Paskuda_Bandzior Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Zerówki w książeczkach :crazyeye: Zaraz dzownie do Związku :diabloti: A wpisza mi także starty odbyte w zeszłym roku? EDIT: Dzwoniłam - jak tylko powiedziałam słowo "agility" Pani zaraz do mnie, że oni nic nie mają, w Poznaniu nie ma agility. Dopiero po serii wyrazów złożonych z "nie", powiedziałam o co chodzi. Pani uznała, że oni nic nie wiedzą o żadnych książeczkach, wzięła numer i powiedziała że oddzwonią. Quote
yassue Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='Paskuda_Bandzior']Zerówki w książeczkach :crazyeye:[/QUOTE] do kart tez byly wpisywane ;) [quote name='Paskuda_Bandzior']A wpisza mi także starty odbyte w zeszłym roku?[/QUOTE] hehe, nie Quote
Paskuda_Bandzior Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote]hehe, nie[/QUOTE] To se sama wpisze :evil_lol: [quote]do kart tez byly wpisywane ;-) [/quote] No ja nie miałam do niczego wpisywane :roll: Szkoda:placz: Quote
stereo Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 W warszawkim też nic nie wiedzieli, ale po długim przekonywaniu i dłuuugim czekaniu, okazało się, że będą po świętach. Quote
Paskuda_Bandzior Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='stereo']W warszawkim też nic nie wiedzieli, ale po długim przekonywaniu i dłuuugim czekaniu, okazało się, że będą po świętach.[/quote] No ja jestem ciekawa czy do mnie sie odezwą.... Zadzwonię najwyżej jeszcze raz :evil_lol: Quote
AniaP Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='Paskuda_Bandzior']No ja jestem ciekawa czy do mnie sie odezwą.... Zadzwonię najwyżej jeszcze raz :evil_lol:[/quote] To może tak wszyscy zainteresowani Poznaniacy powinni zadzwonić do ZK, bo nie wiadomo na ile jednym telefonem się tam przejęli? :cool3: [SIZE=1][quote name='Paskuda_Bandzior'] Dzwoniłam - jak tylko powiedziałam słowo "agility" Pani zaraz do mnie, że oni nic nie mają, w Poznaniu nie ma agility.[/quote] [/SIZE][SIZE=1][I]Ano widzisz, a wszyscy się dziwią: jak to w Poznaniu w ZK nie można się dogadać w sprawie agility? jak to nie można nic zorganizować? :flaming: [/I][/SIZE] Quote
stereo Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='AniaP']To może tak wszyscy zainteresowani Poznaniacy powinni zadzwonić do ZK, bo nie wiadomo na ile jednym telefonem się tam przejęli? :cool3: [/quote] Dzwoniłam do ZG i powiedzieli, że książeczki są popakowane, gotowe do wysyłki do oddziałów i po świętach będą do odbioru w oddziałach. :multi: Ale podzwonić nie zaszkodzi. Może jak ich będiemy dręczyć, to szybciej wyślą :) Quote
Paskuda_Bandzior Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [QUOTE]Dzwoniłam do ZG i powiedzieli, że książeczki są popakowane, gotowe do wysyłki do oddziałów i po świętach będą do odbioru w oddziałach. :multi:[/QUOTE] Super! A to coś będzie kosztować? Quote
stereo Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Leszek Kalisz napisał mi, że tak, ale nie wiadomo ile i na pewno nie będą drogie. Quote
taura1 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 A jeśli chce biegać juz zawsze w A0 też musze nabyć książeczkę? Mam 11letniego psiaka i nie planujemy już przejścia do A1. Quote
PARSONRK Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='taura1']A jeśli chce biegać juz zawsze w A0 też musze nabyć książeczkę? Mam 11letniego psiaka i nie planujemy już przejścia do A1.[/quote] Tak + 10 literek.... Quote
Paskuda_Bandzior Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Poznaniacy co do książeczek zapraszam do wątku poznańskiego. Quote
Magda i Saga Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 hej weterani zgłaszac się, bo mi się pucharki zmarnują:razz: Quote
saJo Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Magda i Saga']hej weterani zgłaszac się, bo mi się pucharki zmarnują:razz:[/quote] Chcielibysmy, ale nie mozemy :placz: Quote
Saba Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 nie można by u weteranów wywalić slalomu i dwa płotki za niego postawić ;) Quote
Mokka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Magda i Saga']hej weterani zgłaszac się, bo mi się pucharki zmarnują:razz:[/quote] My się zgłosilim, więc poprosiemy te wszystkie pucharki, na które nie ma chętnych :evil_lol: . Quote
Magda i Saga Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 to z 7 będzie i twój nalezny to 8, no to worek na puchary zabierz Quote
Paskuda_Bandzior Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Moment, moment :mad: My też w weteranach więc połowę biorę ja :cool3: Mokka, mogę Ci siateczkę z "Biedronki" pożyczyć :evil_lol: Też sobie taką wezmę :eviltong: Quote
Mokka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Paskuda_Bandzior']Moment, moment :mad: My też w weteranach więc połowę biorę ja :cool3: Mokka, mogę Ci siateczkę z "Biedronki" pożyczyć :evil_lol: Też sobie taką wezmę :eviltong:[/quote] Byłam pierwsza :mad: , poza tym jestem (odrobinę) starsza i powinnam mieć pierwszeństwo. Dostaniesz mniejszą połowę :evil_lol: . Quote
Paskuda_Bandzior Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 To, że jestem młodsza to nic nie znaczy :placz: Za to mój pies jest chyba starszy od Twojego i ma mniejsze perspektywy na następne pucharki :diabloti: Dobra mniejsza połowa ewentualnie może być, już póję Wam na rękę :eviltong: Quote
Mokka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Paskuda_Bandzior']To, że jestem młodsza to nic nie znaczy :placz: Za to mój pies jest chyba starszy od Twojego [/quote] Tego nie wie nikt :eviltong: . Ja Leonowi kurtuazyjnie daję jakieś 8-9 lat, ale wcale bym się nie zdziwiła, gdyby miał dychę na karku. On sam już nie pamięta, kiedy się urodził :evil_lol: Quote
aluna&mims Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Wywalcie ten slalom z seniorow, to może i babcia Teja by wystartowała... Quote
Saba Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='aluna&mims']Wywalcie ten slalom z seniorow, to może i babcia Teja by wystartowała...[/quote] Widzicie już dwóch więcej zawodników :diabloti: Quote
Paskuda_Bandzior Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote]Tego nie wie nikt :eviltong: . Ja Leonowi kurtuazyjnie daję jakieś 8-9 lat, ale wcale bym się nie zdziwiła, gdyby miał dychę na karku. On sam już nie pamięta, kiedy się urodził :evil_lol:[/QUOTE] Oj to przepraszam i zwracam honor :eviltong: Quote
Polna Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Zawody zaczynają się od A0, ale small czy large ? Bo my mamy pociąg o 9.46 na Bydgoszcz Leśna ;) Quote
Recommended Posts