__Lara Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='gosia2313']Tak jak pisze Romina, w schronisku ma być w budzie[/QUOTE] Ahaaaaaaaaaaaaa :) ja też zrozumiałam, że do budy ma iść :O ;) Quote
gosia2313 Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 Państwo z k.Rybnika przyjadą do Brysia w sobotę ! :) Pójdą z nim na spacer, w niedzielę będzie wizyta przed adopcyjna z psem wolontariuszki i jak wszystko będzie OK to go zabiorą :) Quote
mala_czarna Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 O rany, jak wy to robicie, że tak wszystko szybko idzie? :) Mam pytanie tylko: czy pani znalazła Brysia na jakiejś stronie ogłoszeniowej? :) Quote
gosia2313 Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 [quote name='mala_czarna']O rany, jak wy to robicie, że tak wszystko szybko idzie? :) Mam pytanie tylko: czy pani znalazła Brysia na jakiejś stronie ogłoszeniowej? :)[/QUOTE] Powiem szczerze , że nie pytałam skąd go wypatrzyła. Myślę, że to raczej też o to chodzi, że nie ukrywajmy - Bryś jest młody i piękny (haha! i tak mu napisałam w ogłoszeniach xd) Ale najważniejsze , żeby znalazł dom :) Quote
AgusiaP Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Ja dopiero wesłam na wątek a tu już domek się szykuje:lol: Trzymam mocno kciuki;) Quote
gosia2313 Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 No to co... zostały dwa dni i trochę godzin do odwiedzin u (B)Ryśka :) Quote
gosia2313 Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 Jutro wielki dzień Brysia ! Mają przyjechać Państwo z Wodzisławia z dziećmi, żeby sprawdzić, czy Bryś je zaakceptuje. Mają iść na spacer z nim, Agatą - jego opiekunką i Kasią - behawiorystką :) Są ponoć jeszcze jedni chętni, więc mam nadzieję, że Agata i Kasia wybiorą mu odpowiedni dom :) Quote
Beatkaa Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 [quote name='gosia2313']Jutro wielki dzień Brysia ! Mają przyjechać Państwo z Wodzisławia z dziećmi, żeby sprawdzić, czy Bryś je zaakceptuje. Mają iść na spacer z nim, Agatą - jego opiekunką i Kasią - behawiorystką :) Są ponoć jeszcze jedni chętni, więc mam nadzieję, że Agata i Kasia wybiorą mu odpowiedni dom :)[/QUOTE] To już dziś :) trzymam kciuki !!! Quote
mala_czarna Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Czekamy na wiadomości, ale tylko te dobre!! :) Quote
gosia2313 Posted November 10, 2012 Author Posted November 10, 2012 Tak, tak już adoptowany :) PRzepraszam, że dopiero teraz ale od 14 byłam w Almie na zbiórce pieniędzy :) Bryś pojechał do innego domu , nie tego z Wodzisławia. Państwu z Wodzisławia nagle spodobała się inna suczka, która ma już dom załatwiony, tylko czekamy na koniec kwarantanny. Bryś poszedł do domu, w którym jest już jakiś psiak z naszego schroniska i wizyta była wtedy robiona :) Quote
mala_czarna Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 A zdjęcia jakieś będą? Pytam, bo nie wiem jak u was się praktykuje ze zdjęciami i wizytami poadopcyjnymi :) żeby tylko się Bryś zgodził z pieskiem rezydentem :) Quote
gosia2313 Posted November 10, 2012 Author Posted November 10, 2012 [quote name='mala_czarna']A zdjęcia jakieś będą? Pytam, bo nie wiem jak u was się praktykuje ze zdjęciami i wizytami poadopcyjnymi :) żeby tylko się Bryś zgodził z pieskiem rezydentem :)[/QUOTE] Piesek rezydent był na spotkaniu z Brysiem w schronisku, więc powinno być OK :) Agata ma się umówić na wizytę po adopcyjną więc fotki mam nadzieję, że będą :) Quote
Romina_74 Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Bardzo dobre informacje!!! Trzymam kciuki za chłopaka, żeby domek okazał się tym kochanym na całe życie :) Powodzenia!!! Quote
__Lara Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Cudownie, że taka szybka akcja :) :) :) Quote
gosia2313 Posted November 13, 2012 Author Posted November 13, 2012 Bryś ... wrócił do schroniska ! :angryy::angryy::angryy: Ponoć się nie dogaduje z psem rezydentem (suką właściwie), szkoda, że miał tak mało czasu :| Quote
Recommended Posts