Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Martika@Aischa']O rany jaki biduliński :( ale dobrze że każdy dzień powoduje mały kroczek na przód :) Dzielny Biszkopcik pewnie jeszcze wystraszony całą sytuacją.[/QUOTE]
Marticzka jest:multi::multi:
Ty się ciocia przestań zajmować pracą i wracaj bo ja bez Ciebie jak bez nogi:placz::placz:

Posted

[quote name='Mysza2']Marticzka jest:multi::multi:
Ty się ciocia przestań zajmować pracą i wracaj bo ja bez Ciebie jak bez nogi:placz::placz:[/QUOTE]

Myszko :loveu: kończe swoje stosty papierów i wracam zwarta i gotowa :diabloti:

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Myszko :loveu: kończe swoje stosty papierów i wracam zwarta i gotowa :diabloti:[/QUOTE]
Może ja trochę benzynki i zapalniczkę przyniosę :diabloti:

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Myszko nie wyrobisz na paczki do kryminału :evil_lol: a ja tyfus wybredny jestem :diabloti:[/QUOTE]
coś o tym już słyszałam :cool3::cool3:

A co do Biszkopcika to rozmawiałam rano z panią Igą.
Chłopak pięknie wyszedł na smyczy na dwór, pozałatwiał wszystkie ważne psie sprawy, obwąchał wszystko co było do obwąchania :multi::multi:

Posted

[quote name='Mysza2']coś o tym już słyszałam :cool3::cool3:

Chłopak pięknie wyszedł na smyczy na dwór, pozałatwiał wszystkie ważne psie sprawy, obwąchał wszystko co było do obwąchania :multi::multi:[/QUOTE]

I tak codziennie malutki kroczek na przód i już niebawem nasz Biszkopcik będzie jak " malowany" :loveu:

Posted

[quote name='Mysza2']coś o tym już słyszałam :cool3::cool3:

[B]Chłopak pięknie wyszedł na smyczy na dwór, pozałatwiał wszystkie ważne psie sprawy, obwąchał wszystko co było do obwąchania [/B]:multi::multi:[/QUOTE]

Ogromnie się cieszę :multi::multi: !!!!!!!!!!! :):):)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Myszko

:loveu: kończe swoje stosty papierów i wracam zwarta i gotowa :diabloti:[/QUOTE]

Martunia kończ i to szybciutko, bo w następnym tygodniu jedziemy do pani Igi kąpać nasze stadko;)
Będzie trochę roboty,:evil_lol: ale trzeba pomóc pani Idze, bo sama nie da rady;)

[quote name='iwonamaj']Bazarek zrobimy :evil_lol:...[/QUOTE]

Myslę, że ciotki jak bazarek będzie na paczkę dla Martuni wszystko wykupią:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='yucca']Poleciała moja deklaracja. Cieszę się, że Biszkopcik tak szybko dochodzi do siebie. Po tej tułaczce chłopak zasłużył na kanapę :)[/QUOTE]

Pięknie dziękujemy:loveu::loveu::loveu: Nooo kanapa to zajęta, ale ma duży fotel;):lol:

[quote name='Beatkaa']Ogromnie się cieszę :multi::multi: !!!!!!!!!!! :):):)[/QUOTE]

Kamień spadł nam z serca, że chłopak zaczął się otwierać:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Panna Marple']Przelewik za weta i lekarstewka już w drodze:lol:. Z malusim naddatkiem-będzie akurat na woreczki na koooopki:lol:[/QUOTE]

Dziękujemy pięknie:loveu::loveu::loveu:
Wczoraj to była taao kooopka, że mały woreczek na śmieci by się przydał:evil_lol:
Dzielny chłopak:loveu: :cool3:oby tak dalej;)

Posted

[quote name='AgusiaP']Dziękujemy pięknie:loveu::loveu::loveu:
Wczoraj to była taao kooopka, że mały woreczek na śmieci by się przydał:evil_lol:
Dzielny chłopak:loveu: :cool3:oby tak dalej;)[/QUOTE] Woreczek albo wiaderko...

Posted

Znalazłam ogłoszenie;)
Jeszcze ktoś chciał mu pomóc i szukał domku dla Biszkopcika;)

[URL]http://tablica.pl/oferta/sliczny-piesek-szuka-nowego-domu-ID1FYGT.html#1f0d55f6;r:6;s:36[/URL]

Posted

[quote name='iwonamaj']Tak właśnie jest u nas

:loveu:, największa zasługa Eluni i Agusi... Ale raczej zgrane jesteśmy i każda pomaga, jak może :)
A propos cioteczki, dawnośmy się nie widziały ;)[/QUOTE]
Iwonko a co to znaczy raczej :mad::mad::mad:
Chyba na początku września jakoś to było:roll::cool3::loveu:

Posted

[quote name='iwonamaj']Tak właśnie jest u nas :loveu:, największa zasługa Eluni i Agusi... Ale raczej zgrane jesteśmy i każda pomaga, jak może :)
[B][COLOR=#ff0000]A propos cioteczki, dawnośmy się nie widziały[/COLOR][/B] ;)[/QUOTE]

Czuje się wywołana do tablicy :diabloti: bo przecież teraz moja kolej :oops::oops::oops:

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Czuje się wywołana do tablicy :diabloti: bo przecież teraz moja kolej :oops::oops::oops:[/QUOTE]

Nooo to my Cię już przemaglujemy przy tej "TABLICY":mad::evil_lol:

Posted

[quote name='AgusiaP']Nooo to my Cię już przemaglujemy przy tej "TABLICY":mad::evil_lol:[/QUOTE]

Dawać ciotki termin a ja się już szykuję na przyjęcie moich zacnych gości :diabloti: [IMG]http://i50.tinypic.com/wjjchv.gif[/IMG] [IMG]http://i48.tinypic.com/68ao94.gif[/IMG]

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Dawać ciotki termin a ja się już szykuję na przyjęcie moich zacnych gości :diabloti: [IMG]http://i50.tinypic.com/wjjchv.gif[/IMG] [IMG]http://i48.tinypic.com/68ao94.gif[/IMG][/QUOTE]

Martunia to ja Ci w prezencie przyniosę jednego szczniaka:evil_lol::evil_lol::evil_lol::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2:
Uwież mi lepiej Ty zaproponuj termin:fadein::fadein::fadein:

Posted

[quote name='paula_t']Super, że Biszkopcik zaczyna się otwierać!!:multi:[/QUOTE]
pewnie że super:):), mówiłam że będą z niego psy.
Wykąpiemy, zaszczepimy i będziemy chłopaka ogłaszać:):)

Marticzka to ja Ci przyniosę drugiego szczeniaka :diabloti: (ale możesz za to wybrać:))