Jump to content
Dogomania

Demonek-w typie ONka w DT Potrzebne deklaracje na karmę.Szukamy DS !!!

Recommended Posts

Posted

[COLOR=#000000]A ja Was zaproszę na wątek Butchera, który niestety wraca z adopcji po roku[/COLOR]:-(
[COLOR=#000000]Nie mamy miejsca, środków na utrzymanie...A najgorsze jest to, że pies z lękami znowu będzie się tułał...[/COLOR]

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/218574-Wieczny-tu%C5%82acz-Butcher-wraca-po-roku-Czy-kiedy%C5%9B-znajdzie-sw%C3%B3j-DOM-na-zawsze"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...-DOM-na-zawsze[/URL]

• Replies 561
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=arial]Wieści z DT
Bursztynek podbił serce opiekunki :) jest bardzo kochanym wesołym psiakiem.
Przez pierwszy tydzień wychodził na spacer na smyczy,teraz biega luzem po posesji i wcale nie ma zamiaru zwiać,bo dobrze mu tam.Wariuje z radości,cieszy się wolnością,cyrkowiec z niego niezły :) Przybiega na zawołanie.Karmę wcina ze smakiem,na początku interesował go kosz na śmieci,no bo to jakieś nowe zapachy....:)
Z psiakami i kotkami dogaduje się bez problemu.
[/FONT]

Posted

[quote name='sambo_os1'][FONT=arial]Wieści z DT
Bursztynek podbił serce opiekunki :) jest bardzo kochanym wesołym psiakiem.
Przez pierwszy tydzień wychodził na spacer na smyczy,teraz biega luzem po posesji i wcale nie ma zamiaru zwiać,bo dobrze mu tam.Wariuje z radości,cieszy się wolnością,cyrkowiec z niego niezły :) Przybiega na zawołanie.Karmę wcina ze smakiem,na początku interesował go kosz na śmieci,no bo to jakieś nowe zapachy....:)
Z psiakami i kotkami dogaduje się bez problemu.
[/FONT]

Ważna informacja dla Ulvhedin ;dogaduje się z kotami :)

Posted

Zajada sobie ze smakiem i podobno poprawił się troszeczkę,ale nie widziałam go,wybieram się dopiero z wizytą :)
Wpłynęła wpłata od Małgorzata T 250 zł
Dziękujemy :)

Posted

przelane 183zł z bazarku (jeszcze czekam na 30zł) i 15zł deklaracji za luty, marzec, kwiecień.

Dla labradorka koleżanki szukam najlepszego ortopedy w Warszawie ( u Bissenika już była, więcej z niego nie wyciągnie:evil_lol: ), psiak ma dysplazję, proszę o pomoc

Posted (edited)

Potwierdzam,że wpłynęła wpłata z bazarku od Beat2010 dla Bursztynka 183 zł oraz deklaracja od Beat 15 zł za II,III,IV
Dziękujemy Bardzo.

Edited by sambo_os1
Posted

No i ja w koncu sie melduję - widze że u Bursztynka ruch i piesek ma się dobrze :) Ja jak zwykle w sobote odwiedziłam dawne miejsce zamieszkania Bursztynka, szkoda, ze nie da sie pomóc wielu bidom, które nadal w tmy miejscu tkwią.

Posted

Chciałoby się pomóc,lecz nie mamy takich możliwości,szkoda bo każdy psiak powinien mieć swojego człowieka.
Tymczasem dzisiaj razem z ciocią borys77 byłyśmy w odwiedzinach u Bursztynka/Demonka :)
Psiak ma się bardzo dobrze,jest czyściutki,mięciutki,pachnący że aż miło :) Zachowuje się jak młodzieniec,bawi się piłeczką,ciąga koce i patyczki też lubi sobie popodgryzać :)