Mysza2 Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='Martika@Aischa']O rany jaki biduliński :( ale dobrze że każdy dzień powoduje mały kroczek na przód :) Dzielny Biszkopcik pewnie jeszcze wystraszony całą sytuacją.[/QUOTE] Marticzka jest:multi::multi: Ty się ciocia przestań zajmować pracą i wracaj bo ja bez Ciebie jak bez nogi:placz::placz: Quote
Martika&Aischa Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='Mysza2']Marticzka jest:multi::multi: Ty się ciocia przestań zajmować pracą i wracaj bo ja bez Ciebie jak bez nogi:placz::placz:[/QUOTE] Myszko :loveu: kończe swoje stosty papierów i wracam zwarta i gotowa :diabloti: Quote
Mysza2 Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Myszko :loveu: kończe swoje stosty papierów i wracam zwarta i gotowa :diabloti:[/QUOTE] Może ja trochę benzynki i zapalniczkę przyniosę :diabloti: Quote
Martika&Aischa Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='Mysza2']Może ja trochę benzynki i zapalniczkę przyniosę :diabloti:[/QUOTE] Myszko nie wyrobisz na paczki do kryminału :evil_lol: a ja tyfus wybredny jestem :diabloti: Quote
Mysza2 Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Myszko nie wyrobisz na paczki do kryminału :evil_lol: a ja tyfus wybredny jestem :diabloti:[/QUOTE] coś o tym już słyszałam :cool3::cool3: A co do Biszkopcika to rozmawiałam rano z panią Igą. Chłopak pięknie wyszedł na smyczy na dwór, pozałatwiał wszystkie ważne psie sprawy, obwąchał wszystko co było do obwąchania :multi::multi: Quote
iwonamaj Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Myszko nie wyrobisz na paczki do kryminału :evil_lol: a ja tyfus wybredny jestem :diabloti:[/QUOTE] Bazarek zrobimy :evil_lol:... Quote
Martika&Aischa Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='iwonamaj']Bazarek zrobimy :evil_lol:...[/QUOTE] No to już jestem spokojna że za kratami głodem przymierała nie bedę :evil_lol: Quote
Martika&Aischa Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='Mysza2']coś o tym już słyszałam :cool3::cool3: A co do Biszkopcika to rozmawiałam rano z panią Igą. Chłopak pięknie wyszedł na smyczy na dwór, pozałatwiał wszystkie ważne psie sprawy, obwąchał wszystko co było do obwąchania :multi::multi:[/QUOTE] I tak codziennie malutki kroczek na przód i już niebawem nasz Biszkopcik będzie jak " malowany" :loveu: Quote
yucca Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Poleciała moja deklaracja. Cieszę się, że Biszkopcik tak szybko dochodzi do siebie. Po tej tułaczce chłopak zasłużył na kanapę :) Quote
Beatkaa Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='Mysza2']coś o tym już słyszałam :cool3::cool3: A co do Biszkopcika to rozmawiałam rano z panią Igą. [B]Chłopak pięknie wyszedł na smyczy na dwór, pozałatwiał wszystkie ważne psie sprawy, obwąchał wszystko co było do obwąchania [/B]:multi::multi:[/QUOTE] Ogromnie się cieszę :multi::multi: !!!!!!!!!!! :):):) Quote
Martika&Aischa Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='yucca']Poleciała moja deklaracja. Cieszę się, że Biszkopcik tak szybko dochodzi do siebie. Po tej tułaczce chłopak zasłużył na kanapę :)[/QUOTE] Ślicznie dziękujemy :loveu: Quote
AgusiaP Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Myszko :loveu: kończe swoje stosty papierów i wracam zwarta i gotowa :diabloti:[/QUOTE] Martunia kończ i to szybciutko, bo w następnym tygodniu jedziemy do pani Igi kąpać nasze stadko;) Będzie trochę roboty,:evil_lol: ale trzeba pomóc pani Idze, bo sama nie da rady;) [quote name='iwonamaj']Bazarek zrobimy :evil_lol:...[/QUOTE] Myslę, że ciotki jak bazarek będzie na paczkę dla Martuni wszystko wykupią:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='yucca']Poleciała moja deklaracja. Cieszę się, że Biszkopcik tak szybko dochodzi do siebie. Po tej tułaczce chłopak zasłużył na kanapę :)[/QUOTE] Pięknie dziękujemy:loveu::loveu::loveu: Nooo kanapa to zajęta, ale ma duży fotel;):lol: [quote name='Beatkaa']Ogromnie się cieszę :multi::multi: !!!!!!!!!!! :):):)[/QUOTE] Kamień spadł nam z serca, że chłopak zaczął się otwierać:multi::multi::multi: Quote
