Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 426
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ludzi chca przewozic ale psów nie :angryy:

Moze pojade PKS albo pociągiem chociaz nie wiem jak Kikus by do tego podszedł...:oops:

Posted

Yona napisał(a):
No, ale jeśli mówimy o płatnym transporcie, to tutaj nie mówimy o liczeniu na kogoś, tylko o czyimś liczeniu na nasze pieniądze :razz:

Iwop,
wiesz przeciez, ze schroniskowy bus jedzie ze zwierzakami do warszawskiej adopcji z Mielca do Grojca jutro rano, ma zabrac w drodze powrotnej z Grojca tego kolaka z ronda i dowiezc do Tarnowa.

Chyba dzwonilas do schroniska wczoraj z prosba o zabranie kolaka, mozna wiec bylo dogadac sie o zabranie psiaka z tego watku z Ostrowca do Grojca. W Grojcu na pewno ktos by go odebral.

Teraz to nie wiem, czy juz sie p.kierownik zgodzi na takie rozwiazanie, ale gdyby wiedzial wczesniej np. wczoraj, mozna by sie bylo dogadac.

Posted

yona ma racje dopiero od godziny wiemy, że Kikus ma dom...

Nie mam do warszwy pociagu z ostrowca - chyba, że w nocy a w nocy sama nie pojadę :(

no od godziny 20 . :)

Posted

tak domek jest sprawdzony przez yone. :)

Za tydzień tzn kiedy bo mnie niestety nie ma w Ostrowcu w przyszłą sobote :(

agat kiedy moglabys jechac? :) za transport oczywiscie zwrócimy

Posted

Ulka, Ciociu, osobiście sprawdzałam, a wymagania mam wygórowane i szczerze mówiąc nie za bardzo chciałam z tego powodu iść na to spotkanie.
Pani po prostu wymarzona :loveu: Miała już psa przygarniętego. Odszedł w zeszłym roku w wielu 10 lat. Widzialam zdjęcia. Kikusiowi trafiło się jak ślepej kurze ziarno :evil_lol:

Posted

iwop napisał(a):
Tak? agat mówisz powaznie? :oops:

Za tydzień tzn kiedy?

Napisałam - za tydzień w sobotę, bo w tygodniu raczej mi sie nie uda = praca! :roll:

Posted

agat dziekuje ci bardzo :) ale niestety akurat w sobote jestem poza Ostrowcem a Jola (nieobecna na dogo) wyjeżdza na 2 tygodnie więc nikt nie mógłby p"przekazać" Kikusia. :)

Iczing to cudownie sie składa! :loveu: W niedziele byłoby idealnie :) wysle do ciebie priva i omowimy szczegóły. Teraz musze leciec. :multi:

Posted

no Cioteczki ! Kikuś chopnie do Warszawy w przyszłą niedzielę !
Więc prosimy o taniec ogona !!!!!!!
Serwis podróży Kikusia do wielkiego miasta i nowego domu - gwarantowany !