Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a ja byłam dzisiaj u Demolków, zapłaciłam 170 zł za szczepienia dla całej 5-tki, na zdjęcie załapała się tylko Misia bo musiałam po wyprowadzeniu Biszkopcika szybko lecieć
Poprawię się przy następnej wizycie
A Miśka to naprawdę cudo nie pies, wita mnie jak własny pies, koła do góry wywala i zalizać chce:)

[IMG]http://i50.tinypic.com/28bafeh.jpg[/IMG]

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mysza2']a ja byłam dzisiaj u Demolków, zapłaciłam 170 zł za szczepienia dla całej 5-tki, na zdjęcie załapała się tylko Misia bo musiałam po wyprowadzeniu Biszkopcika szybko lecieć
Poprawię się przy następnej wizycie
A Miśka to naprawdę cudo nie pies, wita mnie jak własny pies, koła do góry wywala i zalizać chce:)

[IMG]http://i50.tinypic.com/28bafeh.jpg[/IMG][/QUOTE]
To super sunieczka,:loveu::loveu::loveu: która bardzo pragnie kontaktu z człowiekiem;)
Uwielbia towarzystwo i tylko non stop buziaczki rozdaje:lol:

Posted

[quote name='Mysza2']a nie chcesz w pakiecie drugiego ? :diabloti:[/QUOTE]

mojego Boska często mylą z suczką..więc byliby jak dwie siostrzyczki :evil_lol:
...tak sobie można pomarzyć ;)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']No i Boski Boston jeszcze czeka w kolejce do DS u Beatki :cool3:[/QUOTE]

Właśnie 8) ulubieńców już swoich mam :lol: ale za wszystkie psiaki trzymam kciuki aby znalazły dom :):)

Posted

[quote name='Beatkaa']mojego Boska często mylą z suczką..więc byliby jak dwie siostrzyczki :evil_lol:
...tak sobie można pomarzyć ;)[/QUOTE]

może jednak skusisz się Beatko na Bostonka:cool3::cool3::cool3:
Jest na prawdę super i lubi kotki:cool3::cool3::cool3::lol:

Posted

[quote name='AgusiaP']może jednak skusisz się Beatko na Bostonka:cool3::cool3::cool3:
Jest na prawdę super i lubi kotki:cool3::cool3::cool3::lol:[/QUOTE]

:oops: kuszące :cool3::cool3: ale niestety niewykonalne :placz:

Posted

[quote name='Mysza2']nie dzwoniłyśmy dzisiaj :):) ale pewnie dalej pomagają zrywać tapety:)[/QUOTE]

No to ja uważam, że jakaś zapłata się należy za tą pomoc, nie wolno tak pracowników wykorzystywać ;)
Ciotki, zmieńcie tytuł :)

Posted

[quote name='paula_t']No to ja uważam, że jakaś zapłata się należy za tą pomoc, nie wolno tak pracowników wykorzystywać ;)
Ciotki, zmieńcie tytuł :)[/QUOTE]
słuszna uwaga:) Agunia jutro zmieni

Posted

[B][SIZE=3][SIZE=2][COLOR=#ff0000]zapraszam na bazarek dla Biszkopcika spod wiaduktu[/COLOR][/SIZE]
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/234712-Misz-masz-dla-Biszkopta-spod-wiaduktu-do-18-11-2012[/URL][/SIZE][/B]