Panna Marple Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Przelewik za weta i lekarstewka już w drodze:lol:. Z malusim naddatkiem-będzie akurat na woreczki na koooopki:lol: Quote
AgusiaP Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='Panna Marple']Przelewik za weta i lekarstewka już w drodze:lol:. Z malusim naddatkiem-będzie akurat na woreczki na koooopki:lol:[/QUOTE] Dziękujemy pięknie:loveu::loveu::loveu: Wczoraj to była taao kooopka, że mały woreczek na śmieci by się przydał:evil_lol: Dzielny chłopak:loveu: :cool3:oby tak dalej;) Quote
Panna Marple Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='AgusiaP']Dziękujemy pięknie:loveu::loveu::loveu: Wczoraj to była taao kooopka, że mały woreczek na śmieci by się przydał:evil_lol: Dzielny chłopak:loveu: :cool3:oby tak dalej;)[/QUOTE] Woreczek albo wiaderko... Quote
AgusiaP Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Znalazłam ogłoszenie;) Jeszcze ktoś chciał mu pomóc i szukał domku dla Biszkopcika;) [URL]http://tablica.pl/oferta/sliczny-piesek-szuka-nowego-domu-ID1FYGT.html#1f0d55f6;r:6;s:36[/URL] Quote
AgusiaP Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='iwonamaj']Tak właśnie jest u nas :loveu:, największa zasługa Eluni i Agusi... Ale raczej zgrane jesteśmy i każda pomaga, jak może :) A propos cioteczki, dawnośmy się nie widziały ;)[/QUOTE] Iwonko a co to znaczy raczej :mad::mad::mad: Chyba na początku września jakoś to było:roll::cool3::loveu: Quote
Martika&Aischa Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='iwonamaj']Tak właśnie jest u nas :loveu:, największa zasługa Eluni i Agusi... Ale raczej zgrane jesteśmy i każda pomaga, jak może :) [B][COLOR=#ff0000]A propos cioteczki, dawnośmy się nie widziały[/COLOR][/B] ;)[/QUOTE] Czuje się wywołana do tablicy :diabloti: bo przecież teraz moja kolej :oops::oops::oops: Quote
AgusiaP Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Czuje się wywołana do tablicy :diabloti: bo przecież teraz moja kolej :oops::oops::oops:[/QUOTE] Nooo to my Cię już przemaglujemy przy tej "TABLICY":mad::evil_lol: Quote
Martika&Aischa Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='AgusiaP']Nooo to my Cię już przemaglujemy przy tej "TABLICY":mad::evil_lol:[/QUOTE] Dawać ciotki termin a ja się już szykuję na przyjęcie moich zacnych gości :diabloti: [IMG]http://i50.tinypic.com/wjjchv.gif[/IMG] [IMG]http://i48.tinypic.com/68ao94.gif[/IMG] Quote
AgusiaP Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Dawać ciotki termin a ja się już szykuję na przyjęcie moich zacnych gości :diabloti: [IMG]http://i50.tinypic.com/wjjchv.gif[/IMG] [IMG]http://i48.tinypic.com/68ao94.gif[/IMG][/QUOTE] Martunia to ja Ci w prezencie przyniosę jednego szczniaka:evil_lol::evil_lol::evil_lol::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2: Uwież mi lepiej Ty zaproponuj termin:fadein::fadein::fadein: Quote
paula_t Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Super, że Biszkopcik zaczyna się otwierać!!:multi: Quote
Mysza2 Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='paula_t']Super, że Biszkopcik zaczyna się otwierać!!:multi:[/QUOTE] pewnie że super:):), mówiłam że będą z niego psy. Wykąpiemy, zaszczepimy i będziemy chłopaka ogłaszać:):) Marticzka to ja Ci przyniosę drugiego szczeniaka :diabloti: (ale możesz za to wybrać:)) Quote
wiosenka Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Na tych fotkach lepiej wyglądał i miał obróżkę? Quote
Mysza2 Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='wiosenka']Na tych fotkach lepiej wyglądał i miał obróżkę?[/QUOTE] na których lepiej wyglądał? Quote
Recommended Posts