brazowa1 Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 [URL]http://www.youtube.com/watch?v=B4ILUxWkLxU[/URL] półtora miesiaca temu. Gdy przychodze wieczorem jest o wiele lepiej niż gdy przychodzę rano-wtedy mocno kuleje. Quote
Betbet Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Jak Ty to robisz, że jesteś 2 razy dziennie u niej? Jak Ty pracuejsz, jak Ty żyjesz? Ja nie wiem, chcesz być kolejną świętą po Franciszku taką od zwierząt? Quote
brazowa1 Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 nie dwa razy,tylko albo wczesnie rano albo po południu-dziwnym zrządzeniem losu pracuje 3 minuty od schronu. Nie chcę być żadna świętą,ja bym chciała,żeby ja ktoś zabrał,juz obojętnie,czy to byłby człowiek czy swiety Franciszek. Quote
brazowa1 Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 [quote name='Betbet']To tak nie działą, wiesz o tym...[/QUOTE] dokładnie tymi samymi słowami odpowiedziala mi koleżanka.... Quote
Betbet Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 NO to koleżanka + Betbet nie mogą się mylić... Quote
toyota Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Co do filmiku, jakby wpakować w Mikę więcej wspomagaczy, to byłabym zadowolona, jakby ten stan z filmiku się utrzymał. Co do tych zastrzyków Brązowa1, to podaje się tylko 4, w równych odstępach czasu ( chyba co tydzień ). Ja płaciłam za jeden 50 zł. Mają one na celu regenerację chrząstki stawowej. Nie zawsze działają, ale nie powodują żadnych skutków ubocznych. Ja uważam, że warto spróbować, bo po drugim zastrzyku Miodek odmłodniał o 4 lata, jeśli chodzi o ruch. Zapytaj weta, czy Mika mogłaby to dostać. Ps. Czy u Was wszystkie psy w schronie nie mają jednego ucha :???: ? Quote
brazowa1 Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 nie,tylko Mika tak ma. Pamięta czasu,gdy na tym samym terenie było 180 psów,o 100 więcej niz teraz. Tych jej uszu juz nawet nie widzę,czasem sobie przypominam,wtedy, gdy ktos o to zapyta. Quote
Betbet Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 On ma chyba klapnięte, ale nie jestem pewna Quote
brazowa1 Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 Stworek jest od trzech miechów w schr,ma klapnięte. No i siedzi sam,więc gdyby go nie miał,to musiałby sam sobie chapnąć. Quote
Betbet Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Brązowa jakąs strategię prostworkową mamy? Kiedy go wyciągamy? Kto będzie z nim czekał na koleżankę Telmy? Quote
brazowa1 Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 Jest bardzo źle. Jutro wet zadecyduje. Bardzo bym chciała,zeby dał takie wspomagacze,aby dozyła do wiosny i poodychala wiosennym powietrzem,może pokuśtykała po trawie.Ale jeżeli zdecyduje inaczej,to będzie wyprzedzenie Miki o pół kroku i uwolnienie jej od bólu,a na jej chodzenie też nie mamy gwarancji. Bo juz nie chodzi. Siada też przednia łapa. Mnie nie będzie,ale będzie wolontariuszka,która Mika bardzo polubiła i która jest jej bliska. Nie chce mi sie o tym pisać. Quote
toyota Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Nie załamuj mnie :(. Przy stawach tak jest, że raz jest lepiej raz gorzej. Pewnie za tydzień, dwa, się podniesie. Cholera, trzeba było jednak uzbierać dla niej na jakieś lepsze środki na stawy :(. Quote
brazowa1 Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 Ona jest w schronisku. Pewnych rzeczy po prostu nie zrobisz,nie tak,jak w domu. Pies w schronisku musi jedno- MUSI byc w stanie przemieszczac się,chociaż te parę metrów. Mika ma 14 lat. Quote
toyota Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Jednak zrobiliśmy dla niej za mało tutaj na dogo ... Wątek wisi od 3 lat. Serce mnie boli, że zaniemogła w schronisku :(. Wcale nie wiadomo czy ma tyle lat, przecież nie przyszła z dowodem osobistym w zębach... Quote
Betbet Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Mika jest silna ale nie niezniszczalna... Sama nei wiem co dla niej lepsze... Quote
szuwar Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Brązowa! Żartujesz, czy mówisz poważnie?!?!? Czy pomoże jej coś jak ją wezmę do siebie? Mieszkam w bloku, ale dożycę też nosiłam i dałam rade... Quote
Betbet Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Brązowa nie no... ale co że...napisałaś po fakcie czy przed? Quote
brazowa1 Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 za późno,Mika od wczoraj nie zyje. Przepraszam,na razie nie moge o tym ani pisać,ani mysleć. Quote
Betbet Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 :(( [IMG]http://img225.imageshack.us/img225/9241/mikat.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts