chrupka Posted February 2, 2004 Posted February 2, 2004 Eh cos mnie dlugo tu nie bylo! sie stesknilam :) widze duzo zmian, duzo charciarzy az serce roście ;) moja gadziatko wlasnie tydzien temu skonczylo rok... jak ten czas leci! Rotti :* pani moderator :) Quote
charciara Posted February 2, 2004 Posted February 2, 2004 Witaj chrupka, gdzie się podziewałaś? Quote
chrupka Posted February 2, 2004 Author Posted February 2, 2004 czesc Ewa :) dawno sie nie widzalysmy ciom? od Swierklanca... eh no mialam troche duzo problemow i kupe spraw do zalatwiania i wszystko sie ciaaaaagnelo niemilosiernie. ale chyba juz wrocilam na dobre :) Quote
Rotti Posted February 2, 2004 Posted February 2, 2004 chrupka Ja też się cieszę, że wróciłaś :lol: Teraz już nas nie opuszczaj. Quote
wirka Posted February 2, 2004 Posted February 2, 2004 Ja też witam... Nie po latach, ale po chorobie. Ciężko mi się teraz tu zaczepić, bo obrosłam robotą... :evil: Quote
chrupka Posted February 2, 2004 Author Posted February 2, 2004 Rotti tak sie stesknilam ze hoho! to juz nie bede sie izolowac ;P charciara dziekuje:) wirka cmokas i nie daj sie ;) Quote
Rotti Posted February 2, 2004 Posted February 2, 2004 chrupka To na jakiejs wystawie też się zobaczymy, co ? :D Quote
Tilia Posted February 3, 2004 Posted February 3, 2004 chrupka :) :) - rok skończył?? :o pamiętam go z Bydgoszczy, gdzie oglądałam go z resztą pierwszy i ostatni raz ;) był w klasie baby- taki maluszek przewalający sie z innymi szczeniolkami na trawniku :D Masz jakieś jego nowe fotk? Quote
chrupka Posted February 3, 2004 Author Posted February 3, 2004 Tilia :) juz zostalas zarzucona ;) no ten slodki maluszek 26 stycznia skonczyl rok i jest juz nie maluszkiem tylko wielkim gadem ;P hehe ;) Quote
Diana14 Posted February 3, 2004 Posted February 3, 2004 a ja Cię chrupko nie znam ale cieszę się, że jesteś. w dodatku z tego miasta co ja....... przepraszam za głupie pytanko ale jakiego masz pieska? Quote
Rotti Posted February 3, 2004 Posted February 3, 2004 Diana Chrupka ma to co na zdjęciu, czyli to co ja tylko skrajnie róznej maści. Wnioski wyciagnij sama :lol: :lol: :lol: Quote
Tilia Posted February 3, 2004 Posted February 3, 2004 :lol: nie wierzę! to ten sam sceniacek??? :o :lol: ile on ma w kłębie teraz?? ale super z tą grzywką, świetny jest! dzięki za zdjęcia!! Quote
chrupka Posted February 3, 2004 Author Posted February 3, 2004 niom to wlasnie to malenstwo 8) bedzie mial jakies 75 cm w klebie :D kawal chlopa sie zniego zrobil... Quote
Tilia Posted February 3, 2004 Posted February 3, 2004 (mam nadzieję że się nie gniewasz że to wstawiam?? ) - świetny ma tu wyraz twrzy :wink: Quote
charciara Posted February 3, 2004 Posted February 3, 2004 Łomatko !!! Jak ja widziałam "ToTo" w Łodzi, to "To To" chyba nawet do kolan nie sięgało :o Quote
chrupka Posted February 3, 2004 Author Posted February 3, 2004 Tilia dziekuje, jestes zdolniejsza ode mnie :) charciara no tak bylo jak mowisz, wtedy mial 3 miesiace ;) sie chlopina postarzal 8) Quote
Diana14 Posted February 3, 2004 Posted February 3, 2004 chrupka! on jest śliczny, piękny, cudny..... Quote
chrupka Posted February 4, 2004 Author Posted February 4, 2004 Diana dziekuje :oops: (ciesze sie ze nareszcie ktos z Lodzi sie pojawil :) ) Rotti :D ja tez sie zachwycam jego paszcza :wink: Quote
Agga Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 Alez on jest piekny, ostatnio widziałam go we wrześniu....nio nio ale przystojniacha :D Quote
Gocha Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 Ja też bym przesłała kilka fotek, ale nie bardzo wiem jak... Gocha i dwa borzojki Quote
charciara Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 Gocha, gdzie się szlajasz??? Masz fotki gdzieś na serwerze? Quote
Gocha Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 na serwerze nie mam :( :( tylko w kompiku :-? Quote
Recommended Posts