedania bardzo drogi tort orzechowy i konfiturę z rajskich jabłuszek (też bardzo droga).[/QUOTE] Migę dorzucić bardzo zdrowy ocet jabłkowy i kiszoną kapustę :lol: Quote
savahna Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Zaglądam z rańca.Pewnie będziesz miała wegielkowo jakies wieści dzisiaj co tam wet koniec końców stwierdził....:roll: Quote
wegielkowa Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 [quote name='savahna']Zaglądam z rańca.Pewnie będziesz miała wegielkowo jakies wieści dzisiaj co tam wet koniec końców stwierdził....:roll:[/QUOTE Dzwoniłam. Największe zmartwienie to stawy. Jutro wet dokładniej przyjrzy się. Nazwałyśmy go (psa, nie weta) Rambo. Wyników z tych pierwszych "moich" zeskrobin jeszcze nie ma. Quote
jaanka Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='wegielkowa'] Dzwoniłam. Największe zmartwienie to stawy. Jutro wet dokładniej przyjrzy się. .[/QUOTE] jednak stawy , niestety wykrakałam :-( Quote
emilia2280 Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='wegielkowa']Dzięki Zagranica:) Emilia, kiedy przyjeżdżasz? Mam do sprzedania bardzo drogi tort orzechowy i konfiturę z rajskich jabłuszek (też bardzo droga).[/QUOTE] ooo, po nowym roku zawitam pewnie do Kraka, to sluchaj, nie zapomnialam o tym cudownym torcie Twojej mamusi - z cienkimi pergaminowo warstwaaami. To jest jakies zjawisko. Ja chétnie kupié Twój tort zawsze, ale moze uda mi sié raz z ciekawosci od MAmusi tort kupic? Na maselku tym razem i z uuuorzechów wuuoskichhh. Zapytaaasz czy Mamusi ráczki sá na sprzeeedazzz? [quote name='jaanka']Migę dorzucić bardzo zdrowy ocet jabłkowy i kiszoną kapustę :lol:[/QUOTE] lobosiu, dziékujé, ale ja wyjátkowo ciastowo-tortowa jezdem :) tylko takimi cudownosciami mozna mnie przekupic, skorumpowac, namówic itp ;ppp Quote
wegielkowa Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 Emilia, nie mam mamusi, tylko Mateńkę:). Weźmiesz nadliczbowe, zarobisz i dasz radę kupić najdroższy tort na świecie:) Napisz, na ile tortow uda Ci sie zarobic- jeden matencyny, czy matencyny i moj:). Quote
egradska Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 w€gielkowa, mamy wystarczajaca ilosc poparcia, by wspomoc Rambo. Podeslij DONnce nr konta do lecznicy, wpadnie pare groszy na dobry poczatek Quote
erka Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='egradska']w€gielkowa, mamy wystarczajaca ilosc poparcia, by wspomoc Rambo. Podeslij DONnce nr konta do lecznicy, wpadnie pare groszy na dobry poczatek[/QUOTE] Egradeska, bardzo dziękujemy w imieniu Rambo:loveu:. Wet. ma juz mu kupić konieczne leki, równiez na te biedne łapiny. Chyba również troche lepsza karma by sie przydała, niż na razie dostaje. Quote
emilia2280 Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='wegielkowa']Emilia, nie mam mamusi, tylko Mateńkę:). Weźmiesz nadliczbowe, zarobisz i dasz radę kupić najdroższy tort na świecie:) Napisz, na ile tortow uda Ci sie zarobic- jeden matencyny, czy matencyny i moj:).[/QUOTE] hmmm, ja juz od dzis zaczné zostawac po godzinach w pracy, cobym z pelnymi kieszeniami do Krakowa pojechala (a wrócila z pustymi ;ppp). Ja chétnie dwa bym kupila, ale czy aby my je zdázymy pozrec zanim padná? Ile takie torcisko na masle moze czekac w lodówce? Jadlabym w Krakowie a reszte przywiozla do bezciastowej Irlandii :) Quote
justysiek Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 ja mam po swoim onku kilka kg, nie wiem ile dokladnie, musialabym zważyć, karmy Brit Premium L dla dużych ras przyda się na początek? Quote
wegielkowa Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 (edited) [quote name='justysiek']ja mam po swoim onku kilka kg, nie wiem ile dokladnie, musialabym zważyć, karmy Brit Premium L dla dużych ras przyda się na początek?[/QUOTE] E-gratisko, Donkosławo, dzięki:loveu: Justyśku, pewnie, że się przyda karma. Daj cynk, kiedy jedziesz do Kielc. Edited November 9, 2012 by wegielkowa Quote
justysiek Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='wegielkowa']E-gratisko, Donkosławo, dzięki:loveu: Justyśku, pewnie, że się przyda karma. Daj cynk, kiedy jedziesz do Kielc.[/QUOTE] ok, jutro ją zważe i dam znać ile jej, ok jak będę jechała to dam znać. Quote
ewab Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 [quote name='savahna']A ja z rańca zaglądam....:roll:[/QUOTE] Raczej w środku nocy... Quote
Recommended Posts