Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 560
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Verdana]Kora juz biega. Dziś w nocy odgryzła jedną z tasiemek od kubraka. Zaczyna ją swędzieć, dokuczliwe ale dobry znak że się szybko goi.
Kora zrobiła się taka spokojna, miła, przytulna i ciągle prosi o głaskanie. Struś-pędziwiatr uspokoił się na jakiś czas. Doktór powiedział że jest młoda i zdrowa. Wiek określił na od 4 do 5 latek, a jak powiedziałam że kamienia nosi stale i to jeszcze bawi się nimi i podrzuca nu to od razu wiek psa się zmienił. Zawsze swoje dają starte zęby. [/FONT]

[FONT=Verdana]Kora ma od 3 do 4 lat! Jest psinką w samym rozkwicie. Już nie szczenie a do starości jeszcze bardzo daleko.

Komu komu piękną Korę???????????
Podrzucajcie. [/FONT]

[FONT=Verdana]Dom w Niemczech odpadł bo w nim jest inne psy. Ale nadziei nie tracimy![/FONT]
[FONT=Times New Roman] [/FONT]

Posted

Sunieczko, teraz to tylko jakiegoś super człowieka musimy dla Ciebie "upolować"...niestety coraz mniej takowych na świecie, ale nie obawiaj się...na pewno znajdziemy.:)

Posted

Moriaaa - mozliwe, ze ktos taki bedzie i to na dodatek z Lodzi! Czy Ty dalabys rade sie z tym kims spotkac na taka nasza kontrole przed adopcyjna? Jak wszystko pojdzie dobrze, to w weekend ta osoba podjedzie do Oleny zapoznac sie z Kora!!!! Jejku....na razie nie skacze do gory ale .... trzymac kciuki

Beata

Posted

Korcze kubraczek sie znudził już. Porazrywała go cały. Jutro pojedziemy i zapytamy czy mozna go zdjąć.

Zobaczcie jaki to szczęśliwy pies!
Tylko wlasnego domku nam brakuje!

Posted

A tu tak dla przypomnienia......tyle zachodu, poświęcenia i na marne, suńka gotowa do adopcji i nie ma chętnych? no miłośnicy dobermanów do dzieła Kora tęskni za normalnością....

Błagam o pomoc finansową na hotelik dla dobki!!!!
Byłam w schronie..ona jest w kompletnej depresji..już nie wychodzi z budy..leży wciśnięta w tą malutką budę i nawet nosa nie wyściubi!!!
Boże...ona jest załamana!!! Ona powoli umiera....:-(

Posted

mam jeszcze w kompie pierwsze zdjęcie jakie jej zrobilam w samochodzie jak zawozililsmy ja do Vika_Bari...

Byla smutna, zrezygnowana, strasznie smierdząca i obleziona łupieżem z calkiem matową sierścią.
Obraz nędzy i rozpaczy
cala drogę siedziala ze mna na tylnym siedzeniu poczatkowo zwinieta w ciasny klebek.Ale jak ja glaskalam zaczynała sie odpręzac, kladla mi lapke na kolanach, pozwalala gladzic po pyszczku, mialam przy sobie batonika czekoladowego ktorego ode mnie wyżebrala:loveu:

A tu szczesliwy, szalejący, usmiechnięty pies.
Kora jest teraz piękna!!!!!!!

Posted

Nie rozumiem dlaczego ona jeszcze nie ma domku, czy nie ma więcej od nas miłośników tej rasy? napewno są! moze nie wchodzą na dogo, pokaż kubraczek wszystkim Koruniu! ona wniesie tyle radości w tym szarym życiu, nie zwlekaj ona jest dla Ciebie!!!!!!!!

Posted

[quote name='ekardas']Błagam o pomoc finansową na hotelik dla dobki!!!!
Byłam w schronie..ona jest w kompletnej depresji..już nie wychodzi z budy..leży wciśnięta w tą malutką budę i nawet nosa nie wyściubi!!!
Boże...ona jest załamana!!! Ona powoli umiera....:-(

Kto by pomyslal, ze tak kiedys opisano Kore. Mialam przyjemnosc kilka dni z nia wychodzi na spacerki, to jest niesamowita suczka! Bedzie kims wspanialy dla osoby, ktora da jej dom i serce.

Beata

Posted

Taki piękny czas, spacery, wypady, mozna z psem dzisiaj nawet ośrodki sa przygotowane dla czworonogów, wakacje to juz nie problem! daj jej serce, niemożliwe jest możliwa a cuda w ciągu siedmiu dni.....ponoć!

Posted

Kora w pierwszy dzień bez kubraka powyciągala sobie kilka szwow. Doktor powiedzial że resztę wyjmiemy jutro. Jest wesola. Rozrabia, kopie doly aby wykopac dobre kamienia. Stare ja zabieram nu to trzeba szukać nowe! Nie wiem czy się nadaję do jakichkolwiek psów bo pogryzła się z Barikiem i nie fartownie porwala skure Barikowi na boku. Barik nie zdąrzyl nawet się obronic bo ja go trzymalam. Byl szyty i to dwa razy bo momentalnie powyrywal szwy. Teraz chodzi latarką.
A reszta jest po staremu. KOra jest zdrowa, wesola i apetyt jej dopisuje!

Posted

Sadzę ze suka czuje sie zagrożona, nie toleruje konkurencji, przeciez ona nie wie ze jest na tymczasie, ale napewno nie moze isc do domu gdzie bedzie juz pies, chce być tylko ona - to w góre piękna Koruniu, dobki juz takie są zazdrosne...

Posted

Nowe foty bezkubrakowe wyslane do AisaK. Nie wiem czy przejdą bo w domu mam kiepski internet i na wyslanie zdjęcz nie nadaję się. Ale może się uda!.
Jak by co Kasiuń wklej nas brzuchiem do góry.

Posted

Dziewczynki sorki ale nie dałam rady podjechac do tej dziewczyny...ratowałam kolejną dobeczkę ;)

Dzisiaj wyjeżdzam, ale jeśli sprawa aktualna i pilna poproszę którąś z dziewczyn z Łodzi...tylko jeszcze raz adres proszę bo nie mogę znaleźć..tzn, adres na prv już łodziance która wejdzie na wątek ;)

Chyba że mogę to zrobić po niedzieli...:oops:

Przepraszam:oops: