Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Żegnaj Brysiu... Nigdy Cię nie zapomnę!

90n0ub.jpg

Dzisiaj o godzinie 18 pomogłam odejść Brysi... Od 5 dni nic nie jadła a dziś nawet już nie piła, nie mogłam pozwolić by umarła z głodu.

Kochany Nietoperku będę bardzo tęsknić  :-(  :-(  :-(  :-(  :-(  :-(  :-(  :-(  :-(  

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Bardzo Ci współczuję odejścia Brity :( Ja swojego kochanego kundelka pożegnałam 4 miesiące temu, nadal boli :((((

Masz przepiękne te terrierowe panny. No i tyle sukcesów na koncie - GRATKI!

Będę zaglądać oczywiście! :)

P.S Skąd dziewczyny mają takie fajne identyfikatory?

Posted

Bardzo Ci współczuję odejścia Brity :( Ja swojego kochanego kundelka pożegnałam 4 miesiące temu, nadal boli :((((

P.S Skąd dziewczyny mają takie fajne identyfikatory?

Polecam : http://pik-pik.pl/:3

Odejścia Brysi sobie darować nie mogę.... może gdybyśmy od razu poszli do innego weta to Brys by dalej żyła.... :(

Posted

Co by człowiek nie zrobił to i tak będzie sobie wyrzucać do końca życia :( Brysia dożyła pięknego wieku, była szczęśliwa i kochana, miała wspaniałe życie. Na pewno jest wam za to wdzięczna.

Adresówki są genialne! Ten diabełek to jak dla mojego Z. zrobiony :D W ogóle super rzeczy (choć jestem zniesmaczona brakiem bigla :P) - kubek na kawę z kocimi kłakami mnie zabił :D Dzięki!

• 2 months later...
  • 4 weeks later...
  • 4 months later...
Posted

To spróbuję... :P Na moje oko to od lewej Kejtu, najmłodszy w rodzince i Maya. Piękne trio. :)

Bingo :) 

Carlos może i najmłodszy ale już niedługo będzie największy ;D Szybko dogania Mayę 

• 1 year later...
Posted

I kolejne miesiące bez Brysi.....

Dawno Nas tu nie było, a sporo się pozmieniało ;) 

Carlos już nie jest małym szczeniaczkiem (chodź czasem cały czas mu się wydaje że nim jest.... zwłaszcza w metrze, gdy włazi na kolana... moje 29kg szczęścia <3)

nbabll.jpg

Opiekunką do dzieci tez jest dobrą ;) 

2mhv535.jpg

11lmwsn.jpg

Często Karol lub K2 jeżdżą ze mną do Pracy :) A że mamy własny teren to cały dzień latają z innymi Airedale a ja w tym czasie pielęgnuje inne psy ;) 

23i9ikn.jpg

• 1 month later...
Posted

Śliczny, szkoda że coraz rzadziej spotykana rasa. Dawniej znałam kilka i świetną hodowlę, teraz prawie nie widuję airdali.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 9 months later...
Posted

Witajcie po bardzo długiej przerwie (szczerze? zapomniałam o Dogomani O.O)

Zmieniło się u nas troszeczkę :) 

Mój Książę dorósł i stał się mężczyzną  :D

Oto jego fotki z ostatniej sesji ;) 

25353283_1523364927739893_1132393685_o.thumb.jpg.3cfe54b644e0c833a69d619b92a4a832.jpg25397877_1523364941073225_693012923_o.thumb.jpg.347c44a498ac38a3a5ae51da8e321837.jpg

Carlos stał się również "Twarzą" mojego Salonu Groomerskiego WINDOG :) 

Z newsów to na ostatniej wystawie wygrał rasę i staną na grupie na 2 lokacie :D 

Posted
12 godzin temu, Riven napisał:

Witajcie po bardzo długiej przerwie (szczerze? zapomniałam o Dogomani O.O)

Zmieniło się u nas troszeczkę :) 

Mój Książę dorósł i stał się mężczyzną  :D

Oto jego fotki z ostatniej sesji ;)

Carlos stał się również "Twarzą" mojego Salonu Groomerskiego WINDOG :) 

Z newsów to na ostatniej wystawie wygrał rasę i staną na grupie na 2 lokacie :D 

Świetne zdjęcia. Piękny uśmiech ma Carlos .

ps. Ja zapomniałam o dogo na kilka lat.

Posted

Mi się też zapomnieć zdarza raz na jakiś czas :)

Ale u was chłopak ma piękne nogi! Takie kudłate :* U nas w ogóle puchu na nogach ie ma. Sam sztywny i to bardzo sztywny włos i do tego nie ma go jakoś bardzo dużo... Nie wiem czy wspomóc te obrastanie łapek....

Z czesaniem ograniczam się do minimum (czyli tylko jak po spacerze trzeba coś wyjąć). Piękny ten twój chłopaczek :*