Hund Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Piesku tak wolno mi chodzi dogo, że nie moge tu często zaglądać. :( Quote
carolinascotties Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Dziewczyny - może by zmienić tytuł wątku na bardziej przyciągający... smutny... może smutne psie dziecko...albo coś w tym stylu ...? co Wy na to? Quote
Hund Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 nasza dziewczynka potrzebuje szybko domku :( dzieciństwo w schronisku nie najlepiej wpływa na psychikę pieska :( Quote
Hund Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Na pewno jednak ktos czeka na taką ślicznotkę :) Quote
carolinascotties Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 _bubu_ napisał(a):Fraszka była na spacerku z Basią. Widać było , że bardzo tego potrzebowała. Ma dużo energi , musiała się wyszaleć. W szeleczkach zachowywała się bardzo dobrze. Dziewczyny - co ze zmianą tytułu wątku - pytałam na poprzedniej stronie :) Quote
_bubu_ Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Państwo z Krakowa są zainteresowani. Myślę, że do jutra będziemy wiedzieć coś więcej. Quote
_bubu_ Posted May 2, 2007 Author Posted May 2, 2007 Zawiozłyśmy z Hund wczoraj Fraszkę do nowego domku. Powodzenia dziewczynko! Quote
carolinascotties Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 :multi: :loveu: :multi: HURA:multi: :loveu: :multi: :loveu: !!!! Dziewczyny - ale zadziałałyście :) czy to ten domek z Krakowie? Fraszko - POWODZENIA :multi: :loveu: :multi: !!!!!! Quote
Hund Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 piję herbatkę owocową od nowego pana naszej suni. Myślę o Fraszce i mam nadzieję że biega sobie po tym duzym ogrodzie , bawi się i jest nareszcie szczęśliwa. Quote
carolinascotties Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 ciekawe, czy będą zdjęcia z nowego domku :) Quote
Hund Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 my nie mamy zdjęć niestety z nowego domku ale myślę że jeśli dogada się z 3 innymi pieskami z domu to będzie miała tam dobrze. Quote
weszka Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Wchodze na dogo po kilku dniach nieobecności a tu takie wspaniałe wieści :D No to mam Fraszkę prawie pod bokiem, tuż pod Krakowem :) Bądź szczęśliwa ślicznotko! Quote
Hund Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Fraszka zadomowiła się w nowym domku. Biega i bawi się w ogrodzie. wyjada innym psom jedzenie z misek. Goni kota dla zabawy i zjada buty. :) Państwo z którymi mieszka są zadowoleni. Fraszka podobno też. Quote
weszka Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Dobrze że i Fraszka i jej właściciele zadowoleni :) Quote
carolinascotties Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Hund - to świetne wiadomości !!! a co z wizytą poadopcyją>? Quote
Recommended Posts