Hmmm Posted November 17, 2012 Author Posted November 17, 2012 Własnie dzwoniłam do pani, są bardzo zadowoleni z Neski i zastrzegają, że nie wróci. Pani powiedziała, że nie myślała, że będzie aż tak fajna. Jak na razie jest grzeczna, na początku była trochę niepewna i zdezorientowana ale po drzemce się uspokoiła. W domu udało jej się utrzymać czystość a na spacerkach ładnie wita się z psami. Ma też ptasiego kolegę/koleżankę, który lata wolno i jak na razie nie zwraca na niego uwagi. Mam nadzieję, że nie skończy się to tragicznie dla papugi. W najbliższych dniach państwo wybiorą się z Nescą do weterynarza, zbadać mocz i na inne ewentualne badania. Na razie to tyle :) mam obiecane zdjęcia, także czekam (nie)cierpliwie ;) Quote
saphira18 Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 fajny domek jej się trafił:) czekam na zdjęcia;) Quote
Romina_74 Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Genialne informacje!!! Serce rośnie :) Powodzenia Nesca. Bardzo się cieszę!!! Quote
Recommended Posts