agaga21 Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 a co z pomysłem umieszczenia jej w domu? ona jest jeszcze młodziutka a już taka wycofana. obawiam się, że jeśli nie będzie w domu, to nigdy nie stanie się psem "adopcyjnym". Quote
toyota Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 W tej chwili najważniejsze jest leczenie, ten pasożyt jest zoonozą, a kkasiiiar ma małe dziecko w domu :shake:. Quote
kkasiiiar Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 agaga21 napisał(a):a co z pomysłem umieszczenia jej w domu? ona jest jeszcze młodziutka a już taka wycofana. obawiam się, że jeśli nie będzie w domu, to nigdy nie stanie się psem "adopcyjnym". Jeśli Leda bedzie zdrowa zostanie zabrana do domowego DT , ale tam sa inne psy oraz koty wiec do całkowitego wyleczenia jej nie ma takiej opcji niestety. Quote
dominikabankert Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 ile pieniedzy brakuje wam na jej leczenie chce sie dolozyc Quote
dominikabankert Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 (edited) oferuje 100zl dajcie numer kontaytoyota napisał(a):Nie mamy nic :(. Edited February 21, 2013 by dominikabankert Quote
toyota Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 Dominisiu, kkasiiiar ma anginę, czy wysłała Ci nr konta ? Quote
kkasiiiar Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Nie wysłałam , juz wysyłam :) dziękujemy OGROMNIE za pomoc ! Pieniadze dla Ledy beda jeszcze z bazarku : http://www.dogomania.pl/forum/threads/239238-Ciuszkowo-torebkowo-bi%C5%BCuteryjnie-i-kosmetykowo-do-06-02-ZAPRASZAM Quote
Ellig Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Ledy otrzyma pomoc w wysokosci 100 zl od Klubu WB Quote
dominikabankert Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 wczoraj zrobilam obiecany przelew dojdzie na dniach Quote
toyota Posted March 5, 2013 Author Posted March 5, 2013 [quote name='Ellig']Ledy otrzyma pomoc w wysokosci 100 zl od Klubu WB [quote name='dominikabankert']wczoraj zrobilam obiecany przelew dojdzie na dniach[/QUOTE] Wielkie dzięki :loveu:. Quote
kkasiiiar Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Dziękuje raz jeszcze 100 zł juz na moim koncie . Wczoraj Leda dostała advocate i antybiotyk, teraz kolejna dawka za mieciac, jest juz lekka poprawa. Na koncie Ledy zostało 130 zł , musialabym kupić jakas karme , poszukam czegoś. Rachunek : Quote
toyota Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 Jeszcze kkasiiiar nie napisała, że 1 dawkę advocata 2 tygodnie temu Leda dostała od wetki w prezencie. Także pani dr też dziękujemy ! Przy świerzbowcu trzeba advocata stosować co najmniej 3 razy i nawet co 2 tygodnie. Quote
kkasiiiar Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 toyota napisał(a):Brat Ledy został uśpiony :(. Strasznie mi przykro, a jaki był powód? mowiłas ze on bardziej pro ludzi niz Leda... Quote
toyota Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 Cały czas był w tym samym boksie z małymi suczkami. Jedna dostała cieczkę i zaczął ją gwałcić, że aż piszczała. Dla mnie to szok, przecież to nie jego " wina, to instynkt. Nie mieli gdzie go przenieść, warczał jak próbowali go strofować, żeby jej nie męczył, poza tym nieadopcyjny i dlatego go uśpili. Powinni raczej go wykastrować. Nie był agresywny i nie tak strachliwy jak Leda, ale nie garnął się do człowieka, tylko spokojnie obserwował. Quote
dominikabankert Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 czy moje sto zlotych dotarlo dla ledy Quote
toyota Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 Tak, tutaj jest informacja, że dotarło. Jutro zrobię rozliczenie w pierwszym poście. Jeszcze raz dziękuję ! kkasiiiar napisał(a):Dziękuje raz jeszcze 100 zł juz na moim koncie . Wczoraj Leda dostała advocate i antybiotyk, teraz kolejna dawka za mieciac, jest juz lekka poprawa. Na koncie Ledy zostało 130 zł , musialabym kupić jakas karme , poszukam czegoś. Rachunek : dominikabankert napisał(a):czy moje sto zlotych dotarlo dla ledy Quote
dominikabankert Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 [quote name='dominikabankert']co u ledy napiszcie cos prosze[/QUOTE] powtarzam sie ale napiszcie prosze pare slow:roll: Quote
toyota Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 Leda uciekła kilka dni temu. Kurier usiłował dostać się na posesję i szarpiąc furtkę rozszczelnił ogrodzenie :(. Próba pomocy temu psu okazała się totalną porażką :(. Quote
dominikabankert Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 [quote name='toyota']Leda uciekła kilka dni temu. Kurier usiłował dostać się na posesję i szarpiąc furtkę rozszczelnił ogrodzenie :(. Próba pomocy temu psu okazała się totalną porażką :(.[/QUOTE] masakra brak slow Quote
maja7 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Czy ktoś jej szuka??? W jakiej okolicy uciekła? Quote
toyota Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 Uciekła w Świeciu, ale boi się ludzi, ucieka na sam widok jakiegokolwiek człowieka. Nawet jak kkasiiiar wychodziła z domu na podwórko, to Leda uciekała do budy. Jest powiadomiona Straż Miejska, mają monitoring. Kkkasiiiar ma bardzo duże wsparcie z ich strony, już raz namierzyli innego uciekiniera na monitoringu. Quote
Recommended Posts