Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Państwo z k.Rybnika przyjadą do Brysia w sobotę ! :)
Pójdą z nim na spacer, w niedzielę będzie wizyta przed adopcyjna z psem wolontariuszki i jak wszystko będzie OK to go zabiorą :)

Posted

[quote name='mala_czarna']O rany, jak wy to robicie, że tak wszystko szybko idzie? :)
Mam pytanie tylko: czy pani znalazła Brysia na jakiejś stronie ogłoszeniowej? :)[/QUOTE]

Powiem szczerze , że nie pytałam skąd go wypatrzyła. Myślę, że to raczej też o to chodzi, że nie ukrywajmy - Bryś jest młody i piękny (haha! i tak mu napisałam w ogłoszeniach xd)
Ale najważniejsze , żeby znalazł dom :)

Posted

Jutro wielki dzień Brysia !
Mają przyjechać Państwo z Wodzisławia z dziećmi, żeby sprawdzić, czy Bryś je zaakceptuje. Mają iść na spacer z nim, Agatą - jego opiekunką i Kasią - behawiorystką :)
Są ponoć jeszcze jedni chętni, więc mam nadzieję, że Agata i Kasia wybiorą mu odpowiedni dom :)

Posted

[quote name='gosia2313']Jutro wielki dzień Brysia !
Mają przyjechać Państwo z Wodzisławia z dziećmi, żeby sprawdzić, czy Bryś je zaakceptuje. Mają iść na spacer z nim, Agatą - jego opiekunką i Kasią - behawiorystką :)
Są ponoć jeszcze jedni chętni, więc mam nadzieję, że Agata i Kasia wybiorą mu odpowiedni dom :)[/QUOTE]

To już dziś :) trzymam kciuki !!!

Posted

Tak, tak już adoptowany :)
PRzepraszam, że dopiero teraz ale od 14 byłam w Almie na zbiórce pieniędzy :)
Bryś pojechał do innego domu , nie tego z Wodzisławia. Państwu z Wodzisławia nagle spodobała się inna suczka, która ma już dom załatwiony, tylko czekamy na koniec kwarantanny. Bryś poszedł do domu, w którym jest już jakiś psiak z naszego schroniska i wizyta była wtedy robiona :)

Posted

[quote name='mala_czarna']A zdjęcia jakieś będą? Pytam, bo nie wiem jak u was się praktykuje ze zdjęciami i wizytami poadopcyjnymi :) żeby tylko się Bryś zgodził z pieskiem rezydentem :)[/QUOTE]

Piesek rezydent był na spotkaniu z Brysiem w schronisku, więc powinno być OK :) Agata ma się umówić na wizytę po adopcyjną więc fotki mam nadzieję, że będą :)