Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

fizia napisał(a):
Za to na kupiepsa.pl biją rekordy - 419 wejść :)

Super , może wkońcu ktoś zadzwoni . Tylko tam są chyba namiary na Panią z TOZu , to do mnie nikt nie będzie dzwonił

• Replies 318
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tam na kupiepsa.pl jest taka automatyczna opcja - kontakt ze sprzedającym - czyli ze mną:) bo ja jestem zalogowana. Więc często ktoś nie zwraca uwagi na numer kontaktowy tylko pisze do mnie. Jak tylko dostanę jakiegoś maila to dam Ci znać

Posted

Pieski kiedy juz dorosną do odpowiedniego wieku i bedą do oddania to Cała procedura niebędzie wyglądała jak przy oddaniu Wiórka- zbyt dużo zamieszania.

Wszyscy chetni któzy wcześniej zgłoszą sie w sprawie piesków bedą mogli zobaczyc je oraz odebrać w biurze TOZ- oczewiscie u BIANKI pokazy maluchów tez mogą sie odbyć:razz:

ROzmawiałąm z p.Anią na ten temat i póki co znalazłyśmy tylko takie, najlepsze wyjscie!

Ale super, kontaktujcie sie z jak największą liczbą osób, co by mozna było im stworzyć jak najlepsze warunki bytowania;)

Posted

BIANKA, nie zrobilam Allegro z wyroznieniem, bo z doswiadczenia wiem ze nie jest to niezbedne jesli chodzi o szczeniaki...

Np. Wystawilam Allegro doroslemu psu z wyroznieniem i pogrubieniem 8 godzin wczesniej niz szczeniakom... I ten pies ma w tej chwili 122 wyswietlen, a szczeniaki 208... mimo tego ze on jest wyrozniony, a szczeniaki nie...

Oczywiscie, jesli nic sie nie wydarzy w tej aukcji, to przy odnowieniu juz zrobie wyroznienie...;)

Posted

Sabina02 napisał(a):
BIANKA, nie zrobilam Allegro z wyroznieniem, bo z doswiadczenia wiem ze nie jest to niezbedne jesli chodzi o szczeniaki...

Np. Wystawilam Allegro doroslemu psu z wyroznieniem i pogrubieniem 8 godzin wczesniej niz szczeniakom... I ten pies ma w tej chwili 122 wyswietlen, a szczeniaki 208... mimo tego ze on jest wyrozniony, a szczeniaki nie...

Oczywiscie, jesli nic sie nie wydarzy w tej aukcji, to przy odnowieniu juz zrobie wyroznienie...;)

Jest dobrze tak jak jest . :lol:

Posted

sabinko kochana allegro jest piekne!!! tylko ja maialam problem zeby maluszki na nim znalezc...:( ehhh ale i tak takie male sloneczka szybko znajda dom...kilka osob juz pytalo o Imbirka- jak wybiore jedna odesle wszystkicjh ktorzy beda dobrymi przyszlymi wlascicielami do was;) zreszta juz maluchom robie niezla reklame po znajomych;)

Posted

kaLOlina napisał(a):
sabinko kochana allegro jest piekne!!! tylko ja maialam problem zeby maluszki na nim znalezc...:( ehhh ale i tak takie male sloneczka szybko znajda dom...kilka osob juz pytalo o Imbirka- jak wybiore jedna odesle wszystkicjh ktorzy beda dobrymi przyszlymi wlascicielami do was;) zreszta juz maluchom robie niezla reklame po znajomych;)

Dzieki!
Mialas problem, bo narazie sa nisko, bo aukcja sie dopiero zaczela... ale naprawde, ogladalnosc jak na tak niska pozycje jest znakomita... A im blizej do konca aukcji, tym wyzej i bardziej widocznie beda szczeniaczki... Celowo w tytule dalam wyraz "szczeniaki", zeby ta aukcja wyskoczyla, gdy ktos wpisze "szczeniaki" w kluczowy wyraz...

PS. Dzieki za odsylanie potencjalnych domkow do naszych sunieczek...:loveu:

Posted

Ciociu, Ciocia nie przesadza, weny wtedy nie było...
Gdyby za kratkami siedziały, to wtedy by była...:cool1:
Ciocia im te butelki, pieluszki, poduszki...Jak tu tekst wzruszający napisać, jak się takiej sielanki człowiek naogląda?...:razz:

Posted

Yona napisał(a):
Ciociu, Ciocia nie przesadza, weny wtedy nie było...
Gdyby za kratkami siedziały, to wtedy by była...:cool1:
Ciocia im te butelki, pieluszki, poduszki...Jak tu tekst wzruszający napisać, jak się takiej sielanki człowiek naogląda?...:razz:

A jak bym się do cioteczki uśmiechnęła w sprawie ogloszeń Kropki :cool3:
Cioteczko . Tylko nie czytaj postów z DT jeśli musisz się wzruszyć :roll: