Martika&Aischa Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Przybiegłam oczy jeszcze raz nacieszyć bo ciągle nie dowierzam :lol: Myszko uszczypnij mnie ;) Quote
Beatkaa Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Jesteście ciocie niesamowite:loveu::loveu: To był świetny pomysł żeby zabrać tam mamusię do niej !!! Jejku,tak się cieszę :multi::multi: Quote
Ana :) Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Wchodzę na dogo lezę od razu na ten wątek i w końcu dobre wiadomości:multi::multi::multi: Tak się cieszę, że cała psia rodzinka jest już bezpieczna ! :) Dziewczyny jesteście wspaniałe !!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
AgusiaP Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 Noooo to jestem i ja :cool3: Wczoraj nie dałam rady wejść na Dogo, łeb mi pękał... Powiem Wam szczerze, że jak ktoś by nas na tej Hucie widział po złapaniu tej srajdki i zamknięciu w klatce to za normalne nas by na pewno nie wziął:stupid::stupid::stupid: Skakałyśmy ze szczęścia do góry jak małe dziewczynki:lol::lol::lol: Boziu jak ja się ciszę, że ona jest już bezpieczna:cunao::cunao::cunao::multi::multi::multi::multi::multi: Ta srajdka jak wyczuła, że jest mamusia cały czas nawoływała ją szczekając:lol: Nie macie pojęcia jak cieszyła się do niej... Bardzo blisko do niej podeszła, lizała ją, pogryzała jej szeleczki;) Quote
Mysza2 Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Przybiegłam oczy jeszcze raz nacieszyć bo ciągle nie dowierzam :lol: Myszko uszczypnij mnie ;) nie prowokuj :diabloti: Kochane, a mamuśka (już pisałam) to jest wspaniała psinka, spokojna, zrównoważona. Cały czas leżała spokojniutko koło nas, tak jakby była szczęśliwa że jest przy człowieku. Ładnie chodzi na smyczy, przychodzi na zawołanie, grzeczna w samochodzie. Tylko na mężczyzn warczy i szczeka. Musimy podjechać zrobić porządne zdjęcia do ogłoszeń dla niej. Nie wiem na ile lat wet ją oceni, pyszczek ma trochę siwy ale ząbki bardzo ładne. To był domowy pies, rezyduje na fotelu, jakby zawsze to robiła A szczeniory straszne szkodniki, stale obrywają zasłony i firanki, zabawki rozdrabniają doszczętnie, gdzie nie wejdą tam demolka. Quote
Mysza2 Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Jesteś Agunia :multi::multi: boję się do Ciebie nawet zadzwonić:):) Mowiłam dzisiaj do Aguni że dzisiaj to ona była mężczyzną w naszym "związku" :):) Quote
AgusiaP Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 Mysza2 napisał(a):Jesteś Agunia :multi::multi: boję się do Ciebie nawet zadzwonić:):) Mowiłam dzisiaj do Aguni że dzisiaj to ona była mężczyzną w naszym "związku" :):) Jestem Elunia a ja bałam się zadzwonić do Ciebie:evil_lol: Zadzwonię jurto;) Elunia dzisiaj to taka zakręcona jestem, że sama nie wiem kim jestem:evil_lol: ale wiem jedno, że jestem szczęliwa i mimo zmęczenia sama morda mi się śmieje:lol::lol::lol: Quote
szafranekm Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Kochane kobietki:iloveyou::iloveyou:. Bardzo, bardzo się cieszę, rodzinka bezpieczna i w komplecie. Quote
andegawenka Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 szafranekm napisał(a):Kochane kobietki:iloveyou::iloveyou:. Bardzo, bardzo się cieszę, rodzinka bezpieczna i w komplecie. Podwójna radość bo Łapaczki szczęsliwe i rodzinka w komplecie:loveu: Quote
Mysza2 Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 AgusiaP napisał(a):Jestem Elunia a ja bałam się zadzwonić do Ciebie:evil_lol: Zadzwonię jurto;) Elunia dzisiaj to taka zakręcona jestem, że sama nie wiem kim jestem:evil_lol: ale wiem jedno, że jestem szczęliwa i mimo zmęczenia sama morda mi się śmieje:lol::lol::lol: to witaj w klubie:):) szkoda że mnie nie widzisz:) TZ przed chwilą wszedł powiedzieć dobranoc i mówi, "A co Tobie tak wesoło" Nawet o finansach dzisiaj nie myślę. Musimy dać radę. Tyle dobrych dusz tu jest i pobazarkujemy ile się da i musimy dać radę. Agunia, chyba przez całe życie tyle nie nakłamałam co przez ostatni tydzień:) Quote
AgusiaP Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 andegawenka napisał(a):Podwójna radość bo Łapaczki szczęsliwe i rodzinka w komplecie:loveu: Dowiedziałyśmy się dzisiaj, że był piąty szczeniak suczka, taki jak te czarne ;) Podobno została złapana z dwa tygodnie temu przez jednego z pracowników Huty i wziął ją do domu Mam nadzieję, że to dobry domek... Quote
AgusiaP Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 Mysza2 napisał(a):to witaj w klubie:):) szkoda że mnie nie widzisz:) TZ przed chwilą wszedł powiedzieć dobranoc i mówi, "A co Tobie tak wesoło" Nawet o finansach dzisiaj nie myślę. Musimy dać radę. Tyle dobrych dusz tu jest i pobazarkujemy ile się da i musimy dać radę. Agunia, chyba przez całe życie tyle nie nakłamałam co przez ostatni tydzień:) Elunia musimy dać radę;) To ja jeszcze raz pięknie Ci dziękuje, że tak kłamałaś i jeździłaś ze mną:loveu::loveu::loveu: Quote
Lolalola Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Takie Klamczuchy to tylko wielbic,na rekach nosic itd:lol: Quote
Mysza2 Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 (edited) Agunia dzwoniła do DT , z psiakami wszystko dobrze, tylko wcześniej złapana trójka nie za bardzo przyjmuje białego do stada. Myślę że z czasem go zaakceptują na nowo. Nie wiem czy już zapomniały od soboty, czy dlatego że najmniejszy i najbardziej wystraszony. A ja dalej mam motylki w brzuchu :lol::lol:. Musimy je jakoś ponazywać:). Edited October 19, 2012 by Mysza2 Quote
andegawenka Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Jedna Myszka a drugi Gusiek:razz: albo odwrotnie dziewczyna Agusia a chłopak Myszek;) To jest stado...:roll: Quote
Martika&Aischa Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Mysza2 napisał(a):Agunia dzwoniła do DT , z psiakami wszystko dobrze, tylko wcześniej złapana trójka nie za bardzo przyjmuje białego do stada. Myślę że z czasem go zaakceptują na nowo. Nie wiem czy już zapomniały od soboty, czy dlatego że najmniejszy i najbardziej wystraszony. A ja dalej mam motylki w brzuchu :lol::lol:. Musimy je jakoś ponazywać:). Psiaki idą dzisiaj do weta A jaki mamy spis inwentarza ? ile dziewczynek a ile chłopców ? :razz: Quote
Mysza2 Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Martika@Aischa napisał(a):A jaki mamy spis inwentarza ? ile dziewczynek a ile chłopców ? :razz: biała i ruda to sunie a czarnuszki psiaczki Quote
Bjuta Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Dajcie nr konta, chociaż symbolicznie coś pchnę. Quote
Ada-Vebby Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Ja też prosiłam o nr konta,chętnie dorzucę grosik. Quote
Martika&Aischa Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Aduś kochana :loveu: Bjutko :loveu: pięknie Wam dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Jak się tylko nasza Beatkaa zaloguje na pewno roześle :) Quote
Lolalola Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 oj niegrzeczniuchy maluchy...zamiast ukochac siostrunie to pokazuja pazurki...ehhhh:mad:;) Quote
Ada-Vebby Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 andegawenka napisał(a):Jedna Myszka a drugi Gusiek:razz: albo odwrotnie dziewczyna Agusia a chłopak Myszek;) To jest stado...:roll: Biała dziewczynka zaszyła się w jakimś ciasnym zakamrku,to może nazwijmy Ją- Szparka ;):) Quote
Maruda666 Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Ada-Vebby napisał(a):Biała dziewczynka zaszyła się w jakimś ciasnym zakamrku,to może nazwijmy Ją- Szparka ;):) Nie wiem czy będzie wdzięczna za takie imię ;) Zapraszam cały czas na wyprzedaż od złotówki w moim podpisie - dla Szparki i reszty rodziny :) Quote
AgusiaP Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 Bjuta, Ada-Vebby pięknie dziękujemy:loveu::loveu::loveu: Nie dzwoniłam dzisiaj drugi raz do DT jutro zadzwonię;) Tak się cieszę, że ją mamy, ale do końca jakoś nie mogę w to jeszcze uwierzyć;) To co biało czarna zostaje Szparka?:lol: Quote
Recommended Posts