akucha Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Tak, nadaje się! Tłuściutka nasza Mika :lol: Quote
deedee77 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Większość psiaków w tym schronisku ma niezłe boczki;) Quote
wiewiora1 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Mika trzeba przyznac ze zawsze miala boczki,,,,,tak samo jak czarna,,,pamietam jak nasza pani prezes czesto sie pytala widzac Czarna ,biegajaca luzem ,,,,a co to za piesek i gdzie sie uchowal taki gruby?:lol:,,,,,,,,,,,,,,,,Po pierwsze sterylka robi swoje ,,po drugie male tereny do biegania i oczywiscie wspaniali pracownicy ktorzy doskonale karmia psy ,,o wolontariuszach juz nie wspomne,,,,(Dede i jej pelen gar miecha:cool3:) Quote
akucha Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Tak bym chciała, żeby ona dom znalazła... Quote
brazowa1 Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 Mikuła odziedziczyła obroze po mojej suce.Tydzien temu obroza znikla,suka musiala zgubic ja gdzies w boksie-obeszlam wszystkie budy,obrozy nie było.Dzis patrze-a w jej budzie sa....dwie! jedna zaginiona dawno temu i ta moja.Podejrzewam,ze ona je sciaga i chomikuje. Quote
dunia77 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Mika szykuje sobie wyprawkę do nowego domu :cool3: Fajny piesek, aktywny domek miałby z niej pociechę. Quote
olenka_f Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Mikusię nic nie interesuje tylko kamyczek :evil_lol: Quote
brazowa1 Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 ...mimo,ze watpimy,zeby sie znalazł odwazny,aby Mikułe wziac :diabloti: Quote
Recommended Posts